Massa onödigt vetande om Unn

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Ja, det mesta tyder på det.
2. Är du lycklig?: Kinda.  
3. Är du uttråkad? Certainy.
4. Är du ledsen?: Inte så ofta.
5. Är du italienare?: Hurså? Ser jag hårig ut?
6. Är du cooling?: Det skulle jag nog inte vilja påstå.
7. Är du från Irland?: Nej. Men jag är blek och typ rödhårig.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Icke.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja, för jag är optemist!
2. Har du någon gång blivit sårad?: Indeed.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Stupid question! Selfclear!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Vem har inte haft en secret crush?.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Ja. Faktiskt.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Ja! I wonder vart min anonyma kommentatör tog vägen...I miss him/her. 
7. Är du kär?: Nej, men jag skulle verkligen vilja bli sådär riktigt himlastormande kär nån gång snart. Det vore kul!

9 TVÅ ALTERNATIV

1. Hår eller ögon?: Om man ska see to my past har jag nog snarare gått på eyes än hår...
2. Katter eller hundar?: Dawgs.
3. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få.
4. TV eller internet?: Internet.
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Pepsi, fast jag dricker inte läsk förutom i absoluta nödfall.
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Utekväll på fredagen och romantisk hemmakväll på lördagen. Duh!
7. Pengar eller lycka?: Happyness
8. Dag eller natt?: Morgon, precis när natten övergår till dag. Eller kväll. Jag gillar de flesta tiderna på dygnet. Och då ingen kan tvinga mig att välja så tänker jag inte göra det.
Så gör jag på facebook också när jag comparar folk och jag typ får frågan 'Who wolud you rather kiss?' och alternativen är A. Christian dvs Annas man. eller B. Erik, Siris ex. Då skippar jag den frågan. Faktiskt. Så nu tänker jag alltså trycka på skip och hoppa vidare till nästa fråga.
9. MSN eller mobil?: Mobil! Definately! Jag ogillar msn.

TIO "HAR DU NÅGONSIN..."

1. Blivit avslöjad när du försökte smita hemifrån? Jag behöver aldrig smita. Mina föräldrar är rätt relaxade ang vad jag får/inte får göra.
2. Brutit ett ben?: Böjfraktur på högerhandled när jag var typ tolv. Jag trillade av en schettis. 
3. Gjort nåt du ångrar?: Hell yes!
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, men fallskärm.
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja
6. Ätit en hel tårta?: Probably.
7. Gjort bort dig offentligt: Sannerligen. Men jag tycker det är ganska kul med pinsamheter...speciellt om det blir en bra story!
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Enorma mängder.
10. Velat försvinna?: För många gånger.

SENASTE

1. Som du ringde?: På mobilen: Pappa.
2. Som ringde dig?: På mobilen: OMS Fritid. Mitt helgjobb.
3. Personen du var med?: Nu räknar jag inte mina workmates som jag befinner mig med atm. Sigrid och CO igår på S förfest.
4. Roligaste grejen som hänt?: Att jag fick så sjukt bra kontakt med Ingel på kreditupplysningen på Nordea. Vi bondade som bara den over the phone innan idag. 
5. Personen du SMS:ade: Sigrid...tror jag.
6. Du skrev till på facebook?: Nog Arvid som jag hade estetiskt val (dans) med last year.
7. Du kommenterade?: Anna @ bdb. mandy @ blogg
8. Du tillbringade natten med?: Hela natten?....hm...Andreas I guess.
9. Du kramade?: Sigrid.

en bläckfisk

Det känns som att jag har en bläckfisk i min hjärna. Very odd feeling måste jag säga. Försök själv att koncentrera dig på någonting när det sitter en bläckfisk i ditt huvud var tentakler sprider kittlande impulser till hjärnans olika centran. Ingentanke hamnar där den ska och jag blir allmänt weird. Denna dagen har varit weird.

Det är svårt att förhålla sig till fulla människor när man själv är nykter. Det känns på något konstigt sätt som om man hamnar utanför klubben. Man talar helt plötsligt en helt annan oförstålig dialekt så därför vill ingen prata med en. Jag tror att det har med intensiteten att göra. Man blir mycket intensivare när man är under influence of alcohol. OCh om jag inte druckit så ligger jag kvar på min normala eneginivå...som helt plötsligt inte alls matchar omgivningen och då ser jag tråkig ut utifrån. Eller något sådant. Min bläckfisk fuckar med mitt mind så även om jag hade en vettig tankebana to begin with så har den blivit totally mosad och bortvillad av det tentakliga hjärndjuret.

Jag hittade iaf mina nycklar på matsalsmattan hos pappa...och det är bra!

Payday

Happyness faktorn på denna dagen har nu stigit ytterligare!
Jag kom precis från min lunch nu och det känns som att ytterligare en lista är på sin plats.

 • Mormor var trevlig och bjöd på lunch. Kockarna på Cardinal kan verkligen sina grejjer! Mat är gott. Speciellt om det är en grym kock som har dragit i spakarna.
 • Carolines bäbis ser ut som en seamonkey! Men det är helt normalt. Den ska bara bli lite cuter sen ska hon klämma ut den. Bäbisbäbis! Jag tror att det blir en flicka.
 • Klirr i kassan! Returnerade min tracksuit, så nu har jag sextonhundra (1600!) att shoppa loss för på Kompaniet. Min vårgarderob är räddad!
 • Jag fick just en tia av Ulrika som hon var skyldig mig. Om jag investerar den väl kan jag ju bli miljonär! Hur fett vore inte det!
 • Ikväll efter min dans ska jag fixa Sigrid som en sexig sekreterare. Det är ju nästan lika roligt att klä ut andra som att klä ut sig själv. Det kommer att bli nice!

sad vs happy

Nu är jag i alla fall på lite bättre humör. Men helvete va mycket som har gått fel idag.

 1. Först var båda mina nyckelknippor borta, nu saknas "bara" jobbnycklarna.
 2. Jag missade bussen i jakt på mina nycklar. Kom därmed tjugo minuter försent. Fan.
 3. Idag är typ sista dagen att byta peak-tracksuiten jag fick i julklapp som får mig att se ut som någon som kanske borde överväga en surgical bypass. Upptäckte imorse att lappen saknas på tröjan. Vilket innebär att den kanske inte är bytbar. I så fall är det 800 spänn åt helvete. Fuck.

Inte så kul. Och väldigt oväntat då denna dagen började ganska lovande. Måste nog uppväga min negativa lista men en lite positivare:

 1. Jag kom upp i tid, trots att jag snoozade.
 2. Kunde konstatera att min hud blivit lite bättre av min nya (svindyra) ansiktskräm. Vintertorrhet I curse you!
 3. Sminket kom på plats utan några som hellst missöden i stil med att repa linsen med mascaraborsten....vilket nog inte vore så bekvämt.
 4. Jag vägde mig för första gången på ages. Och jag vägde bara(!) 66,5! Trodde faktiskt att jag vägde ganska mycket mer. Och av någon konstig anledning har jag fått för mig att jag håller på att gå ner i vikt. Det bara känns så. Vilket inte är så dumt kanske.
 5. Dansen har börjat igen. Vilket iofs har medfört att jag har sjukt ont i nacken...pga av att ha slängt så mkt med huvudet (while dancing our sexydance ^^ ). Och vi ska inte tala om träningsvärken. Men det är helt klart värt det! Rolig motion är grejen! Tror aldrig jag har varit så genomstretchad i innerlåren som just nu. Förmodligen är inte en split helt avlägsen just nu. Tidigare har jag ju bara kunnat spagat. Men det vore ju askoolt att kunna båda! Synd bara att ridningen motverkar den vighet jag lyckas åstadkomma när jag dansar. Annars hade jag varit riktigt vig! 
 6. Jag fick just 100 kronor som jag hade gömt att jag lånat ut till Therese.

s e x y d a n c e

Det var sjukt kul på dansen idag! Dels var det kul att dansen kommit igång igen efter the winter brake och så gjorde vi en rolig dans. Dansen som dansades var en sexy dance, komplett med stolar, slängande huvuden, svankande ryggar, särade ben och lite strategisk touching of den egna kroppen. Men ändå snygg och classy. It's a fine line, no doubt about it.
Helt seriöst, det var nog en av de roligaste danser jag gjort på väldigt länge! Det blir så himla mycket roligare att dansa när man ska leva sig n i det man gör...och inte bara försöka vara så snygg som möjligt. Jag är inte bra på att dansa för att vara snygg, jag vill kunna leva mig in i rollen och köra den fullt ut! Så idag bidde det sexyness ända ut i fingertopparna. Det är fan roligt att vara sexig! Jag hade inte bangat på att gå en stripperworkout á la Carmen Elektra. Borde vara askul! Och jobbigt! Jag känner redan nu att min kropp kommer vara duktigt mör i några dagar.
Tror tyvärr inte ngn träningstudio i Växjö erbjuder stripperworkouts. Lite synd. Inget skulle ju pigga upp en grå januaridag så bra som en poledance-session!
Missförstå mig rätt nu, this typ of dancing är bara ett trevligt inslag om de inte sker under förnedrande cirkumstances. Och det ska aldrig bli slampigt. Classy-sexy is the best kind.

And Emma, I havn't really kept my promise...gick in tre gånger idag.
Kunde varit fler! So I did ok...I guess.

Alvestatisdag

Så då var jag på plats i obyggden för ännu en menlös dag i Alvestakontoret.
Nu ska jag vara lite effektiv en stund och få klart det jag måste göra idag. Sen ska jag ägna resten av dagen åt att göra ingenting. Det är så mycket skönare att inte göra någonting om man vet att man gjort allt det man måste/bör ha gjort.

S

Till Dig. Egentligen inte något bra sätt att säga det jag vill. Men jag vill att du ska veta att jag finns.

Jag ska sy en klänning!

Jag ska sy en klänning! Den ska bli jättefin! Har ett tyg, en symaskin, en idé what more can one possibly need?
Jo ett klänningsmönster att utgå ifrån vore kanske inte fy skam. Googlade ordet klänningsmönster men de enda träffarna jag fick var från fucking jävla modebloggar som efterlyste klänningsmönster. Skit också, tänkte jag.
Oh well det är väl bara att utgå från en redan befintlig klänning och sen ändra om lite. Som plan B liksom.
Ska se till att köpa foder imorgon. Eventuellt också några fina knappar. Och tråd. Sen ska det bli åka av! Det garanterar jag!
Ska nog plocka fram min egna symaskin inför detta projekt. Känns passande på något vis. Dessutom har jag lyckats sy sönder alla mammas nålar förutom den tjockaste. Inte helt snällt kanske men, shit happens.
Jag ska sy en klänning!

Nu är maten jag har lagat klar. Time to eat.

coffeerush

Skrev detta innan idag typ 10:33, men glömde att publicera. So here we go...Att rubba rutiner är farligt.
I usually have tea till förmiddagsfikat och kaffe på eftermiddagen. Idag fick jag för mig att jag ville ha kaffe till min fikamacka. Dålig idé. Min kropp är inte van vid så mkt koffein på morgonen så nu är jag lite yr och har en smula ont i magen.
Annars är det ganska bra. Vore kul med en positiv överraskning för att röra om lite i vardagsgrytan! Ja! Det önskar jag mig av dagen, en positiv överraskning...big or small doesn't really matter. Överraskningar är så fint.  

Monday, bloody Monday...

Måndag. Igen.
Ibland känns det som att man knappt hunnit härifrån förrän man är tillbaka på jobbet igen och förväntas jobba på av hjärtans lust. What's the point? Please tell me!
En bra sak; jag var först på kontoret och fick därmed musikmakten. Tyvärr får vi ju inte in p3, så det fick bli gold. Men det är MYCKET bättre än vissa andra komersiella skitkanaler.
So, nu är det måndag och det är jobb som gäller. Vilken fruktansvärt deprimerande tanke. Jag pallar inte med att jobba så mycket som jag gör! Det tär på krafterna att ha två jobb och därmed jobba mer än heltid. I wish I could have saturdays off. Det hade nog betytt rätt mycket. Imagine att kunna sova ut efter man har varit ute och inte tvingas gå upp klockan 9. Oh well. Nu är det måndag.
 To cheer me upp lyssnade jag på Britta Persson på bussen. Mest Can I Touch? jag blir så glad av den!

part time lover and a full time friend

I feel like writing something. Havn't got any real message though. Oh well, being in charge of this little corner of the internet I decide that I don't have to have anything to say, I can blog anyway. Ha! That rimes!
I'm tired, probably wise to go to bed.

Juno's my newest hero. Great movie!
Thanx Sigrid and Lijsa for participating in this crazy little thing called life.

Wise words on alcohol

Always do sober what you said you'd do drunk. That will teach you to keep your mouth shut. ~Ernest Hemingway

A hangover is the wrath of grapes. ~Author Unknown

I prefer to think that God is not dead, just drunk. ~John Marcellus Huston

The first thing in the human personality that dissolves in alcohol is dignity. ~Author Unknown

When the wine goes in, strange things come out. ~Johann Christoph Friedrich von Schiller, The Piccolomini, 1799

If drinking is interfering with your work, you're probably a heavy drinker. If work is interfering with your drinking, you're probably an alcoholic. ~Author Unknown

If four or five guys tell you that you're drunk, even though you know you haven't had a thing to drink, the least you can do is to lie down a little while. ~Joseph Schenck

This is one of the disadvantages of wine: it makes a man mistake words for thought. ~Samuel Johnson

Sometimes when I reflect back on all the beer I drink I feel ashamed. Then I look into the glass and think about the workers in the brewery and all of their hopes and dreams. If I didn't drink this beer, they might be out of work and their dreams would be shattered. Then I say to myself, it is better that I drink this beer and let their dreams come true than be selfish and worry about my liver. ~Jack Handey

I feel sorry for people who don't drink. When they wake up in the morning, that's as good as they're going to feel all day. ~Frank Sinatra

Without question, the greatest invention in the history of mankind is beer. Oh, I grant you that the wheel was also a fine invention, but the wheel does not go nearly as well with pizza. ~Dave Barry

The chief reason for drinking is the desire to behave in a certain way, and to be able to blame it on alcohol. ~Mignon McLaughlin, The Neurotic's Notebook, 1960

I envy people who drink - at least they know what to blame everything on. ~Oscar Levant

Remember: "I" before "E," except in Budweiser. ~Author Unknown

Everybody should believe in something; I believe I'll have another drink. ~Author Unknown

If you wish to keep your affairs secret, drink no wine. ~Author Unknown

A woman drove me to drink and I never even had the courtesy to thank her. ~W.C. Fields

Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson

I drink only to make my friends seem interesting. ~Don Marquis

When I read about the evils of drinking, I gave up reading. ~Henny Youngman

I have taken more out of alcohol than alcohol has taken out of me. ~Winston Churchill

How come if alcohol kills millions of brain cells, it never killed the ones that made me want to drink? ~Author Unknown

If you are young and you drink a great deal it will spoil your health, slow your mind, make you fat - in other words, turn you into an adult. ~P.J. O'Rourke

Beer is proof that God loves us and wants us to be happy. ~Benjamin Franklin

Never cry over spilt milk. It could've been whiskey. ~"Pappy" Maverick, in Maverick

Victoria Grey:
I'd rather have a full bottle in front of me than a full frontal labotomy - author unknown!

"When we drink, we get drunk. When we get drunk, we fall asleep. When we fall asleep, we commit no sin. When we comit no sin, we got to heaven. So let's all get drunk and go to heaven." George Bernard Shaw

The Game of Love

Snart kommer Lijsa och Sigrid. Vi ska titta på Juno och äta sushi. Det ska bli mys.


I've been thinking. Det var väldigt länge sen jag hade en crush sist. Det är ett ganska trevligt tillstånd måste jag nog ändå hävda. Ibland i alla fall.
Synd bara att det ska vara så jävla omständigt att försöka få någon på fall. Det är ju verkligen ett spel alltihop. Och det är otroligt tröttsamt (men samtidigt quite spännande of course). Men grejen med det här spelet, som med de flesta spel...det är ju bara kul när man känner att det går bra. Och det slår ju om så otroligt fort! Från att man känner sig rather misslyckad och undesirable kan mitt mood på ett ögonblick förändras till att vara strålande.
Och det jobbigaste av alltihop är ju att desto mindre man bryr sig detso bättre är man på att få den andres uppmäksamhet. För det är ju det det handlar om, att få motpartens uppmärksamhet och affection. Och är man för jävla på så kommer ju denne inte vilja veta av en, vilket är fullt förståligt då det verkligen inte är behagligt att ha någon fastlimmad i hälarna. Trust me I know.
Men det är ju inte så lätt när man faktiskt bryr sig om utgången på flirten. För desto mer man bryr sig desto mer tänker man ju på personen i fråga och desto svårare blir det att inte höra av sig för ofta.
Vilket känns så himla fel! Hur kommer det sig att man saboterar för sig själv genom att faktiskt uppriktigt vara intresserad av någon?
Som in mina två previous smsflirtkonversationer innan denna, då var jag ju inte speciellt intresserad to start off with, tro fan att det var lätt att vara lagom (lagom beeing the key word) kall och avvaktande. Men nu...? Jag vete fan. risken finns ju att jag misstolkat alltihop och spelat mina kort helt fel. Inte för att jag vill tro det. Men det ligger ju alltid nära till hands att ifrågasätta sitt eget omdöme i sådana här issues så....jag vet inte. Det finns väl inga rätta svar. Om jag inte hade varit skillad i att läsa peoples minds....eller haft min pip-vid-tanke-maskin klar, då hade ju onekligen mycket av detta varit enklare.

invisibility

Omväxlande värre. Gårkvällen alltså.
Started off nicely med förfest hos Oscar. En lite spännande grej är att jag glömde/lämnade ett av mina linnen där. At some point tyckte jag det var överflödigt med två så jag tog av mig det ena. Vill gärna ha tillbaka det innan han rycker in. I värsta fall får jag väl gå dit och hämta det efter han åkt....kan eventuellt bli en lite pinsam scen med hans mor...men whatever. Pinsamt är kul. Rolig förfest i vilket fall! Lärde mig flera fina öllekar.

Sen var det tydligen Grace som var grejen. Åh jösses. Så mycket ångest. Hade det inte varit för the people jag var med så hade jag försvunnit fortare än fortast. Lovely people!
Efter att ha varit på grace jättelänge gick jag till deluxe. Var på ganska gott humör när jag gick...jag skulle ju få komma till MITT ställe! Men icke. Först fick jag inte komma in för dom hävdade att det var fullt. Att tjugo pers gick ut under tiden jag stod i kö spelade visst ingen roll. Dumma chefsvakt på deluxe! Har sällan känt mig så kränkt.
Till sist fick jag iaf komma in (typ vid kvart över ett).

Kvällens tema för mig var tydligen osynlighet. Något jag inte riktigt hade tänkt mig. För på Grace var man en kropp utan själ. Så fort någon gick förbi en skulle de typ känna på en på ett rather intimate sätt. Inte så kul. Man kände sig bara som en spelpjäs i fjortisarnas parningritual. Väldigt obehagligt.
Sen när jag kom till deluxe blev jag en själ utan kropp. Helt osynlig på spökens vis gled jag runt utan att någon såg mig. Kände iofs ganska många där som jag hälsade på, as you do....men. Jag var osynlig. I alla fall för den jag ville skulle se mig. Det slutade med att jag åkte hem relativt tidigt (dvs innan stängning).
Så jag antar att frågan är vilket som är bäst...att vara en kropp utan själ eller en själ utan kropp?
Kan meddela att jag inte trivdes speciellt bra i någon av situationerna.

stresslista

Känner mig stressad och har därför lite ont i magen. Min dagsplanering blev helt rubbad iom att Rofl, the senior boss, gav mig i uppdrag att testa tre kameror...omedelbums! Så det var bara att lägga allt annat åt sidan och göra det. Så nu har jag fått stressa fram många, många visningsmappar. Detta för att undvika att diverse mäklare skriker på mig för att försenade visningsmappar skulle förstöra deras schema. 
I don't like stress. It makes me nauseous. Och varje gång jag stressar mår jag lite dåligt eftersom min hjärna kopplar ihop stress med depression. Klassisk betingning. Så min kropp tycker att det är jobbigt att stressa för den tror att den ska bli deprimerad då....något varken jag eller min kropp vill. Så då går jag in i någon slags försvarsställning där hela mitt system kinda shuts down. Så där bra. Jag blir på min vakt och varningsklockor börjar ringa för minsta tecken på ledsenhet. Och då blir stressen värre. Jag lider med andra ord av pre-traumatisk stress. Jag blir stressad för min kropp tror att något hemskt kommer att hända om jag stressar.
Ganska jobbigt.
I övrigt är jag ganska glad. Det är många bra saker:

 • Min älsklings Magnus fyller 20!
  Happy Birthday baby! :D
 • Jag såg registreringsskylt nummer 238 i morse! Been looking for a while.
 • Min Ipod har återuppstått!
  Ikväll ska jag säkerhetskoiera in all musik på datorn. I swear!
 • Carolines syster har fått sin bäbis! Det är en pojke som ska heta Jamie.
 • Att jag vet hur man syr i knappar på symaskin.
  Idag trillade en knapp från den ANDRA ärmen av min kappa av. Alltså inte den jag lagade i lördags. Den andra.
 • Att det finns mat på Cityhallen.
  Jag är hungrig och ska snart ta lunch.
 • Att min stress börjar lägga sig.
  Inget går upp mot en lista för att lugna nerverna.
 • Juno!
  Jag, sigrid och eventuellt också Lijsa ska gå och se den på söndag. Jag längtar!
 • Sms.

Can I touch?

Who needs a head when you've got a heart?
(Can I Touch? med Britta Persson är helt klart låten just nu.)

Tusan också. Det kan helt enkelt inte hjälpas. Nu kan jag inte sluta tänka på den.

Laughing out loud

Hur man upprätthåller galenskapen i livet:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För
sexuella tjänster.

9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

10) Använd inte punkt

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.

12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har
svarat.

13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

14) Sjung med på Operan

15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......

19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Och det sista sättet att hålla uppe en lagom nivå av galenskap:

20) Skicka detta e-mail till alla i din adressbok, även om de har
skickat det till dig eller uttryckligen bett dig att INTE skicka
dem sådana här e-mail.

Och så var det med det.

Och så var det med det. Utav ren frustration har jag nu städat mitt rum och sorterat papper. Så sjukt mycket papper man får hemskickat till sig. Bläblä. Men nu är min sekretär fin som aldrig förr. Tack vare min frustration över två saker.

 1. Min Ipod la av. Bara sådär. Det är iaf vad min syster hävdar som hade den at the time. Provar att ladda den, men den svarar inte ändå. :'(
 2. Min onaturligt tysta telefon.
  Nu anser jag mig totally and utterly nobbad. Det har gått mer än 24 timmar sen jag begick min act of courageusness, dvs skickade iväg ett sms och hoppades på det bästa. Men nu finns det liksom inga ursäkter till att inte svara...förutom då att personen i fråga helt enskelt inte vill svara. Jag menar skulle man ha slut på pengar och hade fått ett sms man vill svara på fyller man på kortet på väg hem från jobbet dagen efter. Har man slut på batteri laddar man på natten. Alltså kommer jag inte få något svar. There you go. Och så var det med det. För man spelar inte svårfångad i mer än ett dygn, det gör man bara inte....i så fall är man bara dryg. Jag vill inte ha någon som är dryg.
  Men nu har jag gett honom a chance to act...så blyghet går inte heller att skylla på.
  I get the hint. Jag lägger ner. Och så var det med det.

Cliffhanger

Jag älskarälskarälskar Britta Persson! Hon är bäst! Hennes Cliffhanger är så fantastisk! Jag ryser av välbehag! P3 i mitt hjärta som spelar så bra musik!

Andreas har fullkomligt rusat uppför listan över mina vänner i och med att han skickade hennes två album till mig! Nu ligger han på plats 217, precis under broccoli. För man får ha saker på listan.

ta en kyss

Okej, jag chansade. För det tycker jag att jag borde få lite credd. Jag resonerade som så att jag inte kunde göra things mycket värre eftersom det inte finns någonting att förvärra. Och även om min stolthet får sig en törn är det ju inte direkt så att det kommer att tillfoga mig mortal damage. Man kan ju inte mer än försöka. Så resonerade jag. Nu fick jag mina misstankar bekräftade. Which kinda sucks då det i detta fallet hade varit så mycket roligare att ha fel. Men så blev det inte. Life goes on. Men det underlätas ju inte av att min hjärna tänker saker i stil med: Tänk om dennes pengar är slut? eller Batteriet kan ha dött! och så vidare. Fast jag tror nog egentligen inte att det är så. Men man vill ju gärna tro det. För det är ju inte direkt roligt att bli avfärdad. Tycker inte jag i alla fall.

Var ute och gick med Ronda-vovven innan. Utan mobil. Det var nice att bara få gå runt och välja vägar på måfå i tystnad. Att bara tänka på allt och ingenting. Utan avbrott.

det är så dom säger det

Jag tänkte citera lite nu. För det första tänker jag börja med att citera min mor:
"Nu har jag fått nog av gamla tjuriga män. Från och med nu ska dom vara unga och snygga...
...för man ska bara omge sig med saker som man blir glad av och som är snygga."

Jag kan inte annat än att hålla med. I'm so over him.

Citat nummer två kommer från Berger:
"Then he's probably just not that into you."

Vilket jag tycker är lite synd. Det hade liksom varit trevligt om det inte bara vore en fyllegrej. Jag vill ha någonting trevligt. Någonting i alla fall.
Eventuellt skulle jag ju kanske kunna höra av mig, men det är ju det som är det grejen...jag vill ju inte vara jobbig heller. I'm beeing a total nerd right  now, I know. Men det kan inte hjälpas.

hump de bump

En lite jobbig grej är att jag har börjat censurera mig själv. Jag skriver inte av mig på samma sätt som jag brukade. Jag låter inte mig själv skriva det jag vill och bara låta orden komma. Jag har börjat censurera mig själv inför mig själv. Det är som att jag försöker dölja vad jag egentligen tänker för mig själv för att på något desperat sätt blunda för vad jag egentligen tänker, känner och tycker om livet, universum och allting. Jag vet inte riktigt vad jag försöker komma fram till just nu...men det är i alla fall så det känns. Som om jag försöker lura mig själv att vara nöjd med mindre och inte fortsätta sträva mot framtiden.
Jag förstår verkligen varför vuxna bestämmer sig för att skaffa barn. Jag förstår dem. Jag tror att mycket av människans längtan efter avkomma har att göra med att de inte vet vad de ska göra sen. Man når ett antiklimax, en för jävla lång raksträcka mot ett obestämt mål som man inte kan se. När man lyckats få mannen/kvinnan, hemmet och jobbet. Det är då man ifrågasätter sitt liv. Frågar sig vad man har gjort med sitt liv och varför man egentligen finns om nu detta livet var allt som fanns. Lite där är jag nu. Fast i liten skala. Jag ifrågasätter vad det är för mening med att leva det liv som så sjukt många människor lever. Nu menar jag inget illa gentemot majoriteten av västvärlden, det är bara det att det inte varkar vara så himla många som är lyckliga. Och jag tror faktiskt inte barn gör en så himla mycket lyckligare om man inte var det från början. Jag tror säkert att det är en lycka att få barn, men inte att det gör en lycklig. Vilket är synd. Det hade ju varit så mycket enklare då.

Spontaneous like a boy, pretty like a girl.


Utflykt! Me loves utflykter! Jag bubblar och är nästan lite nervös av the exitement! Helt galet va lite det kan behövas för att get me worked up.
Min hjärna liksom kokar lite...så många glada tankar som poppar upp! Dock går det så fort att jag inte hinner fånga upp någon i text. Men det gör mig inte så mycket.
Snart kommer party-opeln och hämtar mig! måste nog stänga av min böjbara dator nu...

På tal om ingenting...undrar hur Emmas dejt gick igår. Hoppas den  gick bra. She's such a sweet, sweet girl!


t e e n a g e r s

Igår var bra. Måste säga att jag hade väldigt trevligt. ^^
Förfest hos Sigrid med guitar hero and booze. Deluxe där jag träffade mina ladies från klassen. Så mycket kärlek som jag vill utstråla till alla mina fantastiska vänner är nog knappt möjligt.


Oh how I love beeing a teenager! Not having to complicate everything.
My mind is racing. Don't know if that's a good sign or a bad one. I do know that I'm quite happy.
If I would have had some fairydust I wouldn't have any trouble flying. Happy thoughs indeed.

The thing is, I've kinda realized that things don't have to be as complicated as you're fooled to believe. And that's a really big relief. It's soo easy to get too thightly wrapped in your own thoughts that sometimes you need a friendly reminder which points out that life doesn't have to be as complex as you're led to believe.
I feel relaxed in weird but good way. And I havn't really got any expectations at this point.

tidsfördriv

Fördelen med att börja jobba mitt i natten (okej klockan åtta) är att man får gå hem JÄTTE tidigt (dvs klockan fem).

Fuck, man blir verkligen skadad av att jobba. Minns knappast the good ol' days när man gick i gymnasiet och slutade klockan elva på onsdagar och började klockan elva på tisdagar.

16 januari

Mina chefer kom på den brighta idén att förlänga Alvesta-kontorets öppettider....Doh! Så nu är jag fast här ännu fler timmar i veckan.

I came to think about det fina ämnet geografi. Och att så mycket kan hända samtidigt. Det som triggat denna tankegång är alla människor jag träffade under kickoffen. Speciellt då Martin som jag även pratat med efteråt. För i och med att jag haft kontakt med honom efter det att jag träffade honom irl så måste han ju finnas på riktigt. Annars kan man ju tänka sig att alla människor försvinner när de inte är på samma ställe som jag. Men nu verkar det ju inte vara så då jag hört av honom. Så om han kan kontakta mig och jag kan kontakta honom fastän han inte finns så borde han ju finnas. och finns han så har han väl most likely ett eget liv. Och om han har ett liv så har han nog vänner (denna slutsatsen drog jag iom att han för en stund sedan sa att han skulle till en polare och se på film). Och då har hans polare nog andra vänner också. Och på detta vis fortsätter det ju i det oändliga.
Det är när jag börjar tänka så som jag känner mig så tokigt liten. För världen är så sjukt stor och rymmer så himla många människor och så himla många onödiga tankar och handlingar.
Jag menar cruisar man runt lite bland diverse bilddagböcker, helgonpresentationer eller bloggar så inser man ju att det finns ganska många liv. Ganska många personer som oroar sig för sina potentiellt brustna hjärtan, hur de ska finna kärleken, om det finns kärlek...dvs i princip samma saker som jag funderar på. Så ibland kan man undra vad det är som skiljer en från mängden. Jag vill ju tro att det är massor med saker. Förmodligen är det inte det, men det gör väl egentligen inte mig så mycket så länge jag tror att det är så.

varför jag inte sover nu vet ingen

det är alldeles för sent och jag borde inte vara vaken för det är nu jag blir insecure och jävlig.
vet inte ens om jag ska häva ur mig all den skit jag har i fingerspetsarna. Känns liksom kanppt ens lönt för jag vet att imorgon kommmer det inte att vara så längre.
Det jag inte förstår är varför jag envist vägrar att gå och lägga mig. det är ju inte direkt någon som hindrar mig. Förutom jag då. Jag vet inte varför jag ska vara så jobbig.

Det som händer i Västerås stannar i Västerås.

Möh, kom precis hem från kickoffen. Trött och jävligt sliten, men fasen va kul det har varit! Blev verkligen mycket bättre än jag trodde! Jag är numera ganska övertygad om att jag jobbar inom det partypiggaste företaget i sverige. Helt seriöst! Jädrar va mäklare kan festa! Det kollektiva mottot var ALL IN!!!!!!!!!
Jag var med andra ord jättebakis i morse...men det kan det vara värt.
Heta män var det inte heller ont om, något jag faktiskt hade farhågor för innan. Helt obefogat dock. ^^
Det som händer i Västerås stannar i Västerås sas mer än en gång. Men vi får väl see about that. Det måste kanske inte bli så. Vi får väl se.

Nu ska jag jobba. Jag är fett opepp.

en annan dag

Nu är det dag och jag har ätit ordentligt och jag är ganska mycket gladare. Kan fortfarande inte påstå att jag ser någon mening med livet, men hey, det är väl inte direkt någon som vet meningen med livet.

Oh well, imorgon bär det av till Västerås. Där är det kickoff med hela kedjan som gäller. Det bli kanske kul. Kanske tråkigt.

Och tack Sigrid och Mandy för era supporterande kommentarer. Hjärta er för att ni bryr er.


allt som finns

Jag gråter för att min bästa vän mår för jävla dåligt och jag kan inte göra någonting åt det.

Jag gråter för att jag vantrivs i mitt liv. I mitt rum. I mitt allt. Jag gråter för att jag saknar mitt ex, för att han är den enda jag någonsin känt som kunnat få mig att känna mig alldeles trygg. Det var nämligen den rollen jag gav honom. Jag gråter för att även om man gör rätt, lyckas med allt det man ska göra i sitt förbannade jävla liv, så kan man inte bli lycklig. Det är bara ett meningslöst hål. Och jag har till och med gått kursen i att finna sig själv och se sina mönster som förhindrar en från att bli lycklig. Inte kan jag se någon lycka eller mening för det. Allt det som man skulle kunna kalla lycka lägger man ju hela tiden på framtiden. Jag vill bli bra på mitt jobb för att utmana mig själv och finna mening. Jag vill resa jorden runt för att utmana mig själv och finna mening. Jag vill finna kärleken för att utmana mig själv och finna mening. Jag vill få barn för att utmana mig själv och finna mening. Jag var tvungen att gå ifrån matbordet för att jag började gråta när pappa blev arg för att han kände sig ouppskattad. Allt är bara skitsnack. Hela systemet är ju uppbyggt för att människor ska misslyckas och känna sig ensamma. Det finns ju ingen tid för någonting annat än att känna att man inte räcker till. Man räcker inte till på jobbet. Man räcker inte till hemma. Nu för tiden får man ju inte ens tillräckligt med sömn. Livet är inte tillräckligt för mig. Och vad kan jag göra åt det? Ingenting. Det är allt som finns.


pillpoppin'

känner mig lite som en tablettmissbuukare idag. klockan är lite över två och jag har redan tryckt i mig inte mindre än åtta piller. Känns lite suspekt.
Kanske inte så mycket om man tänker efter, började dagen med mitt vanliga p-piller (tablett 1), sedan när jag käkat frukost beslöt jag att jag visst inte ville vara förkyld och att jag då skulle börja ta esberitrox. Så fick det bli, alltså slank tablett 2, 3 och 4 ner. sen efter förmiddagsfikat på jobbet så tog jag en flourtablett(med smultronsmak!) för att inte mina tänder ska förvandlas till bruna förruttnade stumpar. Dvs tablett nummer 5. Och nu för en liten stund sedan tog jag dos nummer två av min förkylningsmeducin alltså tablett 6, 7 och 8.

Just nu

Just nu är jag en väldigt dålig mäklarassistent. Pallar liksom inte riktigt ta tag i någonting. Alls. Det är ju såååååååååååååå roligt att jämföra folk på facebook (eh, nej. men det säger en hel del om hur motiverad och amitiös jag är just nu).

På torsdag ska vi åka på kickoff med jobbet. Så det blir ingen helg denna veckan. :'( Har inte så mycket lust att resa iväg med mina arbetskamrater just nu. Men så kommer det att bli. Och hela Svensk Fastighetsförmedlings kedjan kommer. I reckon I'll be the youngest one there. Inte för att det stör mig så mycket. Det är mest bristen på helg att vila upp sig på som jag sörjer. Och inte lär jag få till det med någon snygg mäklarman heller. Inte för att de inte finns...men ändå. Anledningen till att jag tror det är för att det är sådana scenarion jag fantiserar ihop i mitt huvud.
Jag menar hur härligt vore det inte att falla head over heels för en charmig, snygg, relativt wealthy, ung storstadsmäklare!? Vara vakna tillsammans hela nätterna och sen inte alls gå tillbaka till dubbelrummet jag ska dela med Matlida. 
Sen när vi kommer hem igen kommer vi att ha en flirtatious mejlkonversation som kommer att vara fram tills dess att vi inser att vi måste träffas igen och jag slänger mig på första bästa flyg. Han möter mig vid gaten. Sen tillbringas hela helgen i hans ljusa, fräscha loftlägenhet i varandras sällskap, förutom ett par timmar då han måste klä på sig och skynda iväg för att visa en lägenhet. Dessa timmar ägnar jag åt att sova ikapp lite. Jag väcks sedan av pussar i pannan och inser att han ordnat med brunch. Sen lever vi lyckliga i alla våra dagar.

Precis. Iom att detta redan spelat upp sig i mitt huvud kommer det aldrig att ske i verkligheten. För verkligheten fungerar inte som min förkylda och därmed skadade hjärna. Who knows? Min förkylning kanske blir långvarig och i så fall skulle jag nog kunna ge Marian Keys a run for her money. Bli chicklit författare på heltid och tjäna multum. Usch. What a nightmare!

Jag behöver en bra bok att läsa. Har återupptäckt läsning! I really really do love reading! Varför har jag inte läst på så länge? Jag förstår det inte. Men jag läste iaf Vilda Svanar av Jung Chang när jag var i Egypten. Sjukt bra! Handlar om tre generationers kvinnor i kommunist Kina. Så bra, så bra! Men jag vet liksom inte vad jag ska läsa nu. Har aldrig haft någon hög liggande med böcker jag ska läsa. Vill läsa någonting som är så bra att man sugs fast vid sidorna, för att den är seriöst bra. Tror jag ska damma av mitt lånekort och ta mig en sväng om biblioteket nån dag snart. Känns konstigt att inte ha något att läsa nämligen.


Jag vill ha pyttipanna

Det verkar inte bättre än att jag dragit på mig en förkylning. Idag är det sådär jobbigt att jag inte riktigt kan tänka ordentligt eftersom min kropp är så seg. Jag har ont i huvudet och halsen (Bafucin är min vän!). Mina halsmandlar är typ stora som tennisbollar. Dessutom är jag jätte sugen på pytt i panna(?). Fråga mig inte varför. Men så är det. Vill bara gå hem och lägga mig. Men då jag inte framstår som sjuk, min röst låter fortfarande bra, dvs osjuk...vilket den alltid gör första sjukdomsdagen, jag har ingen feber och jag ser liksom inte sjuk ut på utsidan. Så därför får man heller ingen sympati för att man är sjuk. Trots att man själv funderar på om man ska kremeras eller inte när sjukdommen väl är over and done with me. Miip. Jag vill ha pyttipanna.

Btw vad roligt det är med oväntade komplimanger! Spang på Amanda från klassen när jag skulle skylta om på bankerna. Mitt i vad-gör-du-these-days-konversationen sa hon plötsligt: Va fin du är.
Sweet.


Och älskling, jag vet att det är svårt. I love you. Du måste veta det.

kallare än kallt

Jag fryser. Det är för att det är så kallt. Men snön är ju i alla fall fin. Om än kall.
I egypten var det inte speciellt kallt, så följdaktligen kunde man ha mindre kläder på sig. Och ibland hände det att man frös pga av det. Jag tror man lagrar värme och energi lite. Märker det nu iaf. Att jag har mycket mer engrgi nu än innan jag åkte till solen. Är inte alls lika trött, trots att jag knappt sovit denna veckan. Det är nice.

ps. detta var nog det meningslösaste inlägget någonsin. det gav mig inte ett jävla skit att skriva det. för det jag vill skriva om vet jag inte om jag borde.

unndressed

På min idag något stympade lunchrast var jag inom hm och bläddrade bland rea-plaggen. Hade med mig sjukt mycket grejer in i provrummet. Alltså verkligen kollosalt många galjar med fine, cheap clothing. Allt provades och granskades med min välutvecklade klädeskritikerblck. Och jag brukar faktiskt vara ganska rättvis mot mig själv i provrum tycker jag. Tex kunde jag göra den rättvisa bedömmingen att jag under min veckolånga vistelse på lyxhotell i Egypten gått upp ett par kilo och blivit lite brunare (läs: aningen mindre blek). Varken det ena eller det andra gör mig något nämnvärt.
Men till min besvikelse var det inte ett enda plagg som gjorde mig rättvisa.
Ja, det är så jag väljer att formulera mig. För jag anser att kläders främsta uppgift (förutom att förhindra frostskador) är att få mig att se snygg ut. Notera, jag finns inte för att få mina kläder att se snygga ut. Det som modeller och fashionistas sysslar med. Jag anpassar inte mig eller min kropp för att passa kläderna. Och i och med detta får ju kläderna anpassa sig efter mig. Så jag resonerar som följade, det är ju gynnsammare för mig om jag ser snygg ut och min outfit inte är helt moderiktig än att min outfit är SÅÅÅÅÅÅÅ RÄTT och får mig att se ut som ett ufo med påssjuka. Tycker i alla fall jag. Så därför köper jag bara kläder som jag tycker ger någon slags positiv effekt vad det gäller mitt utseende.
Men idag fanns inte ett enda plagg som ville att jag skulle vara snygg. Unfortunately. Nåväl, tur att modet är så nyckfullt att det snart slår om igen. Och lyckas jag inte få tag på snygga kläder tills dess får jag väl gå naken. Skulle kanske bli lite ansträngt på jobbet...men va fan. Den som inga snygga byxor har får gå med rumpan bar!

Okej, roligaste låten är just nu spelades klockan 15:32 i p3svea 
Peter Jöback & Annika Norlin "Han Är Med Mig Nu"

Handlingen i kort: Mr Jöback är lyckligare än han någonsin varit tillsammans med killen Annika alltid velat ha. Annika är bitter.

Ingen kan bära upp bitterhet lika klädsamt som Annika Norlin!

Btw fortsätter The Killers albumet 'Sam's Town' vara mitt midvinter soundtrack.

RSS 2.0