ensam i bloggträsk

Känns som att jag är alldeles ensam kvar nu. I min lilla bloggvärld. En av mina favoriter har lagt ner. Och jag sörjer! Sad, sad. Vad ska jag nu hitta på när jag har tråkigt? Virka? Inte riktigt lika diskret som att inte ha rätt grejer på jobb-skärmen.
Så nu är det ju typ bara Siri som är någorlunda aktiv av bloggarna jag läser (se min länklista). Mandy och Anna skriver ju lite sporadiskt nån gång då och då. Men detta fyller inte riktigt min bloggläsarkvot. What to do, what to do? Finns det någon annan som har lite intressanta tankar jag kan få läsa? Jag saknar the days när man kunde läsa vad ALLA vännerna hade för sig i diverse bloggar.
Men jag lär inte lägga ner mitt internet klotter. Har ju för bövelen hållt på med det här sen i februari 06! Känns som att den absurda vanan att skriva av sig inför allmänheten är lite för djupt rotad by now. Knäppt men sant. Man skulle ju kunna bli paranoid för mindre.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

du hittar nog en ny favorit snar t :)

2008-05-26 @ 10:53:54
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Unn

Let's hope so! Tack för omtanken! ^^

2008-05-26 @ 12:13:02
URL: http://mysisterwenttolondon.blogg.se
Postat av: s

du kan ju alltid läsa riktiga IQ-bloggar. typ kissie! så mkt kärlek ;)

2008-05-26 @ 12:51:41
Postat av: J

Men du... Nu vart ja typ en smula rörd.. ^^
Funderar allvarligt på att ta upp det igen om jag ska va ärlig.. har massa shit on my mind å lite fritid så de e fan inte omöjligt.. plus att alla sånna kommentarer hjälper till, ett jäkla härj =)

2008-05-27 @ 01:07:43
URL: http://kreftans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0