listigt

Jag har inget att göra. Så jag ser till att sysselsätta mig, med att fylla i en sån här fjantig lista som jag älskar. Listor är grejen. Jag vet inte varför listor tilltalar mig så mycket. Kan det ha varit Pernillas utelista i FRIDA som formade min då elvaåriga hjärna att gilla listor? Kanske, kanske inte. men det är ett faktum jag går igång på listor, det är ju typ det bästa sättet att skriva saker på.
Så nu ska jag svara på frågor i en lista. För att jag kan. Har knyckt listan från annas bdb, fast jag har raderat de frågor jag tyckte var tråkiga och bara behållt dem jag tyckte var någorlunda "intressanta".

 1.  Hur lång är du? 
  171,5 centimeter.
 2. Vilken hårfärg har du? 
  I'm a redhead. Going on blonde. Palla hålla på att färga håret när man är ute och backpackar sen.
 3. Har du haft sex senaste månaden?
  Jo, det har jag nog. Eh, ja, helt enkelt.
 4.  Vad har du för färg på dina underkläder just nu?
  Mina trosor är mörkblåa med vit spets. Och min bh är ljusgrå med vita band.
 5. Har du kysst någon idag?
  Nej för den jag dejtar(?) har ju utsatt mig för en kyssblockad. Fruktansvärt tråkigt. Så jag har inte kysst någon på lite drygt 10 dagar.
  Frågan är väl om man ens kan påstå att man dejtar om man har slutat pussas...? Utan kärleksfullt behavior blir det ju bara som vilken polare som hellst. Fast weirdare.
 6. Hur många syskon har du? 
  Två, och mina syskon är bäst någonsin!
 7. Hur många ställen har du bott på?
  Nicosia (Cypern), Manila (Filipinerna), Singapore, San Rafael (CA, USA), Värendsgatan 24 (Växjö, Sweden), pappas nya hus, mammas nya hus. That makes seven aight?
 8.  När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? 
  I söndags (alltså i förrgår) var jag och Ylva och tittade på dansuppvisningarna tillsammans, sen hjälptes vi åt att laga mat på kvällen. Roligt är att vi tillbringade lika mycket tid i köket...men jag gjorde marinaden, sallanden, grillade köttet och blandade ihop rödvinssåsensåsen...Y fixade potatisen. Igår tittade vi på tv tillsammans.

  Natten mellan lördag och söndag pratade jag och lillebror i några timmar. I söndags cyklade jag och Carl till Öjaby tillsammans. Och igår observerade han min strykreträning (C hade en liten tokdans-session brevid mig) och gav mig tips på nya övningar.

  Umgås rätt frekvent med mina siblings faktiskt.
 9.  När var du senast med nån kompis?
  Fredagskvällen. Men då var det desto fler.
 10.  Vem sov du hos senast av dina kompisar?
  Eftersom man knappt kan anse att vi dejtar så blir det väl E då. Fast jag brukar ju inte ha sex med mina vänner i så stor utsträckning iofs...så då blir det väl...Andreas? Vi är ju vänner nu...
 11.  Har du kysst nån kompis?
  Haha, ja det kan man nog påstå att jag har!
 12. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med?
  Ja.
 13. Längsta tid du varit osams med en kompis?
  I don't really do långsinthet.
 14. Sexigaste klädesplagget på andra könet? 
  Svårt! Skulle nog säga STIL!
 15. Har du ljugit om bh-storlek nån gång?
  (den enda anledningen jag har valt att spara denna frågan är för att den är så OTROLIGT korkad!)
 16. Fulaste plagget andra könet kan ha?
  Jisses, hur lång lista ska jag göra?
  Men Annas svar på detta var rätt bra: Fula underkläder!
 17. Vågar du visa dig i bikini/badbyxor? 
  Jodå.
 18. Vågar du ha sex på offentlig plats? 
  Hehe. Jo det tror jag nog. Eller kanske inte offentlig plats som typ storgatan klockan två en lördag. That would just be gross!
 19. När tuggade du tuggummi senast? 
  I lördags.
 20. När var du på semester senast?
  I februari när jag var i Schweiz och åkte skidor med mamms och syskon.
 21. Vilken färg är det på din tandborste?
  vit-grön-röd-blå, jag tror jag har ungefär 7-8 tandborstar för tillfället.
 22.  Vad har du för påslakan just nu? 
  Hos mamma klädsamma från Ikea, hos pappa har jag knyckt hans gant-laken med stjärnor.
 23. Vem såg dig naken senast? 
  E?

Japp, totally pointless och underbart. just the way I like it!


otroligt med sant

Min plan var att städa mitt rum idag så att jag lite effektivt skulle kunna slänga ihop min festival packning imorgon. Det går dåligt kan man säga. Insåg just att klockan blivit sen och att min ork inte riktigt är tillräcklig.

Idag har jag initierat ett litet projekt. Jag är trött på att var i så dåligt skick som jag är (jefla mononukleid och ansträngningsförbud!). Så jag tänker börja motionera Typ springa och köra lite styrka samt stretcha mycket och länge. Jag vill bli viiiiiiig igen, alltså riktigt vig! Spagaten ska inte vara ngra som hellst problem och jag skulle vilja kunna ta mig ner i splitt. Har varit nära innan but never really got there. Men nu kanske. Dessutom tänkte jag lägga ner sockerätandet. För att se om det blir någon skillnad. Så inget godis, ingen glass (nåja, inte mycket alls isf!), inga kakor (kakor är ju generellt sett fett överskattat)...det är nog de främsta sockerintagen. Vore liksom spännande att se om jag KAN gå ner i vikt, eller jag behöver ju inte nödvändigtvis tappa kilon men lite omstrukturering av de 66,5 kilogram jag bär omkring på skulle inte vara helt fel. Inte för att jag bryr mig så mycket om hur min kropp ser ut, jag gillar den rätt bra som det är. Vill bara inte ha så skruttig kondition, och socker är ju ingen höjdare för hälsan, så nu tar vi alla flugor på ett bräde och spottar tre gånger. Vad har jag att förlora liksom?

Nej någon städning pallar jag inte, min krop är trött efter att ha MOTIONERAT så jag ger mig själv permission att sova. Vilket är bra för jag är sugen på glass, att sova bort sötsug är det näst bästa sättet efter att sexa bort det. Men då det saknas minst en sexpartner för att jag ska kunna idka sexuellt umgänge så ska jag nog inte det. Dricker lite vatten och puttar ner alla grejer från min säng så att jag kan sova istället.

Kvinnlig fägring!

Yay! Kim ska med till Siesta! Glad Unn! Känns bra med lite kvinnlig fägring faktiskt. Fast jag är ju inte den som beklagar mig över att åka ngnstans med en bunt män. Tvärtom! Fast just den bunt med män som ska med till Siesta känns tämligen...eh ofarlig? De som ska åka är nämligen:

 • Jag,
 • Min bror CalleP.
 • Mårten, mitt x. Vill för övrigt tillägga att vi var tillsammans INNAN skägget (ja, mårten jag tar varje chans att dissa din risiga ansiktsbehåring...you know it)!
 • Mårtens parhäst/fru Toffe.
 • Emanuel, som var tillsammans med Josefin som i sin tur varit tillsammans med M.
  Jag tror nästan vi hade kvalificerat oss att vara med i Mtv:s X-factor. Det enda som saknas är att jag ska hooka med E för att cirkeln ska slutas.
 • Andreas, som jag väl aldrig riktigt var ihop med så därför är han inte riktigt my ex-boyfriend...utan snarare ex-something. Men jag säger mitt ex ändå, för att inte behöva dra hela den långa beskrivningen. Och då fattar ju folk vad man menar. Vi var ett item men är det inte längre. As simple as that.

Eh, japp. Känns bra att Kim kommer med och luckrar upp lite i detta lite väl inavlade camp...fast hon har ju dejtat Mårten en gång i tiden. Tusan också. So much för nytt blod.


ensam i bloggträsk

Känns som att jag är alldeles ensam kvar nu. I min lilla bloggvärld. En av mina favoriter har lagt ner. Och jag sörjer! Sad, sad. Vad ska jag nu hitta på när jag har tråkigt? Virka? Inte riktigt lika diskret som att inte ha rätt grejer på jobb-skärmen.
Så nu är det ju typ bara Siri som är någorlunda aktiv av bloggarna jag läser (se min länklista). Mandy och Anna skriver ju lite sporadiskt nån gång då och då. Men detta fyller inte riktigt min bloggläsarkvot. What to do, what to do? Finns det någon annan som har lite intressanta tankar jag kan få läsa? Jag saknar the days när man kunde läsa vad ALLA vännerna hade för sig i diverse bloggar.
Men jag lär inte lägga ner mitt internet klotter. Har ju för bövelen hållt på med det här sen i februari 06! Känns som att den absurda vanan att skriva av sig inför allmänheten är lite för djupt rotad by now. Knäppt men sant. Man skulle ju kunna bli paranoid för mindre.

utan karta och kompass

Tusen tankar om total stiltje. Jag vet faktiskt inte riktigt var jag befinner mig just nu. Känner inte igen mitt emotionella landskap. Det är ungefär som att jag är ute och orienterar på mellanstadievis och vet att jag är på väg åt rätt håll men inte kan få ordning på kartan. Så jag improviserar och går i blindo åt ett håll som kanske kan vara rätt. Eller helt fel. Men förr eller senare hamnar jag nog rätt, även om jag måste gå lite omvägar för att ta mig till kontrollen så kommer jag att hamna där i sinom tid. Så mycket är jag i alla fall säker på.
För jag kan inte se mig själv i någon annan slutsituation än att jag kommer i mål med alla stämplarna i rätt ruta. Kanske sitter någon bakochfram eller uppochner...eller bägge delarna. Men jag kommer att komma i mål. Kanske inte snabbast av alla, fast det gör inte mig så mycket. Jag kommer förmodligen få ut något av alla mina villovägar.

Som E till exempel. Det är väl förmodligen inte rätt stig alls. Och det är väl därför jag känner mig lite vilsen nu. För att den insikten börjar krypa fram ur snårskogen och bita mig i smalbenen. Och att ha insikter som bits i anklarna är då inget jag är van vid, därav förvirringen. Men samtidigt är man lite för envis för att vilja vända tillbaka riktigt ännu. Fast nu börjar snåren tätna och få törnar. Det är inte lika lätt att lura sig själv att fortsätta längre. Och ska jag vara ärlig tror jag faktiskt jag har fått stigen att vika sig bort från dit jag ska. Så är jag intresserad av att springa barfota nerför en taggig väg som går i sicksack? Det känns ju sannerligen inte som det smartaste jag kan ta mig till. Och hur gärna man än hade velat tro att det blev bättre längre fram, så finns det tyvärr inte några indikationer på att fallet är sådant. Så jag kanske borde motivera mig själv att jag ska tänka om. För jag vill ju ändå ha det jag letar efter. Så för att komma åt mina kontroller, mina delmål som kommer att lyfta mig lite närmare mållinjen får jag nog ta mig i kragen och göra något åt de värsta av villovägarna.

Hjärter åtta

Varför springer du bara iväg?
Varför står du bara stilla?

Tyckte den dialogen sammafattade ganska bra.

råd att klä på sig?

I filmen Grease säger Rizzo till tjej-ganget att dom är "too Goody Two-Shoes for me" precis innan hon klättrar ner från Frenchies fönster och åker iväg med Kenickie (okej jag erkänner att jag sett den filmen lite för många gånger, det var en av mina favoritfilmer när jag var liten).
Jag hörde den frasen, Goody Two-Shoes, i en låt på radio nu och beslöt att jag inte kunde leva vidare utan att ta reda på vad den betydde (överdrifter ftw!). Så nu vet jag det. Och jag tänker inte berätta. HAHA! Min ondska vet inga gränser.

Innan frågade SA & RaJ ifall jag hade lagt hela lönen på min outfit (de tyckte jag var uppsnofsad idag). Gjorde just en snabb överslagsräkning på vad min totala klädnota har gått på idag.

 • Kofta som går till nästan mitt på låret - 0kr
  Mamma hade den när hon var gravid med Ylva 1991/2.
 • Linne- 0kr
  Fick jag när pappa och Ylfa kom hem från amreikat.
 • Smaragdgröna strumpbyxor - 29,50 kr
 • Diorscarf knuten runt huvudet för att skyla mitt otvättade hår - 0 kr
  Mammas från 80-talet.
 • bh - 129 kr
 • Trosor - 250 kr
  Det är mitt dyraste par trosor ever. Ett impulsköp såklart. Vilken vettig människa köper trosor för så mkt? Tror jag resonerade ngt i stil med: Nån gång måste man helt enkelt köpa alldeles på tok för dyra trosor. Så då gör jag det nu.
 • Skor - 350 kr
 • Halsband + örhängen från Pilgrim - 8 kr
  Fick ett presentkort från jobbet for no particular reason som täckte resten.

Så in alles kostar ALLT det jag har på mig idag 766,50 riksdaler. För det får man inte ens ett par vettiga sneakers. Ojsh så ekonomisk jag känner mig. Hade jag haft "normala" torsor på mig hade man kunnat dra av 200spänn. Men så är ju  inte fallet. Det är banne mig dyrt att vara påklädd!

F ö känner jag att jag vill göra någonting idag. But I don't know what!


höghälad

Idag kommer bli en lååång dag. För mig i alla fall. Men lång är bra. Man ser mycket mer på konserter då, dessutom kan man lokalisera saker som ligger på översta hyllan. Praktiskt!
På det sättet är högklackade skor bra. Och det gör rätt stor skillnad med bara åtta fjuttiga centimeter under hälen. Så istället för mina 172 centimeter uppfattas jag som 180 sådana. Spexigt.
Unfortunately finns det ju nackdelar också, men jag har ingen lust att vara negativ idag. Det är tråkigt. Så jag avrundar bort alla nackdelar med allting och tycker därmed att allt är roligt idag.
Bolånetrassel? Hurra!!
Irriterade kunder? Inga problem!!
Någon idiot har fått för sig att den vill bomba Palladium sönder och samman och kommer därmed även att spränga den delen av huset jag jobbar i? How exiting!! 

Dagens låt 1: Jitterbug med eh? jag har ingen aning. Den spelas på gold just nu och den gör mig alltid så glad för den fanns med som demolåt på min leksakssynth när jag var liten. *sjunger* WAKE ME UP BEFORE YOU GO-GO CUZ I'M NOT PLANNIN' ON GOIN SOLO
eller som jag sjöng när jag var liten:
WAKE ME UP BEFORE YOU GO-GO THERE'S NO USE CRYING OVER SPILLED OUT COCO

dagens låt 2: Kill Hollywood Me med Britta Persson

Socialt kompetenta människor är grejen!

Jag (och min oblyga labrador Ronda-vovven) har nu följt Emanuel hem. Vi bor ju bägge i Öjaby så det är egentligen lite odd att vi aldrig har tagit tag i saken och umgåtts innan. Men idag så!
Det är kul när man träffar folk man inte behöver anstränga sig för att umgås med! Utan det bara flyter på utan obekväma tystnader och stelhet. Vi satt och pratade och helt plötsligt insåg jag att klockan var natt. Galet hur olika fort tiden kan gå! Och hur mycket fortare och bättre det blir när man känner sig bekväm i sitt sällskaps närvaro.
Okej att E är en väldigt social person, men ändå. Jag tror inte bara det var jag som hade trevligt. Okomplicerat umgänge är grejen, jag börjar inse det mer och mer.

Jag tror jag vet åt vilket håll jag lutar i glasögon valet men det är svårt för alla säger olika. Men vad jag vill är ju ändå det viktigaste. Helt säkert är i alla fall att nummer 4, Ray Ban:sen är helt ute ur leken. Men det har de nästan varit från start. Dock var det ju på den bilden jag fick till en någorlunda vettig pose...vilket lurade en del att tro att dom var fina. Men att hävda att dom är med i toppstriden vore att fara med osanning.

Fuck, nu blev det sådär jättesent idag också. kanske ska jag duscha nu då så att jag kan sova ett par minuter extra imorgon? Ja, det känns ologiskt och bra så så gör vi.

koffein please!

Idag kunde väl varit bättre. Humöret var inte på topp när jag vaknade (försov mig även idag, dock inte lika mkt som igår) och att vara barnvakt INNAN frukost har väl aldrig varit ett givet sätt att komma i form för dagen. Det var näligen så att Willes mamma Pia är mitt uppe i Volvo Days och måste jobba dygnet runt, så Wille, 7år, droppades av hos mig ungefär samtidigt som jag klev ur duschen. Att ha högläsning ur Fantomen samtidigt som man försöker sleva i sig flingor och sminka sig är inte det lättaste. Trust me, I know. Så när Wille väl kommit iväg till skolan är jag tröttare än jag var när jag steg upp. Inte så lyckat.
En rolig grej var dock när Sir William, efter att ha insett att det bara var jag hemma, frågade ifall jag inte tyckte det var jobbigt att behöva göra att själv. Fixa frukost och så. Så han hjälpte mig lite. Med att ta fram en sked till mina Special K. Vilken hjälteman han är den gossen. :P

När jag kom till stationen insåg jag att jag inte skulle kunna ta mig genom denna dagen utan artificiell energi. Så en stor latte införskaffades på pressbyrån. Den var ljummen och smakade bara socker. Äckligt, men välbehövligt. I wish we hade Starbucks i den här stan.

På löpsedeln stod det att alla pengar i världen går förlorade för att people nöjessurfar på arbetstid. Shame on löpsedelsmakarna som skuldsätter hela världen! Det är ju typ lika elakt som att säga att alla är fula. Och kommer världen bli snyggare för att jag säger att alla är fula? Eh, nej. Världsmedborgarna kommer bara bli ledsna och nöjessurfa ännu mer för att bli lite gladare. Och på det viset kommer ännu mer lön att försvinna ner i knegarnas plånböcker utan att arbete utförs. HA! Rätt åt er. Giriga arbetsköpare/journalister.

Jag är lite orolig. för jag vill inte att My Sister Went to London's svar på Mary Poppins (aka The Idiot Wind is blowing) ska försvinna. För jo, IWB känns lite som nyss nämda nanny. Och hur tänker jag då? Personen i fråga är hemlighetsfull som bara den, tillrättavisande, snygg, flyger med ett paraply istället för att köra bil, sjunger väldigt bra och när hans/hennes uppdrag är utfört drar denne vidare. Precis som Mary Poppins!
Okej alla dessa karaktärsdrag har jag väl inte lyckats fastställa men jag har en stark känsla av att det kan vara så!

Nu ska jag försöka slakta min massiva Att-Göra hög. Men visst hade det varit ganska kul om man kunde få sitt hår att byta färg med hjälp av tankekraft?

sms från främlingar

I afton har jag smsat med Johan från Malmö. Jag har ingen aning om vem Johan från Malmö är. Men han hade tydligen hittat mitt nummer i sin telefon. This is kinda weird, speciellt då det inte är första gången någon av manligt kön "hittat" mitt nummer i hans telefonbok. Vad försig går egentligen? Det är ju inte direkt så att jag gödslar med mitt nummer. Är faktiskt ganska sparsam med att dela ut det, mig veterligen i alla fall.

Nya glasögon?

Okidoki peeps. Då får man lov att ha en åsikt. Try to disregard my lack of posing ability. Jag har glömt hur man gör. Och så är det med det. Men att jag på sista tiden sett ut som en mupp på merparten av de bilder som tagits på mig är ju ingen man pallar whina om, så nu kikar vi på glasögonbågar istället.

 1. Tom Ford
  tomford

 2. Strenesse
  strenesse
 3. Chanel
  chanel
 4. Ray Ban
  rayban

Var snälla nu! Kom ihåg att jag inte ser ett skit på dessa bilder så jag har fått kämpa för att hålla ögonen öppna! Och så pratar jag med Siri i telefon. Man skulle nästan kunna tro att jag var min lillasyster som ALLTID har en telefon tryckt mot örat. FAst så är inte fallet. Siri hade i vilket fall som hellst svårt att avgöra vilka som var hennes favoriter over the phone.
Personligen föredrar jag 1 & 2, just nu iaf. Men det har pendlat lite...så tyck nått!


eyewear

På lunchen var jag och lånade fyra snajsiga glasögonbågar. Ska bli kul med lite förändring på den fronten. Mina nuvarande glasses har jag haft i evigheter...sen typ åttan tror jag...vilket är lite drygt fem år. Ska försöka lägga upp bilder på de olika kandidaterna.
I'm reallyn exited about this! Dock kanske inte min ekonomi jublar lika mycket då jag även är on the market efter slipade sonnenbrillen. Och eftersom jag gjorde tabben att pröva mig igenom den dyra delen av sortimentet innan den billiga känns det som att notan för mina shades kommer bli ganska rejäl. Fuck. Kanske skulle man omprioritera? Solglasögon är ju ändå en sån pryl som har en benägenhet att bli suttna på alternativt borttappade. Så att lägga dryga tretusen spänn på att kunna se något även de få minuter när solen får för sig att lysa i Växjö känns kanske lite overkill. Å andra sidan ska jag ju iväg på en jädrigt solig jordenruntresa from september, så lyckas jag bara att inte tappa bort dyrgriparna till solskydd så ska det väl gå ihop sig rent ekonomiskt. Det fanns ju ändå slipade solglas som "endast" kostar 1600. Vilket ju också är en mindreförmögenhet. Fast i mitt sometimes ganska oekonomiska sinne så känns det som att allt över tvåhundra är på tok för mycket att betala för solglasögon, så eftersom jag redan gått så pass högt över den smärtgränsen så känns det inte som att det är så stor skillnad på 1600 och 3000.
Behöver jag nämna att min högt älskade TI-84 Plus inte var med ens på ett hörn i den uträkningen?

saturdaynight made me feel alive

Har spridit ut ngra lånelöftesansökningar över mitt skrivbord i tron om att ifall jag kikar lite på dem med någorlunda jämna mellanrum ser jag så pass upptagen ut att ingen kommer att ifrågasätta varför det står 'Nytt inlägg' överst på min skärm.

På väg till jobbet lyssnade jag på Kent (=menlös men lyssningsbar musik, om du frågar mig) och funderade. Man hinner tänka på rätt mkt under en 30 minuter lång cykelfärd. Fast de flesta tankar kretsade väl kring kärlekens vara eller icke vara i mitt liv samt lördagskvällen. Lördag var en bra kväll för mig. Tillbringades med Siri och Andreas i Andreas soffa. Snodde en bit av vad Siri skrev om det hela:
Men Åldermannen ringer åter igen och är oh so lonely eller nåt, så jag och Unn är merciful och sällskapar honom haha, kände mig nästan lite som en classic sällskapsdam, fast det lät ju som hora så det lät ju ganska fel. Anyway, vi åt rabarberkräm kollade på Californication, Coupling och det var mycket som var uppe för diskussion, fastän mestadels sex, och bebisar. Eller snarare the lack of sex, och the lack of bebisar. Förutom för Stön-Unn då som ibland tycks ha allt här i livet! (Nu känns det som om jag sprider graviditetsrykten på min blogg - gött)..Vi snackade epitet också, Andreas var lite sur över att han inte fått något, men dessa speciella epitet är ju inte alltid något man vill ha, Jag-har-blivit-dumpad-så-jag-får-kedjeröka-hur-mycket-jag-vill-Siri känns inte så önskvärt, till exempel. Jag vet inte varför jag inte somnade förens 04, men så var det.

Det är alltid lika spännande att läsa/höra hur andra upplever ngt man själv var närvarande vid. Typ: Was it good for you? Dock vill jag nog påpeka att jag INTE är gravid, mig veterligen. Men till skillnad från resten av sällskapet (Siri "I want babies!" LindQvist och Andreas "Jo, det är bra förutom att jag är ensam och inte har någon som vill föda mina barn." Tidén) är ju jag content med min barnlöshet. Så Trinovum 28 fortsätter ha sin rättmätiga hedersplats på mitt nattduksbord. That reminds me, måste hämta ut nya piller om jag ska kunna fortsätta vara infertil.
Aja, what I'm trying to say here är att det var så väldigt välbehövligt att få PRATA. Alltså att verkligen sitta en hel natt och babbla om pretty much everything, nykter! Känns som att det var flera år sen sist! Inser att jag har saknat sådana nätter i mitt liv. Vi höll ju på med sånt back in the day innan alkoholen alkoholkonsumption blev den självklara fredagssysslan, detta var innan 89moben spilttrades. I miss them.

Igårkväll hade jag tänkt gå på bio. Så jag satte mig och ringde runt för att hitta någon som kunde tänka sig att sällskapa. Okej, jag vet att man kan gå på bio själv, men då har man ju ingen att kommentera allt dumt med. Och att ha någon att viska stupid kommentarer i örat på är ju typ det roligaste med att gå på bio. Så jag började alltså telefonera runt. After a handfull of rejections började det kännas lite motigt att försöka övertala folk om att de visst ville gå på bio med mig. Så jag gav upp det.
Men nu har jag hamnat i ett predikament. Erik sa igår att om jag inte fick tag i någon att gå på bio med kunde han följa med en annan dag. Och jag fick ju inte tag i någon, faktiskt! Och min lust att gå på bio är ju kvar. Så hur frågar jag om han vill följa med utan att det låter som en setup bara för att få gå med honom? Aja, det löser sig nog. Skickar la iväg ett sms.

Men hur orkar man?

 1. Någon är kär i mig.
 2. Det finns bra människor också.

Så, vad får mig att göra sådana antaganden?
http://mysisterwenttolondon.blogg.se/2008/may/gg.html#comment
Får lite Får lite Niel Strauss (eller va fan snubben som har skrivit den rubbade dejtingboken The Game heter) vibbar här. Insult to get attention...eller hur fan det var. Pinsamt!
This is just stupid! Vem känner egentligen ett BEHOV av att säga nedsättande grejer till random bloggare. A fuckhead with anger management issues på Södra Kanalgatan i Kalmar uppenbarligen (det är roligt att känna folk som vet hur man trackar folk med hjälp av den ip-adress som lagras och visas för mig då man skriver kommentarer). 
Tycker hela situationen är rätt komisk...och patetisk. Det jag inte fattar är varför man fortsätter att läsa en blogg  man inte ser något underhållningsvärde eller kvalitet i...Nej, det gör man ju inte. Alltså finner även my toughest critic något intressant i mitt utlopp av ord. Fett.
Men thanx anyway till "The Idiot Wind is blowing" , pluspoäng utdelas!

Nu har jag helt glömt bort vad min ursprungliga bloggtanke var. Aja. Så kan det gå.


gg

Sitter och tittat på Gossip Girl, fuck knows why. Det är ju inte så bra. Men det är ett maraton på femman(?) and I kinda have a thing for them marathons. Och jag har ju inget bättre för mig just nu ändå. Så varför inte titta på lite galna amerikanska brats.

studentbilder!

Hurra jag har hittat mina studentbilder! Trodde de hade gått förlorade vid flytt och datorbyten...men de fanns på carl gamla hp som nu står hos ylva.

Okej fb-album och sen iväg till Andreas för att titta på Californication med honom och siri.

I'm pale, no doubt.

Idag på lunchen köpte jag underkläder. Ett gäng fina trosor fick följa med mig från affären. Vilket är positivt! Men i provrummet insåg jag en inte fullt lika positiv grej, huden på mina lår har fått så pass lite solexponering den senaste tiden (eh...åren) att den i princip blivit helt genomskinlig! Jag har ju länge hävdat att blek hy is the way to go och invbillat mig att jag passar i mitt vita skinn. Och därmed inte brytt mig om att sola...alls. Men att kunna se ALLA blodådror utan att behöva flå mig känns inte som en så bra grej. fast jag kanske skulle kunna vara användbar på typ någon med-school som visningsexemplar när dom ska lära ut hur och var blodet strömmar i kroppen. Eller så går jag helt enkelt ut utan att vara fullt påklädd när solen skiner. Antingen eller där!

glöd

It's back! I'm alive once again!
Min glöd har återvänt och allt som krävdes var en ridlektion! Fan va bra! Nu längtar jag inte efter att framtiden ska komma och rädda mig från min leda, nu ÄR jag bara. Just the way I like it.
Nu ska vi lista lite dofter. Det har jag aldrig gjort innan, so let's go for it!

Topp tre dofter just nu:

 1. Sommarhäst!
  Innan jag åkte hem från stallet igårkväll satt jag ihopkrupen i Paritza's box och lyssnade på när hennes metodiska tuggade. Mutade henne med sockerbitar så att jag kunde andas in hennes ljuvliga hästdoft på riktigt nära håll. Blir nästan tårögd av lycka bara jag tänker på det. The scent of sommarvarm häst är ta mig fan den bästa doften någonsin!
 2. Syren.
  Igår när jag cyklat ut till mamma efter jobbet så stack jag näsan i en syrenklase som var formad som ett hjärta (lite gehj men så var det). Vackert, vackert sa min näsa!
 3. Okej, detta är lite/ganska/mycket fjantigt men den doft jag tänker nämna ÄR värd en plats på listan. Jag syftar såklart på doften av Honom. Antagligen är det väl hormoner (beeing a teenager kan jag fortfarande skylla på sånt!) eller något annat equally stupid som gör att jag får så bra associationer av just den doften. Väldigt corny, but hey, det kan jag leva med.

klad hest

Just nu mår jag jävligt bra! Alltså verkligenverkligen. Dettta har varit a good day all around.
Idag har jag även varit på ridningen för första gången sen körtelfebern härjade min kropp.
Det kändes så sjukt bra att vara i stablet igen! Hejstapållarna och doften och atmosfären och ALLT! I löööööööööööve it! Aldrig att jag tänker lägga av med hejstarna. No way. Inte en chans! I'll always be a twelveyearold stalltjej by heart. Jag är löjligt lycklig...och själva ridningen gick inte ens överdrivet bra. Men att få andas lite hästdoft igen gjorde mig nästan gråtfärdig av lycka.
I'm a true nerd. I know.

En annan lite underhållande grej är en av kommentarerna jag fick på mitt förra inlägg:

image88Jag skrattade i alla fall!

Nu ska jag duscha och hoppa i säng. Sa jag föresten att jag var på bra humör? Cuase I am!
Lägtar till imorgon, att få träffa Anna och allihopp! Nu är det natt! :-*

an inferno of screaming children

Nu har jag precis kommit hem från familjen D där jag har vaktat barn. Är med andra ord ganska trött nu. För mödan fick jag förutom mat ett biopresentkort (skulle egentligen inte fått något alls ju!). Vilket jag blev väldigt glad för! Blev nämligen supersugen på att gå på bio the other day. Ska nog se till att göra det snart.
Det är konstigt att Superbad heter Supersugen på svenska. Att översätta filmtitlar suger! That's all I have to say about that.


Dagen musik: Bille the Vision and the Dancers hela låtkatalog, på repeat. Jag längtar till Siesta.

En annan bra grej är långa sms-konversationer! Sjukt underskattat!


Svettigt

Har precis flyttat ut till mamman nu. Vilket gör att jag har en cykelfärd på cirkus 35 minuter till (och från) jobbet. Detta medför i sin tur att man är lite härligt klibbig when arriving at work. Mm, fantastic.

Denna morgonliga överskottsvärme får mig ooosökt att tänka på (say it like Peter Harrysson när han ska ställa följdfrågan på låten i Så Ska Det Låta!) ...bikinis. För bikini har man när det är varmt. Logiskt som fan!
Igår efter jobbet var jag på Stadium och kikade lite på swimwear. Men det är jobbigt. Eller alltså inte jobbigt-traumatiskt.... jag är nog en av ganska få kvinnor som faktiskt får bättre självförtroende av att se migsjälv i underkläder. Ibland when I'm having a bad day går jag och shoppar (eller iaf provar) lingerie för att boosta mig själv och få dagen att bli lite bättre. Så jag tycker alltså inte att det är jobbigt att se min kropp i bikinis, despite ofta ganska osmickrande ljussättning. Men däremot är det svårt att hitta en riktigt riktigt snygg och bra bikini. Jag är nämligen av den åsikten att en bikini hellst inte ska trilla av vid minsta vindpust eller då man hoppar i vattnet. Call me conservative men att ofrivilligt flasha mig känns inte som någon hit. So having dessa kriterier gör det lite svårare. Men icke omöjligt!
Egentligen hade varit bra med ett smakråd... fast det kan vara svårt att hitta någon som har tillräckligt bra smak (dvs lik min egen) och vågar vara ärlig. För det krävs ett rätt stort mått ärlighet för att kritisera hur ett så väldigt litet plagg får en att se ut. Generellt sett är de flesta tjejer för snälla när det kommer till detta, that's why I generally don't like having female company while shopping. Jag vågar inte lita på att personen är ärlig enough när det kommer till min kropp. 
Det skulle väl vara om jag kunde hitta ngn tålmodig människa av manlig kön som är villig att följa med när jag provar bikinis... haha, poor bloke som TVINGAS titta på en tjej i bikini.
Eller så väljer jag ut mina badkläder själv, det är nog nästan enklare...

svanktatueringsmallar

Oftast är jag inte ett så stort fan av Cirkus Kiew. men ibland är dom roligare är resten av tiden.

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/artikel.asp?ProgramID=2640&Artikel=1887161

New Soul

dagenslåtFound it! För nån vecka sen såg jag en asmysig video på ztv. Men lyckades inte minnas vem/vad som gjort den.
Kl 12:51 spelades den på p3. fan va jag älskar den radiokanalen!


S¡esta!

Snart är det Siesta! Jag längtar faktiskt nu. Trots att de flesta av mina övertalningsförsök gentemot mina vänner har misslyckats ganska brutalt ska det bli roligt. Jag ska åka med min lillebror och jag ska lära honom allt jag kan! Dessutom kommer jag ha Mårten, Toffe, Emanuel och förmodligen även Andreas på plats. Det blir fest! Och jag har ännu inte gett upp alla försök att få med mig fler.
Man måste ju inte ens åka för musikens skull. Fast i mitt fall finns det ju inte mycket att klaga på vad det gäller Markans bokningar. Såhär ser rutan där jag har skrivit my favorite music på facebook:

 Anna Ternheim, The Arcade Fire, Arctic Monkeys, Belle & Sebastian, Billie the Vision & the Dancers, Britta Persson, Damien Rice, Death Cab for Cutie, Hello Saferide, Hellsongs, Jens Lekman, José Gonzalez, Kaiser Chiefs, The Killers, Lasse Lindh, Maia Hirasawa, Marit Bergman, Miss Li, Moneybrother, Salem Al Fakir, Sambassadeur, The Shins, Suburban Kids With Biblical Names, Säkert! (dvs alla Annika Norlins alteregos), Those Dancing Days, Timo Räisinen, Vega.

Och här följer nu en lista på bokade band till Siesta, som jag vill se. Tänkte bocka av det som matchar rutan härovanför. Och så sätter jag en halv bock på det jag lyssnar/har lyssnat på men som inte finns displayat i favvorutan.

Billie The Vision And The Dancers √ Check
Britta Persson √ Check
Christian Kjellvander
El Perro Del Mar
Familjen /
Firefox AK /
Florence Valentin /
Håkan Hellström /
Hästpojken
José González √ Check
Kristian Anttila
Looptroop Rockers /
Lykke Li
Moneybrother √ Check
Moto Boy
Those Dancing Days √ Check
Vapnet /

Fem av mina for the time beeing ABSOLUTA FAVORITBAND. Och sex halva bockar. Samt en liten skara artister jag har som ambition att lyssna in mig på innan jag åker.
Åh...festival!Igår när jag tänkte på festival och sommar började jag tänkta på sommarkärlek. Och då fick jag en flashback, inte till sommar men till tidig vårvinter. Till en soffa och en kyss. En kyss som gjorde mig yr, sådär så att man måste hålla i sig... och då håller man i honom. Vilket får konsekvensen att man bara faller. Helt hejdlöst och underbart. Så som sommarkärlek känns. Varför kunde jag inte få behålla den känslan?

I nuläget är det distans som gäller. Och nu menar jag inte distans på det där sköna, fan vilken distans hon har till sig själv, sättet. Jag menar att jag har blivit distansierad från mig själv, från det jag känner eller snarare borde känna. Och det verkar funka bra för min omgivning. Det är ju praktiskt för dem om jag inte är speciellt känslosam. Fast passar det för mig? Eller är det precis det det gör bara att jag inte är van ännu?  Eller är det bara så att jag blivit totalt avtrubbad? Jag har ingen fucking aning.
Detta låter väldigt krisigt alltihopa. Men det känns inte som att jag krisar, inte ännu i alla fall.
Fast det känns ändå lite som att jag har tappat någon slags glöd.
Nothing feels the same anymore.
Jobbet, jag går dit och jobbar. No passion what so ever.
Hemma, jag försöker desperat göra någonting med den uns kreativitet som inte dött. Just trying to make a differance.
Friends, vad ska jag säga. Det är ju trevligt att ha vänner. Men vem är jag när jag är med folk? Det är någonting som inte stämmer. Kanske har det ngt att göra med att jag lately spenderat mkt tid med folk jag inte känner så väl. Maybe. Fast det är väl ändå jag? Eller är det inte det?

Oväntad turn of thoughs här. Men det känns som att någonting saknas. Kanske är det hästarna och dansen som min körtelfeber stal ifrån mig. Ska nog se till att komma iväg till stallet på torsdag. Jag tror jag behöver det.

måndag efter en sommarhelg

Så var det Måndag och Unn smygbloggar på jobbet.
Tänkte bara reflektera över hur fucking sociala alla blir på våren. Denna helgen har jag mer eller mindre träffat alla jag umgås med. Helt galet. Jag hade ju tänkt mig en lugn helg i ensamhetens tecken. Men icke. Fast det blev ändå ganska bra.

Sitter nu vid mitt skrivbord och sippar te. Och känner för att uppmärksamma två låtar som värmer mig nästan effektivt lika effektivt som det sommarväder vi tvingas utstå (Ta det lungt! Jag skojar bara, älskar ju sommarväder lika mycket som er).

 1. Markus Krunegård - Idioter
  Panflöjt samt textrader som: Varför finns det inga kvoter...för idioter, need I say more? Sönderspelade 'Jag är en Vampyr' har lätt blivit petad från listan över min favoritlåt från Markusevangeliet.
 2. Nancy Sinatra - Bang, bang
  Vetifasen om låten heter så. Men jag är relativt säker på att det är Nancy som gjort den. En asgrym remix av just denna låt var med i en trailer för typ Prisonbreak a while back. Sen hörde jag den på p3 (en vänlig själ önskade den i morgonpasset). Nu kan jag inte få ut den ur mitt huvud! Den delen av texten jag kan går något i stil med: bang bang he shot me down, bang bang I hit the ground, bang bang my baby shot me down. Låter detta bekant? Tveka inte att rätta mig angående vem det är som gjort den eller vad den heter egentligen. Vill att denna finfina sång ska ingå i min musiksamling. Men då måste jag ju hitta den först.

När jag ändå håller på och uppmärksammar positiva grejer vill jag passa på att skicka ut lite kärlek till er som kommenterar min blogg. Det är kul att ni bryr er! 
Fast j, det värker i mitt Småländska hjärta när du säger att du vill bända loss allt söder om Jönköping. Inte okej! Men tack för dina i övrigt väldigt bra kommentarer!


da-gens vi-sa!

Förövrigt kan jag ju nämna att dagens låt är Fascination med Alphabeats.

en jävla massa ord

Just nu saknar jag lite livsenergi.
Har ingen lust med någonting...förutom att möjligtvis bli pussad på av en pojke. But that's just my bekräftelsebehov talking. Fy fan. Varför ska det vara så skevt? Varför lägger man (=jag) så mycket mer tyngd i vissas ord? I guess that's what happens när man hade en frånvarande far i sin barndom. Nåja.

Alla unga tjejer har en blogg. Så sa RaJ, en av mina kollegor, på ett lagom degrading sätt. Kul. Men lite så är det väl. Det är många tjejer som har bloggar. Varför det är så kan jag inte svara på. Jag vet bara varför jag har min. Eller jag vet inte exakt varför men jag tror det har något med ventilation och uppmärksamhet att göra. Men här är det återigen samma sak. En kille som bloggar anses nästan vara exotisk. Eller i alla fall mer intressant än än pladdrande tonårstjej. Och åter är jag tillbaka i slutsatsen att en killes ord är värd mer än en tjejs. Eller nu hårddrar jag väl det en aning. Det finns ju helt klart en jävla massa blåsta brudar som skriver om sina kläder och inte har ett jävla dugg att säga egentligen. Samtidigt finns ju alla vettiga ladies som faktiskt bidrar med en röst. Synd bara att bägge dessa kategorier ska falla under samma kategori människor nämligen kvinnor.
Och eftersom de bloggande dudesen är färre och generellt sett inte är lika intetsägande (de skriver oftast för att de faktiskt gillar att skriva och resultatet blir ju onekligen därefter) så blir ju manliga bloggare "mer värda". Nu orkar jag inte trassla in mig mer i dessa tankar.
Jag hade bara velat ha lite mer jämställdhet, eller jag önskar åtminstonde att jag kunde få ett mer jämställt tänkande. What's so difficult about that anyway? Alla är vi ju människor.

Det här inlägget blev inte alls som jag hade tänkt mig. Det verkar som att det är väldigt lite i mitt liv som blir som jag hade tänkt mig these days. Kan det bero på att jag inte riktigt har en uttalad idé om vad jag faktiskt vill? Perhaps.

Jag önskar att jag hade min stora mörkblåa luftmadrass här. Men den är i Hycklige of all places. Längtar efter den väldigt intensivt just nu. Det är den och ett badkar som jag vill ha mest intensivt för tillfället. Vill kunna bada även i detta huset. Jag gillar att bada, det är få saker som går upp mot ett bubbelbad när det kommer till att få mig att må bättre. Fast det har hjälp lite att blogga också.

För övrigt är jag rätt så trött på det test jag utsätts för. Eller trött och trött men det känns lite weird. E sa att han skulle se om det var sant att jag visst blev glad av att umgås med honom även om han inte skulle bekräfta mig genom att pussa på mig. So no kissing for me. Alls. The other day hade vi sex helt utan att kyssas, han är sooo Julia Roberts i Pretty Woman med den här no kisses on the mouth grejen. Behöver jag säga att det inte var det roligaste sexet i mina dar? What can I say, I like kissing!
(det är när man skriver sånt här som man inte vill att ens släktingar och arbetskamrater ska hitta ens blogg)

Nu ska jag nog gå ut i djungelrummet, öppna upp väggarna och lägga mig på soffan så att jag får känslan av att vara ute men ändå slipper sola. Den här pressen att man måste sola bara för att det råkar vara fint väder faller inte mig i smaken. Jag kör mer på Pippi Långstrump-tänket att jag kan väl få vattna blommorna när jag vill och råkar det regna just den dagen jag vill vattna blommorna så skiter jag i det och vattnar dem ändå.

high drama

Ja, nån kväll i ensamhet blev det då sannerligen inte. Har idag träffat typ de flesta.
Och sen var det lite goda gärningar i form av återlämnande av telefoner samt drama iom polisuppbåd.
Men mer om det imorgon. Nu sova. Ska bara byta lakan först.

Unn jag känner inte dig så väl men du är så svensk indie.

Igår var en bra kväll för citat. Så hade man haft hjärnan med sig och skrivit ner grejer hade man haft rolig läsning. Men nu är det inte så.
Min afton blev som jag hade tänkt fast ändå inte. Förfest på Andreas balkong med grillkorv, Cosmopolitans och Mojitos. Siri blev drunken och kände på mina bröst mycket och länge. Sen när vi (jag och a, inte resten av förfesten) skulle ut åkte siri hem.
Kafé Deluxe, trivsamt som vanligt. Men jag var inte riktigt upplagd för det hela så jag hakade på Joniz, Erik och den tatuerade mannen Peter till Växjösjön där typ hela natten passerade. Eller sen åts det lite pizza i Linnéparken innan man kom hem vid halvfyra tiden.
Sammanfattningsvis kan jag säga att min plan att inte dricka alkohol gick lite i stöpet...men trots drinkar, lite öl och resten av fisk-spriten blev jag inte speciellt full alls. Kände mig väldigt nykter faktiskt.
En trevlig grej med att hänga med pojkarna var att få stifta lite närmare bekantskap med Jonatan. Har liksom inte haft så aktiv kontakt med honom innan. Astrevlig! precis som resten av det där crewet.

Nu när jag sitter och försöker komma ihåg gårdagen kommer jag på en massa roliga grejer. Positivt, positivt.

Idag har jag hängt med Mårten. Han är så bra.

Känner mig seg och trött nu. Malin ringde nyss och frågade om jag ville grilla med henne och Hugo (och förmodligen en massa andra i kväll. Unfortunately är jag inte på humör nu. Kanske ska jag ringa och avboka? Lite ensamhet hade varit välkommet. Så jag vet just nu inte hur jag ska göra. Tittar på the Wire och bestämmer mig sen.


skiva

I Used To Wander These StreetsKöpte just en skiva (you remember those silvery round things people had to store their music collection during the nineties?) för att liva upp min arbetsdag. förbeställde Billie the Vision and the Dancers' nya skiva 'I Use To Wander These Streets'. Det var jätte länge sen jag köpte en skiva så jag kände att det var dags.


Ikväll står grillning hos Andreas med efterföljande utgång på schemat. Det bli nog trevligt!
Det känns troligt iaf.


.

alltihop

Maj gahd va trött jag blev helt plötsligt!
Pallar inte skriva alla de smarta tankar jag har tänkt på under hela seneftermiddagen.
Men vill man kan man få avnjuta min afton i korthet:
Tänkte sola lite men efter tjugominuter blev det tråkigt så jag var manlig och klippte gräset i bar överkropp istället. Eller jag hade iofs bh på mig och det anses väl inte vara speciellt manligt...
Sen kom Millan så vi satt i solen och pratade strunt. Sen mulade jag honom med mitt nyklippta gräs. Moahaha!
Efter en promenad till Konsum blev jag 3,50 kronor samt en magnum mandel rikare då jag pantade burkarna från mitt valborgskalas. När jagkom hem åt jag jordgubbar.

Dagens album är utan tvekan Sole Love med Vega. Vilket jag  ända sen jag slutade jobba. Så jag har med andra ord dagdrömt om himlastormande verklighetsflykt en hel massa, aka jävligt lycklig kärlek. Blotta tanken på lite lövin' gör mig glad! Vore roligt att bli sådär riktigt dunderkär igen. I sinom tid, i sinom tid. ^^

Takgrillning och tidsuppfattning

Jag har ont i huvudet. Ja, mer än vanligt. Det är för att jag inte sovit ordentligt nån natt i denna veckan. Har kommit i säng runt midnatt måndag, tisdag och onsdag kväll. Dessutom har jag börjat få ont i halsen igen. Vilket känns skitläskigt rent ut sagt. Det är ju inte mycket halsont men det får mig ändå att tänka på den härliga månad jag tillbringade med att ha körtelfeber. Härliga tider. NOT! Känns konstigt att tänka att jag totalt kommer att ha tillbringat en tolftedel av 2008 med att ha mononukleos. Det är rätt mycket om man ser på det så. Jag vill i alla fall inte få tillbaka eländet. Så därför blir det ingen motion som överskrider promenader i jobbighetsgrad.

Igår grillades det på Oxtorgethusets takgård. Somrigt och väldigt trevligt. När jag kom var det bara Abbe där. Vilket är weird för han bor inte där ens lite. Så efter JÄTTE LÅNG TID kom dom andra; Christian, Jonatanlolz  och Jag-har-bilivit-dumpad-så-jag-får-kedjeröka-hur-mycket-jag-vill-Siri (Det här med epitet är faktiskt rätt kul! Ska siri kalla mig stön-Unn så ska jag inte vara sämre!). Sen dök Erik och efter ett tag även Emanuel upp. Att grilla på takinnegårdar är en aktivitet jag kan rekomendera å det starkaste! Sjukt somrigt! Och det var trevligt att träffa that crew utan att dricka. Nykterhet är underskattat!
Fast det blev rätt sent. Dessutom tog det ovanligt lång tid för mig att cykla hem. Vanligtvis brukar det ta 5-7 minuter beroende på vilken hastighet jag trapar på i. Vilket hade inneburit att jag hade varit hemma vid tio i elva. Igår var jag hemma vid kvart i tolv, det tog alltså en timme att ta sig hem. Fast vanligtvis brukar inte Simhallen ligga på vägen hem till pappa. Så jag antar att om man först går till Simhallen, står där och pratar om allt och ingenting ett tag och sen cyklar hem så tar det lite längre tid än 5-7 minuter att ta sig från Oxtorget till Biskopshagen.
Varför är det så lätt att vara vaken alldeles för länge? ikväll ska jag gå och lägga mig klockan åtta!

Uppdatering av....well det mesta typ.

Jag gillar mitt nya hår. För det är fint.
Tog lite bilder av spektaklet igår som jag tänkt lägga upp men kameran dog precis när jag skulle trycka in bilderna i datorn. Så det blir till att träffa mig irl om man är nyfiken på min nya frisyr.

Känns bra med a new haircut. Har ju kännt mig väldigt blek, grå och lame lately. På de flesta plan. Både vad det gäller utseende och hur jag känner att jag framstått. Vilket jag inte har kännt mig riktigt bekväm med. Jag vill inte vara osynlig och tråkig, jag vill finnas. Med besked.
Är för övrigt lite sugen på nya glasögon med. Inte för att jag ogillar mina gamla, de är ju fina... och jag antar att jag passar rätt bra i dem. Men att ha ett till par att variera med hade varit rätt kul. Och isf skulle jag vilja ha ngt lite mer edgy. Min syn är ju rätt stabil these days så det skulle ju funka. Hm ska nog ta en sväng om Jacobsons Optik och låna med mig lite bågar. Vore ju kul att kika lite iaf.
Så det känns som att jag har den yttre tråkigheten under bearbetning och framsteg görs. Då återstår bara min inre slenterian. Kanske skulle börja motionera i liten skala igen? Typ gå lite promenader lite oftare. Det skulle nog råda bot på den rastlöshet som gäckar mitt inre. Dessutom ska jag nog ta en liten paus från festandet. Eller drickandet då i första hand. Har blivit alldeles för mycket nu den senaste tiden. Det känns inte kul och värt besväret längre. Så no alcohol for me på ett tag. Behöver lite andrum för att återfå någon form av glöd. Det är nog det mitt liv saknar. A spark.
Mm, nu känns det lite bättre. Som att min inställning till livet, universum och allting har fått en viss fräschör som gör att jag känner mig quite a bit more positive! Fan va nice! Nu tar vi tag i det här!

Bäst just nu:

I'm the one that you want and you want me now.
Suburban Kids With Biblical Names ska ha en eloge för sin blotta existens. Och ovan plockade citat känns så rätt, så rätt att jag skrattade högt när jag hörde det.

Supermackor
Subway i all ära men jag ÄGER på att tillverka megamackor! Lever typ på smörgåsar modell större atm. På dagens lunchmacka hade jag (in order of apperance:) smör, grillat kött från igår, hot & spicy sås, lite potatissallad, bladsallad, tomat, gurka, ost och creamcheese. The trick to not spilling all over the place is tinfoil. Och dressingen gör all the differance! Blir nästan hungrig igen bara jag tänker på mina macktillagningsskills.

tvåhundrafyrtiofem
Min registreringsnummersjakt progressar, såg 245 innan. Woho!

Love is all around
Gick fram och tillbaka till Handelsbanken i jobb purpose och ALLA var verkligen kära och hade någon att hålla i handen. Så fint, så fint! Jag blir så lycklig i själen av att se alla kärleksfulla medmänniskor! Detta trots att det är oklart om någon vill pussa på mig. Anser att jag är ganska god person som blir glad, och inte ett blodtröstande svartsjukemonster, av andras offentliga kärleksdisplay.

[majj ahjpådd]
En jävligt fantastisk manick egentligen. Having studied vågrörelser så är det rätt obegripligt att de ljudvågor som skapas av den lilla musikmaskinen kan göra så att ljuv musik uppstår i mina öron.

Rea-stands
Såg en massa fina, BILLIGA grejer on a rack utanför Sisters. Bla två stycken skjortor som jag har haft på min imaginära önskningslista for a while now. Ska gå dit när jag slutat för att se om nån av dem kanske passar my body. Vore trevligt!


om det jag tänkte på väg till jobbet

På vägen till jobbet formulerade jag ett långt och bra inlägg om trötthet. Helt utan negativ klang! Okej nästan utan att vara negativ. Det är ju alltid lite trist när man inser att man är trött på sig själv, så ett visst mått bitterhet fanns väl med i smeten. Fast inte mer än ett kryddmått, eller kanske en tesked....okej det var nog snarare ett par matskedar. Men det gjorde att det hela blev sådär härligt bitterswet. The best way.
Men eftersom att jag redan skrivit det inlägget i huvudet så behöver jag inte skriva det längre. Iom att min blogg i första hand finns för min egen stora njutnings skull känner jag inget behov av att knappra ut det så att andra också ska kunna ta del av det. Jag nöjer mig med att skriva om det. Då blir det ju win-win för mig. Slipper få tangentbordskramp i fingrarna och slipper köra mina tankar i repris. Grejt.
För övrigt kan jag rapportera att jag idag ska:

 1. Jobba.
 2. Deklarera.

Låter kanske inte som det ultimata upplägget för en rolig dag. But hey, you never know. Jag kanske får en present! It could happen!


Åland äger

Hemma nu. Fan va jag gillar Åland! Havsvidden är verligen my favorite place, ett av dem i alle fall.
Nu seriös sömn. G'night y'all!

Åland ffs!

52807-86Här, på Hotell Havsvidden, tvingas jag tillbringa min helg....i en lyxsvit. Ibland är livet bra hårt. Men jag ska försöka härda ut. Kan bli svårt att behöva bada ångbastu, äta utstuderat fantastisk mat, fira min mor, simma i poolen, stirra på havet...stackars, stackars Unn!

Ha det bra i Sverige nu åker jag till Åland!

.

Lite mer som kväll

Jag borde packa. Åker till Åland for the weekend imorgon men det känns som att ingenting är klart. Fast jag pallar inte ta tag i någonting heller.
Så jag tittar lite mer på the Wire och hoppas att det slutar göra ont.

dagen efter

De sista festdeltagarna gick hem för lite drygt en timme sen. Känns stabilt och bra. Helena och Ronda-vovven sov i soffan. Alexander sov i superspindelstolen. Det var tydligen inte så bekvämt hävdade han. Jag hittade Magnus i min säng där han hade däckat (två gånger). So jag fick ta pappas säng. Erik sov också där lite. (Förutom när han sov på badrumsgolvet. Vilket han tydligen gjorde, Ylva höll på att snubbla över honom när hon kom hem.) Så det var med andra ord ett trevligt gäng people här på morgonen när man vaknade.

Nu har jag typ diskat en jävla massa...så mina händer håller på att spricka. Det var ffs glas, burkar, tallrikar, kapsyler, bestick och random shit i hela huset. Det är det fortfarande. Fastän jag städat en massa. Eller nu hoppas jag att de flesta burkar, flaskor och glas är omhändertagna. Fast jag hittar hela tiden nya odiskade glas på weird places. Typ under handfatet, i trappan och bakom soffan.

Det kom rätt mkt folk ändå. Det trodde jag inte det skulle bli. Men det blev ändå bra. Trot jag.
Hoppas det var en okej fest. På något sätt känns det som att jag missade den. Inte due to riklig alkoholkonsumption...jag har bara en känsla av att jag var på fel ställe hela tiden. Och därmed missade det som var värt att upplevas. Typ. För för min del var det nog inte en så rolig fest egentligen, nu när jag minns tillbaka på det. Kan liksom inte minnas att jag hade kul i så stor utsträckning. Fast jag hade väl inte tråkigt heller, det är egentligen väldigt sällan man har genuint jättetråkigt. Eller så är det bara jag som aldrig inser när jag har tråkigt så då låtsas jag att jag inte har det. Eh...? Eller något sånt.

Nu ska jag nog dammsuga och torka golven, det behövs.
Fan, jag pallar verkligen inte mer. Inte på något sätt. Det är verkligen som jag sa till Helena igår när jag hade mitt ledsna moment.

Dessutom är jag bakfull.

nytt inlägg

nu är det bättre för nu pussar han på mig. fast. oh well. jag är full. tänk om det är bara för att han är full igen? jag vill nte att det ska vara så för jag har verkligen haft en thing för jonom sen i januari.hbhklghflkjkhf

RSS 2.0