Eftermiddagen

Det är alltså här:ekejag kommer att spendera min eftermiddag. Ska med staffan på visningen av Eke Solhaga. Vi åker typ snart och kommer inte hem förrän halv åtta(!). Att vara mäklarass suger ibland. Fast det är ju kul att vara med på visning! Och det fina med detta arangemang är att jag får cirkus en och en halv timme tillgodo att ta ut någon annan  dag! Imagine att sluta strax efter tre någon dag! Oh the luxury!

Nu ska vi åka!

Låten just nu: The Blower's daughter, den är så vacker!
I can't take my mind off of you...

jag är nog något på spåren

Wehej, this is the best way to do it! Komma till jobbet tidigt (07:50...jag börjar åtta idag) få pluspoäng hos the senior boss och ändå inte göra ngt vettigt. ^^
annars brukar jag vara mer pro att komma sent på morgonen och gå hem tidigt...but that's just me!

Jag har svårt att inte nojja, bekräftelse junkie som jag är. JAg strävar ju bort från det där att behöva bli bekräftad hela tiden för att inte deppa ihop totalt och tro att man inte är tillräckligt bra. Jag tycker jag gör ett ganska bra jobb, eller, när jag är singel gör jag det helt sjukt bra...men så fort det finns en kille med i bilden blir det svårare. Lite dumt att det ska vara så faktiskt.

För det gör ju att om jag inte får den där ständiga bekräftelsen (behöver inte ens vara ord, oftast räcker det med en puss eller lite kroppskontakt) blir jag osäker. Osäker på mig, osäker på honom....men mest på mig själv.
Fast jag övar nu. Övar på att vara kvar i den jobbiga känsla som kommer krypande för att se vad som finns i den, vad det är den döljer. För någonting ligger ju bakom, jag har väl mina misstankar, så jag har ju kommit en bit på väg. Att inse att det är något jag gör, letar bekräftelse på detta viset, är ju väldigt bra. För vem vill egentligen genomskåda sina skyddsbarriärer? Det är ju jobbigt! Men jag tror på det där med självkännedom och att bearbeta grejer. För mig känns det sundare än att inte låtsas om något och streta på som vanligt. Faktiskt.


you can do it!

Just nu ligger fokus på att sluta jobba, dvs klara mig genom dagen så smärtfritt som möjligt. Det ska nog gå bra. Ska försöka titta förbi pias jobb för att hämta sigrids skivor (förlåt baby att jag inte gjort det ännu!) så att hon kan visa upp mig för sina arbetskamrater så att de ska bli kära i mig och vilja anställa mig efter nyår. ^^
Sådan är planen.
Sen laga mat med Anderas ikväll. ^^

my holy day

Söndag, vilodag, me like. ^^
Har pluggat lite körkortsteori, det börjar dra ihop sig lite smått. Hoppas det går bra.

ett issue för mig

Jag tänker mycket. På honom. Faktiskt.
Det är ganska trevligt, för det mesta.
Fast det är liksom lite lurigt för jag får inte direkt någon rätsida på det hela. Det är ganska mycket förvirring eller snarare förvåning större delen av tiden. Jag förstår inte riktigt. Men det blir väl bra på nått jävla vänster. Det brukar alltid bli det, även om det kanske inte blir som  man hade tänkt sig.
Som igår, okej jag försökte väl inte mitt yttersta för att göra det bästa av situationen. Och visst det var väl förmodligen ytterst tråkigt av mig att gå hem när Miss Li pecis gått på...men. Jag blev ju ändå glad för presenten. Det är knäppt jag vet men jag uppskattar verkligen tanken, om den lyser igenom...vilket den verkligen gjorde (Sigrid i love you! you know i do!)

Har ju jobbat nu igen. Just när man slutar vid nio pm så hade det verkligen varit sjukt underbart att ha en 'denna där' att gå hem och pussa på, liksom så lagom i tiden. för man är ju inte så lite mosig i huvudet nu. och då passar det bra att inte behöva anväda läpparna till att konversera.

En sak som är lite jobbigt är att inse att alla faktisktg inte är lika spontana som jag. Att inse att man faktiskt måste planera in möten för att lyckas träffa vissa personer känns galet segt. Just iom att jag är så mycket här och nu, galna infall och magkänsla. Då blir det likom lite krasch mot min personlighet när inte alla andra också är fruktansvärt spontana och gör det de känner för på en gång. Det gör mig lite osäker. För för mig känns det ju naturligt att inte behöva fråga om lov långt i förväg, att det liksom inte ska vara några problem att lägga om kursen för det gör man ju ändå hela tiden. Men tydligen är det inte så för alla. Och då känner jag mig otroligt fetdissad och drar nästan automatiskt kopplingen att personen i fråga inte tycker om mig. Fast jag börjar bli bättre på det där, faktiskt. men det är fortfarande ett issue för mig.

blä

allt blev bbara tråkigt.
Nu känner jag mig helt menlös.
Fan va allt är fånigt.
Jag tror jag ska vara sjuk imorgon. För jag har ingen lust att stiga upp. Typ nånsin.
Jag tror jag borde sova nu.

som en enkrona mellan soffkuddar

Just nu har jag lite lust att gråta.
Fick just ett samtal från min chef. Imorgon ska vi ha ett "samtal" om hur "vi ska kunna hjälpas åt för att det ska fungera lite bättre".
Orsak? Tydligen hade jag gjort någon miss igår när jag skulle lägga Benestad till salu så att den inte hade hamnat på nätet. Så Staffan var jätte arg på mig.
fuuucccckkkkk.
Känns ganska förjävligt faktiskt.
Jag gör ju liksom så gott jag kan. Fast ibland blir det bara fel. Nya arbetsuppgifter medför ju att det relativt lätt blir fel. Vilket det blev just den här gången.

När det blir sådär. Sådär jobbigt vill jag försvinna ner mellan två soffdynor och bli lika bortglömd som den där enkronan man alltid hittar, när man titt som tätt letar efter en försvunnen fjärrkontroll.
Fast sen, efter ett tag, vill även jag bli hittad. Och göra någon sådär glad som man blir när man hittar pengar mellan soffdynorna.
Så vill jag att det ska bli. Just precis så.

RedHead

So.
Då var det gjort. jag har tagit steget. Steget bort från det bruna och kommit ut som redhead. Oh yes, jag är numera rödhårig. ^^
Jag är nöjd, för det blev fint, tycker jag. Och sigrid. (thanx honey!)

jobbigtjobb

En lite jobbig grej med pappas hus är att det är så kallt och inte finns här någon pojke, eller hund för den delen, att värma sig på när man ska sova.
Nu är pappa tillbaka och mitt ensamhushålle är ett minne blott. Känns lite tråkigt att inte få bo själv längre...fuck va jag vill flytta hemifrån! Men det går liksom inte att försvara riktigt, rent ekonomiskt. Men det finns ju fördelar med att bo hemma också. Dock är inte privacy en av dessa.
En lite pinsam grej hände, hade ju inte riktigt koll på när pappa skulle komma hem förrän idag på eftermiddagen så jag hann inte rikgtigt 'välkommen hem städa'. Så jag hade glömt en vodka flaska i kylen. Dessutom låg det en bh i soffan. (det är ett obekvämt plagg som jag at some point tagit av mig då jag tittat på tv och sen glömt i soffan) Wellwell. ^^

guilty

Nu på lunchen var jag och lämnade in mina Allt-Kommer-Bli-Bra-Skor hos skomakaren för att få dem omklackade. I've been meening to do it, men sen är det ju så lätt att skuta på sådana grejer...men nu! Så på torsdag ska jag gå och hämta mina älsklingar!


Låten just nu: spår 7 på Amelie från Monmatre soundtracket.
Den är så bra! Går typ: If dreaming of you is a crime, i'm guilty... Sjukt sweet!

Jag vill egentligen skriva mycketmycket mer men jag kan liksom inte formulera mig på ett bra vis. Blir liksom mest bara gojs. Och det har jag ingen lust med.
Vad jag har lust med?
^^
Det du.


sovplats

Nu är det natt.
Ska sova nu. Det har varit en bra dag känns det som.
Kan meddela att min plan misslyckades det där med att äta, duscha, sova. Eller jag gjorde ju det, tom i den ordningen men efter att jag ätit fick liksom nån slags städknäpp så jag dammsög hela övervåningen, städade badrummet, diskade, bytte lakan sen duschade jag och sov en timme innan det var dags att gå till jobbet.
Jobbet på 37:an är kul men man blir så trött då man har sin uppmärksamhet på de som är där. Men jag gillar det verkligen.
Nu ska jag sova och när jag vaknar imorgon är det söndag, min heliga vilodag! Inget jobb what so ever! Klad Unn!


Har insett att jag inte gillar när en säng känns för stor. Det kan jag känna ibland med min säng, bägge två faktiskt. Att jag har för mycket plats...som att det måste finnas någon annan där för att fylla ut den. Det blir en slags känsla av att jag inte är tillräcklig. Och det får mig att känna mig obekväm. Då har jag ett knep. Ett knep jag använder mig av när jag känner mig lite ensam. Jag lägger mig på snedden i sängen, alltså på diagonalen. Det är lite löjligt men det hjälper faktiskt. Då fyller jag upp den där extra platsen som det känns som att någon annan ska finnas på för att jag ska känna mig bekväm. Det är ju just det, jag vill inte behöva ha någon där för att känna mig tillfreds. Jag uppsakttar det ju, när den där personen finns. Men jag vill inte behöva den. Jag räcker. Eller jag vill göra det i alla fall. Men så lätt är det ju inte alltid att vara nöjd. Att känna sig helt trygg i sig själv. Det är målet.

Nu är det natt.

the plan

funderar på att sova en stund. egentligen vill jag bada skumbad...men pappa har inget badkar. >.< Det är ytterligare en grej jag ogillar med hans fågelholk till miljonvilla.
Bubbelbad...jag vill! Nu!
Egentligen vill jag ha lunch också...men det kräver ju lite ansträngning. :-P
Just nu är jag ganska lazy ass. Men det gör mig inte så mycket.
Okej nu har jag det! En plan! Steg ett; äta. Steg två; duscha. Steg tre; sova.
Låter som en bra plan tycker jag.

Fast just nu vill jag bara gosa mera... ^^
egentligen...


comfy

Nu är jag hemma efter a long day of work.
Ikväll blir det movie and mat hos å.m.a. (jag älskar logiska förkortningar ^^).
Så nu ska jag duscha and go slip in to something more comfortable.
Frågan är varför 'something more comfortable' alltid är spetsunderkläder? Oh well, we'll never know will we?

wish i was smoochin'

Vi har haft ringkväll idag på jobbet och när det var klart gick vi till Palladium och käkade pizza och drack vin.

Så nu är jag i det där trevliga tillståndet då man efter två glas vin är lite extra medveten om att man har läppar. Som att man har lite extra känsel just där.
Och då...just då...i det där tillståndet, vad vill Unn göra då?
Ju, just det. Kyssas.
Det är ju sannerligen det trevligaste man kan ägna sig åt utan att ta av sig kläderna! Och ibland, under certain circumstances är det faktiskt trevligare än så.
Fast....inte alltid. A while back hamnade jag i en liplock med en snubbe som jag hade ett lite halvgott äga till. Och det var sannerligen en riktig jävla lipLOCK. Mina läppar satt fast i hans tänder. Jag var att some point tvungen att gå ifrån honom för att smörja in det som fanns kvar av mina läppar med mitt aloe vera läppbalsam. Not very pleasant if you ask me!

Men annars, när man inte råkar ut för just DEN sortens pussar så är det ganska heavenly. ^^

The camelion

igår efter jobbet vra jag hos min frisör för att prata lite om vad man skulle kunna hitta på för roligheter med mitt hår, måste göra något drastiskt åt färgen snart. Tyvärr hade hon gått hem men hon gade lagt fram lite olika bilder (nya Tony & Guy boken hade kommit och då hade hon tydligen tänkt på mig DIREKT!!) som en av hennes kollegor visade för mig.
När hon visade mig bilderna på det som kommer att pryda var och varannan människas huvud om typ etthalvår-år (jag kan meddela er att det är rött, vitt eller lila som gäller ^^) sa hon:
"Jo, nu kan jag hålla med mia om att detta slulle passa dig...du är ju lite rödlätt."
Och vad vill jag nu säga med detta? Jo, jag får bara hör att jag är rödlätt/naturligt rödhårig när jag har lite rödaktig nyans på håret. Som nu, när min guldbruna färg har bleknat lite. Samma sak sker när jag har andra hårfärger, fast då heter det att det är fint med naturliga brunetter/bliondiner. Tydligen lyckas jag lura vissa att tro att jag alltid sett ut som jag gör, oberoende av ifall iaktagaren har sett mig med andra hårfärger eller ej. Härom dagen sa Sigrid att hon verkligen hade svårt att tänka sig att jag varit blond. Vilket är ganska komiskt då jag ju faktiskt var blond fram till jag började tvåan. Sigrid och jag har ju känt varandra sen vi var typ 12-13.
Oh well, jag antar att det är en bättre egenskap att klä i sin hårfärg än att inte göra det...


p a r r t e y

Just nu är jag lite konfunderad. Vet liksom inte riktigt vad jag ska göra nu...
Jag har fest. den började vid åtta.
Just nu är det bara trevliga människor här. Dock är det bara jag här. Röj nivån är väl sådär skulle jag nog säga.
nu kom millan och jon. let's get this party started!!

vart kom allt detta ifrån

Fan vart kom allt det här ifrån?
i'm ruduced to tears.
Över att jag missar ridningen. What's up with that?

Jag bara bröt ihop, och nu kan jag inte sluta gråta. jah menar så jävla mycket såg jagf inte fram emot att rida att det frötjänar den här dunder reaktionen.
Egentligen har jag ju mig själv att skylla för att jag inte började ringa runt förrän i sista minuten, dvs en timme innan jag börjar. (har ju inte börjat ännu, men nu är det liksom redan försent). hade ju räknat med att kunna åka med jeanette i min grupp så jag tyckte jag var ute i god tid, men så var hon iväg och skulle inte rida.

Varför är jag så jävla ledsen?
Jag kan liksom inte sluta gråta!
Antar att jag behöver det. Få gråta av mig lite. Har inte gråtit ordentligt sen jag var på mullingstorp. och innan dess vet jag inte riktigt när det var...kan det ha varit breakup? nej det var nog den där deluxe kvällen, räknar man inte med mullingstorp så han jag i princip inte varot ledsen sen dess....och det var ju i början på augusti. Guess I needed this. Nu känns det lite lugnare.
Galet att tänka att jag inte varit ledsen på två månader. Det låter inte riktigt likt mig. Arg har jag ju dock varit, vilket ju aldrig varit min grej riktigt.

den ultimata morgonen

Idag hade jag den ultimata morgonen.

Vaknade brevid min fantastiska, vackra, på alla tänkbara sätt underbara man (tänker faktiskt inte avslöja dennes identitet) och var nykär, lycklig, trygg, älskad.... och till på köpet sken solen! Sen fortsatt allt med att vara allmänt wonderful. Frukost på sängen, pillowtalk, gos....

Det enda egentliga minuset var att det var en dröm. Annars var allt superbt!
Men va fan, jag är inte bitter! När jag kom till jobbet fick jag ett sprillans nytt headset. Det du. 
Känner mig nästan i klass med en viss fröken Saferide.

She'll have funfunfun

('til her daddy takes the T-bird away)

Jag vet inte vad det är men jag älskar verkligenverkligen Beach Boys! Jag blir så glad!
Hittade ju min (min och min, men den som fanns hemma) gamla BB platta i en flyttlåda i hallen för typ en vecka sen. Sen dess är det typ det enda jag lyssnat på (när jag inte tvingas lyssna på kommersiell jävla skitradio.).
Fast jag är ganska mycket så....dvs att jag lyssnar på en skiva mycket i en period, sen byter jag.

Men nu, idag var jag först på radion här på jobbet så då kunde jag ratta in Hitfm Gold. Och vad tror ni kommer som typ låt nr 2? jo Beach Boys'  She'll have funfunfun!!!!
Jag är sjukt mycket happy camper just nu.

Det viktigaste är att tyskarna inte förstår

Just nu sitter jag och längtar efter att få lämna landet med min älsklings Sigrid. Det känns helt fantastiskt att det faktiskt kommer att bil av på riktigt!
Vi konstaterade i lördags att ingen kommer att förstå oss när vi kommer hem igen. Våra konversationer blir ju inavlade och extremt interna efter bara ett par timmar på samma ställe....tänk då hur det kommer bli när vi varit tillsammans twentyfourseven i sju-åtta månader! Fantastic! Om det blir krig igen kommer vi likt indianerna kunna användas för att inte tyskarna ska förstå kodade meddelanden. Jädrar så rika vi kommer bli på det Sigrid!Just nu är jag sugen på American pancakes with maplesyrup. Det är gott. Dock har jag viss svårigheter med att tillaga det i skrivande stund då jag sitter på jobbet. Doh!
Förutom pancakes with maplesyrup funderar på vad jag ska göra ikväll. Det är min enda lediga vardagskväll och jag har inga planer. Feels kinda weird! Skulle ju kunna förlusta mig med mer korsstygn (min blivande julkalender som kommer att bli så fin så fin!!) eller hångla.
Synd bara att jag inte har någon att hångla med...det hade varit det givna valet annars! Menmen. Man kan inte få allt och jag har ju ändå mitt korsstygn och ett smutsigt hus som behövs städas. Och det finns ingen annan som kan göra det då jag är ensam hemma (tror att siblingsarna flyttar ut till mamma idag).
Fast det ska faktiskt bli skönt att få bo själv ett tag.
På tal om det så planerar jag att ha lite kalas hos mig i helgen, vilken dag vet jag ännu inte riktigt men det blir! So keep yer weekend open! Men det blir nog en hemma-fest iaf. Har liksom ingen lust att gå ut. Så hemma it is!


kors i taket

Tusen tankar!
Jag har verkligen tusen tankar som längtar efter att bli förverkligade till blogginlägg. För det är lite så, mina tankar känns lite verkligare när jag har skrivit ner dem.

Igår satte jag igång ett projekt, ett handarbetsprojekt. Jag ska brodera en julkalender. Som jag kommer att kunna ha i mit hushålle sen :-D
Har varit lite sugen på att dra igång med någon sådant mysigt pillarbete ett tag. Jag tror det är hösten och allt te jag dricker som har satt igång det urget. Höst, te och broderi. MYS!
Så igår knallade jag in på väv och garn boden och köpte lite mönster garn och grejer.
Men jag insåg när jag kom hem med min tygbit á 40*50 cm och verkligen fick se hur jävla stort det jävla broderiet kommer att bli! Detta kommer nog inte bli det där fram-till-jul-projektet jag hade tänkt mig. Snarare fram till nästnästa jul....så på så vis blir det ju nästan ekonomiskt försvarbart! Jag har ju köpt mig en hobby att hänge mig åt de närmaste åren!
Jag kommer att se allt i korsstygn.
Satt och broderade lite på lunchen och jag gillar det verkligen! Det är som en målarbok fast med nål och tråd!
Jag har alltid gillat målarböcker, det är så praktiskt och bra för man vet var man ska måla, sen gäller det  bara att göra det fint. Jag gillar den grejen. När man vet hur man ska göra. Som med mitt korsstygn, det finns ett mönster som talar om hur man ska göra -men det är ändå kreativt! Perfekt!
Det enda som skiljer mig från din mormor är att jag inte har hängboobs. ^_~

Morgonstund

jag måste erkänna att det var lite jobbigt att stiga upp idag. Det var liksom så mysigt och varmt i min säng och så kallt och jobbigt där i världen utanför mitt dun täcke. Så jag snoozade två gånger, fast jag egentligen bara hade tid med en. ^^ Men iom att jag duschade igårkväll kunde jag banta ner min morgonrutin en smula.
Käkade hiphopfrukost med BÄGGE småsyskonen. Hiphopfrukost innebär att the Voice stod på och livade upp frukoststämningen med lite beats och videor där lättklädda kvinnor vars rumpor studsar figurerar. Bäst var att de visade Eminems video Without Me. Jag älskar den videon! Det måste vara en av de galnaste videor som någonsin gjorts! You know, det är den där han är Rap Boy och ser ut typ som Batmans Robin. Dock är han även en mängd andra bla Bin Laden. Jag diggar Em, han är tuff...för det mesta...
Nu funderar jag på om jag kanske borde anstränga mig lite mer vad det gäller jobbet, kanske inte är så effektivt att blogga , fast å andra sidan bloggandet är väl på ett sätt mitt sätt att ladda upp...så efter detta kommer jag kunna jobba som en liten tok. Jodå, så kommer det att bli!
En lite rolig sak är att alla mina tankar just nu går i Without Me takt, dvs nyhnyhnyhnyh nynynynyny nahnahnahnahnah nananana. Så det blir typ:
nu-ska-jag-job-ba
det-ska-jag-fak-tiskt
och-gan-ska-myck-et
ska-jag-få-gjort.

Detta kommer att bli en spännande dag!

Idag är det onsdag

ojoj, snart får jag gå från jobbet. det har verkligen varit helt galet mycket på jobbet denna vecka. Nya arbetsuppgifter och ansvar gör att dagarna går så sjukt fort! Vilket får följden att man inte hinner med det man ska.

Nåväl efter jobbet ska det dansas (med min nya läskiga jazzlärare -he's really creapy!) och i afton ska även ett avsnitt av Grey's Anatomy avnjutas. Här snackar vi kliffhanger! Dom kan ju inte bara putta ner Meredith från en kaj och inte tala om hur det går! Det tycker inte jag är snällt!

Idag har jag insett att Hit FM Gold är kanalen jag kommer att ratta in de dagar jag är först på radion (Som sagt p3 min hjärtekanal funkar ju inte på mitt jobb...detta måste vara det enda stället i sverige där p3 inte går att få in...tom i min remotely avlägsna sommarstuga kan man ju lyssna på p3!). De spelar faktiskt bra musik också. Då syftar jag kanske inte främst på Robert Wells...nyss hörde jag titanic-låten med mikeal Wie( inte säker här, men jag ger mig på en chansning, mitt ass kommer att bli brutalt kickat om jag har fel menmen....) och nu är det jag ger dig min morgon jag ger dig min dag. Tidigare hörde jag scatman (partytåg någon?) och en massa roliga låtar.
men framför allt så BLANDAR de sin musik. och då menar jag inte som MixMegaÄckelPol blandar ("Vi blandar en massa smörja från idoldeltagarna med ett par sönderspelade låtar från sent nittotal/tidigt tvåtusental").

jaja, nu får det vara nog med radio emotions för idag.

Kärlekkärlek

Ca-ching!

Oh the horror! Jag insåg just att min dag blev gjord

-av att vi ska få våra headsets i eftermiddag! Kom på mig själv med att gå och längta efter mitt headset, nästan som ett barn längtar till julafton...eller kanske inte just julafton, det är väl att ta i. Men åtminstonde så mycket som man längtade till morgonen på den tiden då vi hade en present-julkalender där vi fick små presenter varje dag. Those were the days! Nu är det headsets och ergonomiska tangentbord som får mig alldeles studsig och förväntansfull. Det känns som att jag har förtjänat åtminstonde ett par vuxenpoäng till att lägga i samlingen.


På tal om poäng, många, många sådana till Emil för att han har fixat världens tuffaste sms signal till mig! Så varje gång någon skickar ett meddelande till mig ljuder Mikas röst och ett litet Caching (från Grace Kelly) når mina öron. Jag är väldigt mycket happy camper just nu!


RSS 2.0