arbete vs. bloggande och sex-sms

Semester imorgon. Och tusen miljaarder saker finns utspridda på mitt skrivbord och vill bli gjorda. Känner dock inte för att ordna upp folks liv och ekonomi (dvs kirra bolån åt alla människor) så istället bloggar jag och för en sms-konversation med mitt shag om hur bra motion sex är.
Arbetsmoralen är verkligen på topp i mitt arbetsläger.

Det är galet att Helena är i Spanien nu! Och ännu galnare att jag snart ska åka också.

Läskig känsla!

det här känns knäppt. Väldigt odd! Varför?
JAG HAR INGENTING ATT GÖRA!!! I vanliga fall brukar jag bara skjuta lite på alla tusen saker jag ska göra när jag jobb-bloggar. Men nu när jag faktiskt har tid att blogga så får jag dåligt samvete och känner mig som en dålig employee. Konstigt nog. Bara för att jag jobbat så pass bar att jag faktiskt har tid att göra ngt annat.
Jag är väldigt märklig och omvänd. Har ju aldrig ngt bloggsamvete annars!
En annan skojjig sak är att jag slutar kl 13 idag. Komptimmar ftw!

Aja nu får jag skapa mig lite jobb så att jag med gott samvete kan gå hem sen.


Unn svarar

Tack för frågorna, här kommer mina visa svar. Jag har ju faktiskt ett helt gäng visdomständer! Alltså är mina svar visa.

Jonas frågor:
Hur är läget?
Lite segt. Har käkat micrad pizza från igår och tittar på en osvensk kvartsfinal i fotbolls em.

Varför är himlen blå?
VAd är blått? Har du några bevis på att det du ser som blått inte är mitt gröna?
Alltså är himlen lika mycket grön som blå.

Vilket är det bästa receptet på napalm enligt dig?
Napalm-B. Består av 46 delar polystyren, 33 delar bensin och 21 delar bensen. Helt klart överlägsen.

Vad är roten ur tre?
1,732050808...
Inte så exakt, jag vet. Men sen kan jag inte fler decimaler.

Hur mycket är för mycket?
22+ centimeter är ju helt klart ett överflöd.

Om allt har en ände, varför har korven två?
Annars skulle den bli så förvirrande lik en doughnut.

Varför blir två öl alltid åtta?
Bristande matematikkunskaper. Ta med dig en miniräknare nästa gång.

Hur kan humlor flyga?
Hur blev Bush president? Fusk, såklart!

Vad är en flugas iq?
14, jag har nämligen aldrig sett en fluga gå upp för en hel trappa framgångsrikt. Och för att gå i trappor krävs 15.

Kottebys fråga:
Hur långt är ett snöre?
Tillräckligt långt för att Moster Mämpe inte ska lägga det i sin 'Snören som är för korta för att spara'-låda.
För snören som är för korta för att sparas slängs och finns därför inte i praktiken.

1,2,3 och trasig telefon

Kan ju bara konstatera att jag nu är en bra bloggare. Jag kan kryssa alla de tre kriterierna för att man ska räknas som en god bloggskribent. Jag har nämligen:

 1. Haft en tävling.
  Ni übertrogna tittare minns väl potatisen i diskstället?
 2. Fyllt i onödigtvetande listor om migsjälv.
  Ehh...ganska många. Jag tycker att dom är roliga. Pinsamt med sant!
  Fast det var ju ändå ett tag sen sist.
 3. Haft en frågestund.
  Dock blev inte min frågefunktion lika succéartad som eniros. Kanske beror det på att det inte hunnit vara helg (dvs fylla) ännu. Eller så beror det på att ingen vill veta någonting om mig/någonting. Vilket isf är ngnting bra! Världen är vet redan allt! Toppen! No more school! Let's all just live in hippie communes and be peaceful, loving and happy! Fast om alla redan vet allt hur kommer det sig att vi inte använder oss av vår knowledge och löser alla kriser? Hm, kanske är alla lata?

  Aja, jag har iaf en fråga: Fett eller bäbis?
  Unn svarar:
  Fett, förhoppningsvis.

Nu är jag perfekt. Så perfekt man kan bli i bloggsammanhang iaf!Idag ska jag äntligen lämna in min lur på lagning. Det ska bli skönt med en telefon där alla vitala knappar fungerar! I nuläget fungerar inte Välj (knappen till vänster på en Sony Ericson), Bakåtpilen, eller uppknappen på hjulet. Dessutom har alla nummerknappar spruckit och av/på knappen börjat kärva. Underbart.
Här invid har jag gjort en pedagogisk liten bild på vilka funktioner jag får klara mig utan.
X = helt sönder
O = krabbar

Har lagt några minuter på att rädda bilder samt den musik jag har på telefonen. Det absolut viktigaste var min högt älskade smssignal. Ni vet Ca-ching:et från slutet på Mikas Grace Kelly. Man blir dubbelt glad av få sms tack vare den! Kommer att stå i evig tacksamhetsskuld till Emil för att han la ner hela 45 sekunder på att fixa den till mig.


Tillfälligt avbrott.

Kul. För det är ju inte alls målen som är kul att se när man tittar på fotboll. Nejnej, fy tusan. Men nu slapp vi iaf ett. Tack kära tekniker i tv/radio-rummet i Basel för att ni gör ett så himla bra jobb!

Jäfla idioter!

Fråga Unn

På allmän (Jonas, nu är du allmänheten! Bara så du vet!!) begäran utlyser jag nu frågestund!
Fråga vad ni vill. Jag kommer att svara!

Känner mig lite som eniros sms-tjänst. Fast bättre. Dessutom tar jag inte tolv kronor per fråga.

Summerlovin'

Kära Upplysningen (som kommenterade mitt förra inlägg),
Sommaren är inte alls snart slut! Det är ju en stund kvar på juni, dessutom har vi svenskar hela Juli och Augusti samt förhoppningsvis en bit av September på oss att vara somriga och härliga. Bada, mysa och grilla. Hur mycket tid som helst! Fina grejer.
För mig och Sigrid är ju sommaren 2008 för övrigt the never ending summer. Vi jagar ju rätt på mer sommer den tredje september. Och kommer att resa jorden runt i samma takt som sommaren och komma tillbaka till Sverige in time for vårkänslorna. Så Jag har ungefär ett års sommar flirtar framför mig och känner därför ingen sommarkärleks-hets alls. Jag vet att jag hinner. Jeflar så mycket lovin' jag kan skaffa mig!

Har tänkt lite på situationen med EE2. Egentligen trivs jag ju med det rätt bra som det är nu. Vi hörs ganska mycket, har sex ganska mycket. Fast det är ändå lite lagom kravlöst.
Det är rätt knäppt att den här historian hållt på i över ett halvår nu... när man tänker på det är det knäppt att jag är kvar i detta konstiga vi har. Det är inte logiskt. Och är det inte logiskt är det känslor. Känslor är sällan logiska. Hade ju varit praktiskare om jag inte hade kännt för honom på detta viset. Men nu är det väl så antar jag. Har ju försökt ta mig loss ur detta emotionella tuggummi, men ju mer jag drar desto mer klibbar jag fast. Så nu har jag slutat dra. Och räknar med att min resa kommer och klipper loss mig i september. (Inser att denna strategin inte fungerade så bra för Siri men ändå...)
Det enda som är dumt är att jag vet att jag skulle bli sjukt svartsjuk om det uppdagades att han dejtade/hade sex med ngn annan. Och jag vet även att om jag skulle säga till honom att jag gillar det som det är men att jag inte vill att han ska träffa ngn annan kommer han att göra just det jag ber honom att undvika. För så är det. Såfort jag trivs och det börjar kännas bra så hittar han på ett sätt att fucka upp allt.

unnderbar@helgon

Har revivat min helgon. Känns som en bra grej. Facebook i all ära, men det är inte så bra när det man känner för att socialisera sig med nya folk (läs snygga män).
För jag behöver nog öva upp mina raggningsskills så att jag kan få en redigt bra singelsommar. Så nu övar jag på hetingar på helgon. Eller övar och övar. Men det är ju kul att vara social.
Så unnderbar på helgon.net. Nu finns jag där med igen.

Hur definerar man sig själv?

Det är tidig kväll och jag har en väldigt klar uppfattning om hur jag vill spendera resten innan det blir natt. Jag hatar när jag känner mig stressad för att folk inte svarar på sms som jag tycker att dom borde göra! 
Det är ju definitivt his loss att inte svara på just det här smset. Stupid fuck.

Har ju klurat en hel del på hur jag skulle vilja fräscha upp min blogg...men det är svårt. Att tänka ut hur man vill att ens header ska de ut är ju galet svårt. Vad ska det stå?  Det är ju som att sätta en ettiktett på sig själv. Jo, men så blir det ju. Eftersom jag inte har något speciellt syfte med min blogg så finns det ju ingen given beskrivning på vad den innehåller och vad en potentiell läsare har att förvänta sig om den scrollar neråt. Med resebloggen var det ju skitlätt. Det är ju en reseblogg så då skriver man typ det, och vem det är som reser: "Unn och Sigrid -om a worldwide adventure" . Simple as that.
Men min blogg är ju bara jag. Och hur beskriver man egentligen sig själv i 1200 gånger 400 pixlar? Det är ju hur svårt som hellst. "Unns Blogg" känns ju inte heller så spexigt. Även om det kanske är sant. Och att bara skriva "Unn" ser så fåningt ut. Jag har inget förnamn som gör sig på egen hand, inte i skrift iaf. Och ska man plita dit någon bild? Isf vilken? Vilken bild är så mycket jag att den förtjänar en plats i rubriken för mina tankar? Jag kommer inte på någon.
Har ju en hel del idéer på finfina upplägg men det gäller ju att kunna utföra dem också...mina photoshopskills är ju gasnska begränsade. Så jag funderar vidare på hur jag vill definera mig  själv.

Det är ju så himla mycket enklare att veta hur någon annan är. Och hur någon annans grafiska profil borde se ut...men min egen? Det vete fasen.

hungring

Har ätit världens minsta vegetariska lasange till lunch. Känner mig lurad, bedragen och framför allt hungrig! Kanske ska smaska i mig bananen jag hade tänkt ha till eftermiddagsfikat...? Har hört att bananer kan dämpa hungerskänslor. Och det vore ju positivt.

Det känns som att jag vill blogga, men jag har egentligen inget på hjärtat. Så jag skriver en liten komihåg lista till mig själv:

 1. Vaccinera mig.
  Infektionmottagningen har dropinöppet mån-tors 9-12 & 13-15. Tel nr 588 270 om jag vill boka...men de har bara öppet i luren från 9 till 11:30.
 2. Fixa transportmedel till Arvika.
  Festivalbussbiljetterna var slut.

fucking torrent

jävla skit. De sista nitton minuterna saknas i sista avsnittet i säsong fyra! Så sjukt dåligt! Jag pratar ju naturligtvis om the wire. Andeas har lovat att jag ska få komma över till honom när Britta med Boobs har åkt hem igen. Så vad ska man hitta på fram till halv nio?

photoshop

Sitter och pysslar i Photoshop. Det går väl relativt halvbra iaf. Tack och lov för alla braiga internet tutorials!
Önskar dock att jag visste hur man gjorde fina mojänger. Allstå typ sånt här, som i headern, nu var väl inte detta ngt jättebra exempel. Men ni fattar... sånna fina sirliga saker. Ska man rita det på frihand är jag ju fucked. men det borde ju finnas något sätt som är doable. Hoppas jag.

And then...?

Har just sovit tre timmar. Så nu är det kväll och jag har ingenting att göra. Galet värre.

ny design i resebloggen

Har ägnat en liten stund åt att pimpa min och Sigrids reseblogg. Blev ganska fint om ni frågar mig! Blir nästan lite sugen på att uppdatera min egen kära trotjänare. Men jag vet inte. Nu vet jag ju iaf hur man gör.

bara dåligt

Fan också.

 1. Glömde min vaccination idag. Vilket är DÅLIGT! Eftersom det kan bli svårt att fa en ny tid.
 2. Mormors miniparaply som jag fick låna blåste sönder. Så jag måste se till att köpa ett nytt åt henne innan vi ska äta lunch tillsammans imorgon.
 3. Jag fryser som fan.
 4. Är ledsen och orolig. Eller, jag var inte ledsen nyss. Bara oglad. Sen insåg jag att jag glömt inför-resan-vaccinationen och nu är allt dåligt. Det blev liksom för mycket att inse att jag även misslyckades med att komma ihåg det. Men det är ju egentligen ingen big deal. Bara att ringa och boka om (på en dag jag faktiskt KAN). Mitt konstanta oros-magont är det väl värre med. Önskar att jag kunde veta nu. 

Jag orkar inte just nu. Känner för att gråta. Men inser att det inte är direkt passande då jag sitter på kontoret.


Som en Måndag

Jag är trött och någorlunda lugn. Känns som att jag inte kan göra mer åt situationen nu i vilket fall som hellst, so why worry?

Har fått fatt i en massa nya byxor idag. Eller jag rotade genom hela malins garderob och tog alla ben-plagg som satt bra på mig. Iofs var tre av dom fyra items jag fick med mig hem mina egna to start off with...men det känns nästan som att de är nya! Han har haft dem så länge att jag glömt bort dem. Så alltså tre par "nya" trousers och en ballongkjol. Skoj skoj! Hittade dessutom minsnt fyra till par jeans i Malbens gömmor som egentligen härstammat från min plånbok..med dessa kunde jag icke längre knäppa så hon kunde gott behålla dem.
Känner mig inte riktig nöjd med mitt utseende idag. Tittade genom Fröken Bennerholms studentbilder och jag finns med som en muppig, tjock, liten tomtenisse i ett hörn på typ vareviga bild. Hur det egentligen gick till att jag blev så tokdålig på allt bildmeterial från hennes skiva har jag inget bra svar på. Känns som att jag har gått upp vikt i ansiktet. Strangely enough. Eller så hade jag bara lite otur med vinklarna. Jag passar nog helt enkelt inte i att vara i hörn av bilder. That's gotta be it! I mitten blir jag ju alltid hawt! Eller hur var det nu...? Nått i den stilen.
Jag tycker inte om den här känslan. Att inte gilla mitt yttre, känns ovant och trist. Brukar ju vara ganska fond of the exterior så vad är det egentligen frågan om?

Känner mig trött. Och för att bli omhållen.

En annan spännande fråga är: Hur lyckades jag hamna i ett kk-med-mys-förhållande igen? För det är väl nog så man skulle kategorisera om man nu skulle hållt på med sånt. Jag gillar inte kk-med-mys. I like security. Och det finns det inte ett jävla skit av i sådana skitförhållanden.

So fuck it. Nu vill jkag sova. Fast först måste man borsta tänderna för annars kommer Karius och Baktus med sina hackor och spadar och börjar gräva så att det gör ont i lilla tanden.
Karius och Baktus måste vara den mest opedagogiska Nu Ska Vi Visst Borsta Tänderna På Dig Ung Jävel Bok ever. Jag tyckte bara synd om tandtrollen som blev bostadslösa. Dessutom ansåg jag tandläkaren vara högst osympatisk. Vilken skurk! Borra sönder folks hem för att sedan fösa ner dem i kloakerna (där de på ngt mystiskt vis hittar en flotte och seglar ut på havet i romantisk solnedgång...). Men tänderna bör nog borstas iaf.
Jag har nämligen hört sen i efterhand att den inte var helt hundraprocentigt non-fiction.

inte smart.

Är en smula orolig just nu. Eller lite mer än en smula, ganska mycket to be frank. Det blev verkligen en kraschlandning in i den ansvarskrävande vardagen idag på morgonen. Minisemester och tankeverksamhetsstopp i alla ära men detta är verkligen inte bra. Alls. Skärpning Unn.
Fattar inte hur det gick till bara. Brukar ju sköta mig alldeles exemplariskt på just den punkten. Speciellt in times like these när det faktiskt är nödvändigt. Men någonstans slog det slint... märkligt att jag inte upptäckte min tabbe igår bara. Antar att jag hade annat on my mind just igår morse. Eller jag vet att jag hade annat som snurrade i mina tankebanor. Stupid boy. Men det är ingen ursäkt. Verkligen inte. 

Fan också! 
Ska nog gå till Apoteket.  


(o)motståndskraft

Fuck, sommaren är inte skapt för att blogga. Alla inlägg blir ju bara fjantiga catchup-texter. Inte kul.

Har tittat en jädra massa på the wire. Både igårkväll och större delen av natten med E och så nu idag också. Fast det blir ju lite förvirrande att först ha tittat på gamla avsnitt med honom och sen hoppa tillbaka fram i tiden till Season4  där jag själv befinner mig. Skumtskumt. Speciellt då så många av folket jag såg hos honom nu är döda. It be weird.
Aja, det var nice att slappa igår. Var inte på partyhumör...konstigt nog. Hade ju bara kalasat tisdag, onsdag, torsdag och fredagen innan dess så...

Nu ska jag återigan titta på min favvoserie. Hej hopp.


Jag antar att det är dåligt att jag inte riktigt har så mycket stamina som jag borde...hade nog varit bra för min emotionella hälsa. Men just nu låtsas jag inte om att jag nog kommer bli ledsen sen.

you smell like a flower so I'm calling you Lily

Jag är glad. Idag har jag sett två filmer och slappat helt gränslöst mycket. Snart är det kväll och jag har inte riktigt koll på vad som händer och sker men det löser sig alltid. Igår var en riktigt rolig festkväll. Jädrigt hektisk men kul som bara den! ALLA mina 89:or tog ju studenten på en och samma gång. Jag hann med 7 av 10 mottagningar. Ändå ganska bra odds måste jag säga. Kim och Jon bodde för långt bort och Millan (+ Jon) kom ju ändå till Sigrid så dem fick jag ju ändå träffa. Grejt grejt. Dessutom hade jag turen att få komma in på Grace trots att jag inte hade biljett och att de hade börjat avvisa folk innan jag anlände. (Tom Fredrik som känner bartendrarna hade blivit nekad inträde!). Antar att jag ser snäll ut eller något. Gött iaf! Väl inne så dansades det helt galet mkt. Jag hittade Arvid ngnstans i vimmlet, så vi shakade våra lurviga som bara den. Festligt värre!

Nu måste jag verkligen städa. Det är kvartersfest idag så folk kommer hit och ska titta hur vi har det. Jag har det stökigt. Men vi har anställt Anton som ska stå i vardagsrummet iklädd toga och agera levande staty. Eller inte. HAn föreslog det. Men det verkar inte bli så. Bummer.

Dagens låt är onekligen Lily from the Middleway Street. Billie the Vision & the Dancers är bästbästbäst!

skoköp

Sitter och funderar på om jag ska köpa skor eller inte. Har hittat två par sneakers jag skulle kunna tänka mig att äga på en spexig hemsida. Och de blev inte så farligt dyrt heller. Dock spräcker det ju min månadsbudjet en smula. Så nu är frågan om jag BEHÖVER två par sneakers. Kanske inte egentligen. Fast jag vill ju ha skor. Tanken var väl dock att införskaffa någon form av nätta somriga skor. Problemet med nätta somriga skor är att de i väldigt liten utsträckning är speciellt sköna. Och då de helst ska bäras utan strumpor är ju risken att Unns überkänsliga fötter ska få skoskav nästan hundraprocentig. Fast jag kan ju iofs få skoskav av mina väl ingångna sneaks också...om det blir lite varmt eller jag har dem på mig för länge.
Äsch va tusan. Skor är skoj! Nu shoppar vi loss!

Every Day I Love You Less and Less

Den här nya plattformen som har förändrat sidan jag bloggar från och helt rört om i min bloggvärld gör mig lite avtänd. Dumt tycker jag.

Aja, jag gjorde en liten tabbe igår. Mitt hår var sådär galet och ostyrigt som det kan vara vissa mornar, så för att tämja min lugg behövde jag någon form av stylingprodukt. Och då jag sov hos pappa (där jag inte har några prylar) fanns bara min lillebrors vax att tillgå. Luggen lungade ner sig and all was well. Tills idag. För idag ser det bara superfett ut och jag hann inte tvätta det innan jobbet. Men jag kan stå med att vara lite skitig. Man har väl varit på festival för tusiken! Och all vardagssmuts bleknar i jämförelsen. Och förutom en viss överkonsumption av vax i håret så känner jag mig rätt så snygg och allmänt tuff idag. Bra känsla.

NoneJag gillar mina nya glasögon! Blev båge nummer 1 för övrigt. Tom Ford. Ser ju inte speciellt vettig ut på den här bilden. Men det är den enda jag har att tillgå för tillfället. Och man fattar ju grejen, typ.
Det är helt sjukt hur snabbt man vänjer sig vid ett par nya bågar! När jag var ute och sprang igår hade jag på mig mina gamla brills. Och jag såg vääldigt annorlunda och märklig ut. Skrämmande.
Det är nog den största nackdelen med mina nya bågar. Att eftersom de är i plast så kasar de ner lite så fort man blir lite svettig. Eller de kasar ner ganska mycket oftare än mina gamla...antar att jag har för smal näsa helt enkelt. Eller för stora glasögon. Är ju faktiskt en herrbåge. But I like them en hel massa!

Jag har en hel massa låtar jag vill utnämna till dagens låt. Gemensamt för dessa är att de alla är gjorda av Kaiser Chiefs och har andemeningen: Du gillar mig men jag gillar inte dig...so screw you!.
Ett bra exempel på en av dessa är Every Day I Love You Less and Less. Försöker peppa mig själv att stå fast i mitt beslut om att EE2 inte har med mitt lovelife att göra. Och det går väl relativt bra despite att han messade lite med mitt huvud igår i form av borderline flirtatious-sms och a phonecall just to chat. Fast det är ju sånt vänner pysslar med. Så jag ska inte läsa in mer än så i det hela. Verkligen inte.
sommarromans någon?

Insåg just att jag blivit berövad på min somrigaste arbetsuppgift. För iom att DnB NOR köpt upp hela Svensk Fastighetsförmedling så får vi inte ha ngt sammarbete med andra banker, alls. Och därmed inte ens hänga upp till salu-skyltar på bankerna i stan as we used to. Och att byta ut dessa skyltar var ju mitt jobb.
Så då kan man ju tänka att jag borde vara tacksam över att slippa flänga runt hela Växjö för att byta ut skyltar. Men icke. Nu går jag ju miste om det absolut säkraste sommar signet jag vet. Nämligen bankernas snygga manliga sommarvikarier! Jag vet inte varför men dom är ALLTID snygga och varje bank har minst en. Och det var ju den klara fördelen med att skylta om, att få flirta lite med stiliga gossar iklädda skjorta. För det ÄR ju snyggt när en fit dude klär sig lite classy. Mums mums. Men nu har jag berövats mina weekly tillfällen att titta på bankbiträden. Tack så jävla mycket DnB-fucking-NOR!
Den enda banken jaghar kvar är Länsförsäkringar...och där jobbar det bara en bunt attraktiva blonda töser. Not really my thing.

Tur är väl då att vi har fått en egen handsome, skjortbeklädd, trainee här på kontoret som man kan smygtitta lite på. Marie har redan varit på mig flera gånger om att jag borde lägga in en stöt. Humor, humor.

Förövrigt vill jag nog påstå att jag känner mig väldigt singlig just nu. Alltså mer singel än jag kännt mig på länge. Helgen har för övrigt (konstigt nog) fått mig att lägga hela Evil-Erik-2 grejen bakom mig. Eller det känns väl som att jag har fått mycket mer distans iaf. Distans är bra. För vi är ju bara vänner nu.
What I'm trying to say är att jag har ett perfekt singelläge nu. Jag har fått tillbaka lusten att flirta, det är sommar och staden har blivit levande. Jädrans vilken potential den här sommaren har just nu!

Big pimpin up in Hlmstd

Oh the total lovelyness and crazyness av en helg i sommarstuga med lite friends, I torsdags natt åkte jag, Siri och A-lex iväg till Siris söta lilla stuga i Halmstad. Sen efter ett antal långa timmar lyckas vi via telefon lyckas lokalisera Erik-jäveln som gått vilse till en fest och Christian kan hämta honom.
Så vi vaknar upp i mys-stugan på fredag morgon.
Vi kanske kan lista helgen lite smidigt?

Helgens:

 • ledord; Några av dessa var: alkohol, sol, grillning, bad, galenskap och mys.
 • mest sagda ord var utan tvekan vomaxing. Humor!
 • bästa fylla lyckades man uppnå med hjälp av champange och rosévin (Unn säger: "Siri, kan du skicka min saft?"). Big pimpin' så det förslår!
 • låt var nog Big Pimpin'. Sådetså.
 • bästa pryl var without a shadow of a doubt min ipoddocka. Så vi hade musik tjugofyrasju.

Nu pallar jag inte lista mer. För roligt bildbevis kan man kika in siris blogg eller hennes facebook album. Jag orkade inte agera fotograf så jag knycker helt fräckt hennes pics.

Det knäppaste var nog när jag fick en släng av emo-fylla och inte kände att jag kunde/ville dra ner ngn annan i mitt töntiga rantande så jag bloggade istället. Fast the lack of internet i sommarstugan och det faktum att jag inte kunde hitta något papper ledde till att jag började skriva på mitt ben. Och när platsen på högerbenet tog slut så då fick även vänsterbenet offras för mina spegelvända skrivstils tankegångar. Att blogga är en drog and I'm totally hooked.

Fan vilken bra helg. Despite en viss vomaxing incident. Det var fan inte kul. Förräns efteråt.


Fyy faan alltså

Jag gillar inte blogg.se's nya plattform. Den är ful och tror att jag har dålig syn. Måste vara så eftersom all text och alla ikoner blivit så stora och fula. Dessutom öppnas länkarna i min länklista i samma fönster som jag har framme, vilket jag tycker är dumt och knöligt. Jag gillar inte förändringar när de är till de sämre och jag inte kan styra över dem.

På tal om förändringar så förändrar ju inte det här vill bara vara vänner tills vidare-statementet så mycket i praktiken. Skapar bara lite mindre förvirring. Fast det är ju lite trist att inte ha någon man kan låtsas vara kär i. Tänkte på det i morse. Jag är nog ganska mycket flickvänstypen egentligen. Eller jag känner mig som det nu iaf.
Detta grundar jag dels på att jag inte har lust att ragga, alls typ. Jag menar, jag var på festival i helgen och kysste inte ens någon (eh...ingen av manligt kön that is. Lite svårt att hävda att jag inte pussades alls när det finns facebookbilder som hävdar motsatsen.)! För jag pallade inte ragga. Däremot fick jag gosa mycket. Bojkottade mitt pyttelilla Harald Nyborgtält tre av fyra nätter till förmån för några av mina campvänners tält (som faktiskt höll värmen!). Och att sova nära någon är ju ta mig fan hur mysigt som hellst! Sådeså!
Antar att det är därför jag varit så envis i att inte vilja ge upp hoppet om att det kanske skulle kunna bli något med E, för att jag så gärna vill ha någon att mysa med. Fast vem vill inte det egentligen?
Och det är ju också märkligt... det finns ju helt sjukt mycket människor. Tom här i lilla Växjö finns det ju en hel massa personer av lämpligt kön, ålder och med någorlunda attraktiva yttren som man i teorin skulle kunna mysa med. Varför ska det vara så svårt att para ihop några kärlekskranka singlar med några andra kärlekskranka singlar?
Fasen va gehj tankegångar det blev här nu då. Aja, lite töntiga bakfylletankar kan vi väl bjuda på.

Bakfylla ja. Det var jobbfestspicnic i Strandbjörket igår. Och då min alkoholsvultna kropp inte hade fått i sig en droppe alkohol sen natten mellan lördag och söndag så var det på något vis som om my body tänkte:
"Åh, ALKOHOL!!! Jag vet precis vad jag ska göra med det här! Nu är det fylla som gäller!! Kom igen matspjälkningen detta grejjar vi!"
Så jag blev drunken och berusningen toppade när jag kom hem. Så jag satt och klottrade visdomsord i stil med: Snusk är skoj! Bara så du vet! /Syster Yster på det papper lillebror försökte plugga in till sitt aktiekunskapsprov. Det spårade ur ytterligare en aning och blev tillslut en kukmåleritävling i sann Superbad anda. Vackert så det förslår!


pedofilkonst och förutsägbar såpa

Att Alvesta inte är paradiset på jorden är ju rätt självklart för de flesta. Men idag har jag funnit bevis på att detta samhälle jag tvingas arbeta i varje tisdag är mer än bara en bonnig håla. Det är ett jävla inavlat, pedofilistisk skitställe!
Bevis? Kolla in konsten som står på huvudgatan bara!En naken unge som sprattlar för att inte bli våldtagen samt en (naken) kvinna och en (naken) man som förgriper sig på en (naken) liten bebis.
Usch säger jag bara!Dessutom har msn försett mig med en fortsättning på den humoristiska såpa mitt liv är. Känns lite trist att inte kunna/få följa med på sommarstugeäventyret. Men det finns inte mycket jag kan göra åt saken.
Känner mig dock inte så ledsen...eller förvånad. Har redan varit sad så det räcker. Fast lite skaver det ju.

Jag är ingen fågelunge.

sms från Siri:

Hejsan unn. Jag har dåliga nyheter... Eller så. Det är ju så att eftersom jag trodde att jag frågat dig innan så frågade jag i praktiken erik först.. Och, jag ringer ikväll igen, men det verkar som om han tror att det blir dåligt för dig. Hur känner du?

Asså va fasen. Hur krånglig kan en människa vara? Och jag syftar inte på smsets avsändare.
Eller för det första blev jag ju aldrig tillfrågad ifall jag ville följa med på helgutflykten till Siris sommarstuga... förrän nu när S skulle beklaga sig över att typ ingen ville följa med henne. Jag blir glad ändå i 'bättre sent än aldrig'-anda (man kan glömma säga till, sånt händer) och säger: fan va kul! klart jag ska med!
Och nu så får jag inte det längre...? Eller? What's up egentligen?
Blir ärligt talat lite stött. Jag är ingen fågelunge.

Verkligheten

Har inte riktigt vant mig vid renligheten här i verkligheten ännu. Det är märkligt men varför känner man sig mycket enklare smutsig i den vanliga världen än man gör på festival? Fast så är det ju sannerligen inte. Men i vardagen är man ju typ "ofräsch" om man inte duschar varje dag. I den bästa av världar anses ju höjden av renlighet vara den bakteriedödande gelen på bajamajorna och våtservetter. Härligt! Eller för att citera Toffe:
"Jag är nog den smutsigaste människan jag har träffat."
Fast är man inte smutsig en festivalsöndag anser jag att man har misslyckats. Att duscha är ju för jävla fjantigt! Fuck va äckligt det här låter men det är ju sant so whatever, ni festivalsfränder förstår mig nog. Ni andra vet inte vad ni missar.

Nu ska jag jobba utav bara helvete. Ska bara berätta lite om min nya väska...väskor. Förra veckan så var jag lite sugen på en ny, lite praktiskare, festivalväska. Så jag var runt lite i stan och kikade men alla väskor jag hittade var antingen dragkedjelösa, fula eller fruktansvärt dyra. Så det bidde ingen väska. Men då fick jag en finfin idé! Varifrån har jag fått typ 90% av alla mina väskor? Jo, min mormor! Brukar få väskor i present av henne. Och det var även av henne jag fick min tuffaste väska ever, nämligen min träningsväska. Det är hennes tennisväska från 79-talet som är stor, röd och allmänt ascool. Får typ komplimanger för den varje gång jag använder den. Så jag resonerade som så att min älskade mormor säkert har hela källaren full med en massa tuffa vintageväskor. Så jag ringer upp henne och frågar om hon har några gamla väskor hon inte använder. På vägen hem stannar jag till hos M & M för att se vad mormor lyckats luska fram. Dock glömde jag ta med en aspekt i beräkningen. Min mormor är en snobb. Så hon har inte tyckt det varit värt att spara några handväskor som inte varit Märkesväskor. Så väl där överlämnar hon en Bally purse av tuff tantmodell samt en Burberry väskportfölj. Bägge säkert tio plus år gamla och oanvända. Jag blev glad. Dock ansåg jag att ingen av dem lämpade sig speciellt väl att användas i festivalsammanhang så jag har använt dem nu i verkligheten istället. Min mormor är rolig. Och snäll.

BildbevisJag säger bara Siesta! Vet liksom inte ens vart jag ska börja. Eller om jag ens borde. En festival upplevs ju trots allt bäst på plats. Så jag skiter i alla ord och låter bilderna tala för sig själva.


Siesta!Hemma efter helgens festivalande. Är TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!  Men glad och fräknig.
Och fy tusan va roligt jag haft! Massa löve till mina camp-pojkar ( + Kim) samt alla andra sköna människor jag hängt med. Så jävla bra!

Nu ska jag sova.

RSS 2.0