garderober!

Fick just min efterlängtade leverans från ikea.
Slet upp den första papplådan och skuttade runt som en annan kattunge.
Tills jag tattade på manualen.
Jag har beställt fel mått på mina garderober. Istället för 237 råkade jag klicka på 201.

Grät nyss en skvätt över att min garderobslycka blev så förtvivlat söndersmulad.
Men nu ska jag rycka upp mig och vara glad att jag faktiskt har fått två fantastiskt fina garderober i precis den färgen jag hade önskat mig. Och det är ju nästen viktagare. Tänk om jag hade beställt någon tradig ekimitation. Fy tusen så mycket ledsnare jag hade blivit då!
Fast när man tänker lite på det kanske det inte var så dumt med dessa måtten. Jag menar, om jag flyttar till en charmig vindslägenhet någon gång där takhöjden inte är mer än 235 kommer jag ju kunna ta med mig dessa härliga garderoberna.
Och jag hade ju inte nått upp till översta lådan i vilket fall om garderoberna hade varit högre.
Så nu ska jag förbereda ihopmonteringen av min framtida klädförvaring genom att vika ihop min säng.
Nu kom Evelina hit!
Hejdå.

Fint fluff och binära tal

Har just stoppat in omgång nummer tre i tvättmaskinen.
När jag höll på att stoppa in mina nytvättade handdukar slogs jag plötsligt av ännu en knäpp av hur bra jag mår av att ha flyttat hemifrån. Det är så skönt att få klara sig helt på egen hand!

Nu ska jag fortsätta plugga men en liten lista med sjukt bra grejer i min tillvaro tror jag bestämt att jag hinner med:

 1. Jag har idag blivit programmerare!
  Jag har lyckats skapa två program, ett som inte gjorde någonting alls och ett som sa Hello World.
  Stolt.
 2. Plants vs Zombies
  Pop Cap borde får en medalj för detta spelens spel! Det blir inte mycket härligare än att bekämpa zombies i sin trädgård mha diverse växter!
 3. Pasta Carbonara
  Blev inte bara mätt, fick även bekräftat att jag inte är helt tappad bakom en vagn när det kommer till matlagning.
 4. Mina handdukar
  Om jag ska vara helt ärlig så är jag nog lite småkär i dem. De fluffiga små vätskebekämparna kom just ut ur torktumlaren och jag skulle nog nästan vilja påstå att de blivit gosigare än när jag fick dem. DET är bra kvalitet! Mina handdukar är ett sjujäklarns fynd, speciellt om man tar med i beräkningen att jag hittade dem i mammans garage och att de inhandlades i början på 1990-talet. I Singapore. Så de är inte bara underbara, de är även beresta!
 5. Romantisk semester
  I övermorgon åker jag till Växjö för att ägna några dagar åt att pussas med min man. Ljuvligt!

Men nu måste jag läsa vidare i programmeringsboken så att jag kan knåpa ihop lite mer imonerande program i fortsättningen.


Att dela säng.


Just nu sitter jag och stör mig en smula på att jag inte fick åka till IKEA denna helgen. Ville verkligen det. Men nu verkar det inte som att Jenny kommer att ha tid att åka dit på denna sidan julen. Vilket suger. Jag vill ju ha en säng och sånt!
Det är skrivbordet som ställer till det för mig. Man kan nämligen inte beställa det över internet. Vilket jag skulle kunna göra med de flesta andra prylarna. Fast jag vill ju provligga min säng en gång till. Detta eftersom jag inte är helt hundra på vad namnet var på den modellen jag tittade ut sist jag var på det blågula varuhuset.
Antar att jag skulle klara mig itan skrivbord ett tag till. Men... jag vill ju liksom färdigställa mitt hem nån jäkla gång.
Börjar liksom inte vara så kul att har garderoben i väskor och påsar. Och luftmadrassen. What can I say. Luftsäng med inbyggd sovkamrat. Låter ju fint när man uttrycker det så... men om sanningen ska fram så gick mitt sovdon lite söner när jag hade fest. En av innersömmarna släppte, så nu är det en stor bubbla i mitten istället för två små. Vilket får det att kännas som att det ligger någon brevid en i sängen. Så nu är jag i alla fall inte i behov av någon boyfriend pillow. Vilket kanske kanske kan ses som ett plus.
Dock har jag inte längre friheten att välja fritt vilken halva av sängen jag vill sova i. Eller min favoritposiotinering, sova på diagonalen. 

Finn felet liksom


Det är ju tur att man har andra saker att glädja sig åt!
Som det här tex:
http://www.nordensfotoskola.com/news
Det är ju helt amazing med begåvade vänner! Maggan, jag är så himla imponerad och stolt!

RSS 2.0