din vilja är min lag

Tack Anna för att du tänker på mig där borta i västerlandet! :*

1. Fyra namn jag lyssnar till: Unn(då mitt namn är för kort har jag ALDRIG fått riktiga smeknamn), älskling(klassiker som funkar i alla väder), Totten(tack mamma), Master Yoga(kodnamn is the shit! Används frekvent när vi åker skidor och pratar i walkietalkies..)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är bra. 
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
4. Detta är jag rädd för: Att bli övergiven och helt, helt ensam.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, syre, glädje. 
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Hm, jag är inte direkt den som bangar. Men vi säger väl mörda tre personer jag verkligen gillar. Då blir det tre saker!
7. Detta tycker jag om att göra: tipex:a, klippa genom hålen i papper, klä ut mig och leka att jag är någon helt annan
8. Detta vill jag göra just nu: Åka hem från jobbet och krypa ihop under en filt framför mitt inspelade Gilmore Girls från i tisdags. Och hålla handen...med vem är lite oklart men det är vad jag känner för att göra!
9. Bästa känslan: Tokglädje! 
10. Värsta känslan: Ledsenhet.
11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: 
13. Jag vill gifta mig: Yes indeed! Jag blir rörd av tanken på att vilja tillbringa resten av sitt liv tillsammans med någon man älskar. I hope it lies in my future!
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: 
15. Min käraste ägodel: Just nu min iPod. Återfunnen! XD
16. Något jag vill ha i present: en Sony Ericson S500i! (It's my birthday tomorrow och jag hoppas på det bästa...!)
17. Detta har jag på mig just nu: Uppifrån och ner; Scraf runt huvudet, två halternecklinnen ett mörkbrunt och ett ljusgult, svart glesstickadtröja med sidenbandsskärp, fina spetstrosor ^^,  svarta "kontorsbyxor", mina fantastiska sneakers med ljusgula snören och varma strumpor. Dessutom har jag ett silverarmband runt högerhandled och en av mina platta swatchklockor runt vänsterhandled. Det var nog allt. ^^
18. Favoritkläder: Mina svarta cm's. i love them! Stilmässigt är jag väl lite sådär lagom indie. 
19. Favoritdjur: Häst och hund.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Svensk indiegladpop. Hehe. 
21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:Franz Ferdinand-Walk away, Billie the Vision and the Dancers-Summercat, hm, svårt..kanske den med Arctic Monkeys vad heter den nu då? Den där dom sjunger om 'cuddles inte the kitchen....when your argumentative and you got your face on' Ja den väljer jag verkligen! Jätte bra låt!
22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:  Bäst måste vara teater. Sämst kemi....sooo not my thing!
23. Stjärntecken:  Jungfru.
24. En bok jag gillar: Liftarens Guide till Galaxen. Lätt!
25. Film jag gillar: Garden State. Kärlek! Bästa filmen ever!
26. TV-program jag gillar: Grey's anatomy
27. Favoritdoft: sommarhäst, bland annat.
28. Detta äter jag gärna: Glass! Var som helst när som helst! Jag älskar glass.
29. Dricker helst: Just nu varm choklad med lite kaffe i. Mums. Perfekt nu när det regnar och är kallt!
30. Favoritgodis: mörk choklad. minst 85. Allt annat smakar blask.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: nu är jag galet sugen på min och sigrids backpacker resa till sydost asien! Stor, stor längtan!
32. Färg på mina ögon: Grön.
33. Min längd: 171,5. Exakt.
34. Jag tror på: Kärlek, I really do!
35. Jag spelar: Nej. Although I might play you.
36. Person jag beundrar: folk som vågar leva ut sina drömmar, de där modiga människorna som typ bestämmer sig för att flytta till Kuba för att det är det de verkligen vill.
37. Så här bor jag: Fyra veckor hos mamma sen fyra veckor hos pappa
39. Det här tänder mig: kan du inte lista ut det själv lär du inte få access...
40. Det här gör mig avtänd: seriöst korkade människor
41. Favoritfärg: lila
42. Favoritcitat: if I can't dance to it it's not my kind of revolution
43. En hemlighet jag vet: priset på en skogsgård som inte får komma ut.
44. Bästa present jag fått: Min cykel har varit jädrigt användbar!
45. Senast köpta skiva: försökte köpa Florence Valentin's skiva förra veckan men så insåg jag att jag hade glömt min plånbok hemma.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: my bonestructure, mina händer, mina bröst, min näsa, att jag på det hela taget är ganska snygg. Att jag är snygg naken. Jag är ganska nöjd. ^^
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: min lilla putmage, fast den stör mig inte så mycket. Jag önskar däremot att jag hade haft lite större ögon.
48. Udda förmåga/egenskap: Jag är duktig på att ge komplimanger. Tror jag ialla fall.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En katt kanske, jag är nog lite som en katt. (svaret på denna frågan varierar från varje gång jag får den...sist ville jag vara en ko.)
50. Två personer jag vill ska göra detta test: Magnus och Emil

Hoppas jag svarat på allt...gjorde inte frågorna i ordning så jag kan ha missat någon...i så fall är det inte avsiktiligt.


haha!

52807-60

Dagens bästa

Franz Ferdinand!
Det var jätte länge sedan jag lyssnade på dem, men så slängde jag på deras sikva (you could have hade it so much better) imorse när jag höll på att förbereda mig inför dagens strapatser och gosh vilken ego-kick!
Det kändes som de flesta av deras låtar handlar om typ att 'det är slut nu men jag är bäst och du är dum i huvudet som inte vill ha mig för jag är ju faktiskt bäst. Sa jag att jag var bäst?' Ingen kan låta så säker på sin sak som mr Alex. Jag tror jag har lyssnat på Walk Away fyra eller fem gånger idag. Stämmer så sjukt bra just nu!
Så jag blev sjukt peppad när jag cyklade iväg hemifrån (med Franz Ferdinand spelandes i iPod-lurarna) klockan sju för att ta min andra körlektion. Den gick för övrigt mycket bra, jag tror bilkörning är lite min grej!

I love the sound of you walking away. Mascara bleeds a blackend tear. And I am cold, yes i'm cold but not as cold as you are...

I've got no party to go to

Oj klockan är redan över fem! Dagen har gått fort, väldigt fort! Jag tror det är för att jag haft så mycket att göra med det nya visnings materialet. Tar ju en jävla tid! Stressigt som bara den. Men man får väl hoppas det kan spara tid along the way.
Snart fyller jag år...just nu är jag lagom motiverad. Egentligen tycker jag ju inte om att fylla år. Lätt en av de mestöverskattade händelserna på året. Den egentliga anledningen till att jag inte tycker om det är väl att det aldrig blir så kul som man tycker att det ska bli.
Förra året var en mycket bra fördelsedag. Hoppas inte årets bli allt för sugig. Risken finns ju dock, och är relativt överhängande då ingen egentligen har tid med mig på själva dagen. Alla jag pratar med säger: "Just det du fyller år ja...men jag ska bort på den kvällen så jag kan inte då."  Då menar jag verkligen ALLA, inte ens mina föräldrar är hemma, de ska på fest. iofs frågade de om det var okej först, och jag trodde ju att jag skulle ha fest hemma då så jag sa att det var okej. Men nu...nu kan ju ingen på kvällen. Så...well, jag får väl anpassa mig och ha på dagen istället. Återigen upplagt för failure. Det är så sjukt att varenda människa jag pratat med ska bort den kvällen, till någon som inte är mig. Nåväl jag får väl gå till Siri & My och fira min födelsedag på deras fest.

Det är just det, trots att det är ens födelsedag är det oftast ingen som bryr sig. Jag vill att någon ska bry sig.

Nu är det natt!

Det är trevligt att bli utfodrad ute på Hagudden hos pia o micke. Jobbigt att man alltid blir så mätt bara. Var där för att fira Wille, han fyllde sju igår. Eller var det idag? Hm, jag verkar inte ha så bra koll. Oh well det var soft iaf. Jag CalleP och Oliver kollade på Björnbröder/Brother Bear på kinesiska. Wille: "men fattar ni kinesiska" Vi: "nej, men vi gillar att inte fatta."
Det är för lätt att lura barn som inte förstår engelska. Men han gav mig en "superäcklig klubba som smakar hur beskt som hellst!". Den smakade Schweppes Carabean. Gott!

Nightie, night y'all!

dåtid

Det känns otroligt konstigt att kunna ägna en hel helg åt att göra va fan man vill. Kommer på mig själv med att bli stressad över att jag inte presterat någonting alls! Jag har ju inte rört vare sig en skolbok eller mitt projektarbete på hela helgen, gah! Nu kommer jag säkert inte hinna klart med det jag behöver göra innan måndag!
Sen inser jag att jag visst inte behöver göra någpnting. JAg kan lugnt titta på ett Oprah-avsnitt till utan att få dåligt samvete! För jag behöver inte göra någpnting, jag går ju inte i skolan. jag har med andra ord inga läxor, inget projektarbete. Så med andra ord är jag helt fri och ledig från all den stressen. Det är så himla konstigt.
Och att då samtidigt inte ha en pojkvän som vandrar ut ch in ur ens tankar ger mig så himla mycket plats för ingenting.
Så ovant och konstigt.

På tal om ovant och konstigt. Imorgon har jag varit singel i en månad. Det känns fortfarande märkligt att inte ha någon. Att inte han är en del av mitt liv längre. Men jag börjar vänja mig. Antar jag.
Nu är det så mycket minnen som kommer tillbaka. Sådant man inte tänkt på på jätte länge, altså mångamånga månader. Typ alla dom där fina grejerna. Första kyssen. Första gången han sa att han älskade mig. Första gången jag sa att jag älskade honom. Känslan, den där känslan från början då man bara var sådär galet nykär att man flög. Att hålla handen. Att hålla om. Att bli omhållen. Att kyssas bara för att. Att pussas bara för att man kan. Att vakna av att han pussar mig i pannan. Att vakna tillsammans. Kärleken. Vännen. Älskaren.
Jag har en kasse med hans grejer i. Hade varit kul att bränna den. Men det hade inte varit så snällt. ^^ Plus att jag inte hade blivit så glad om någon eldat upp mina saker...och jag har inte så starka pyromanian tendencies. Så jag ska nog lämna tillbaka dem på något sätt.
JAg är glad att det finns fina saker att se tillbaka på, annars hade det ju varit ganska pointless. Men det är det inte nu. Jag är glad och tacksam att jag fick allt det fina. Verkligen.
Okej det gör ont nu. Men det kommer att gå över. Eller nu är det mest en saknad över det som var. I guess I'm pulling though.

Baby's back

JAAAAAAAA!!!!
Min älskade älskade darling har kommit tillbaka. Det är helt ofattbart hur stor saknaden har varit men nu gör det liksom inget längre! Vi är återförenade! Och nu kommer jag inte släppa taget så lätt! Jag förstår inte hur jag klarat mig så länge. Men nu är jag hel igen. Det känns så sjukt bra att min baby åter är hos mig!
Jag älskar min iPod! Återfunnen igår i en blå ryggsäck. I am complete.
Nu kan jag återigen lyssna på musik anywhere och at any time.

Är så sjukt mycket happy camper!

Igår var jag och sigrid ute och red. Fuck vad jag har saknat hejstarna. Nu i höst ska det bli mer av den varan.

Igår hade Luvan birthdayparty sen sov jag hos sigrid. nu ska vi ut till öjaby och titta å´på the perfume. woho.

abandoned like a summercat

Ikväll kommer Florence Valentin till DeLuxe. Jag är typ den enda människan i Växjö som faktiskt verkligen verkligen vill se dem men ingen vill gå ut med mig. :( Iofs har jag inte direkt gått igenom hela telefonlistan ( som nu innehåller hela 31nummer XD ) men jag kan liksom inte komma på någon som skulle vilja se det fantastiska bandet FV och dansa loss till Pokerkväll i Vårby Gård. Eller jo min musik-själsfrände Magnus och jag hade kunnat shaka våra lurviga. Det hade varit oslagbart...men min älskade magmus (medveten felstavning) befinner sig i Arvidsjaur och beräknas inte hem förrän på söndag kväll. Suck. Varför gillar ingen annan lika bra musik som jag och Magnus?
image58Florence Valentin

Men jag har ju liksom ingen lust att gå ut själv. Faktiskt. Suck det är dessutom lönehelg så det kommer ju att vara mäktigt mycket röj.
Känner mig just nu sjukt övergiven!
Litet smakprov på ursäkter och dylikt: Sigrid ska hjälpa till med välkomstfesten hela dagen (suck up!), Malin har åkt till stockholm för att fira sin man som fyller nineteen (toffel!), Siri, Maggan & Helena ska inte ut (tråkmånses!), bad Anna & My att höra av sig om de skulle ut men har inte hört av dem (nehepp, skit i mig då!), har skickat iväg ett sms till Benny för att kolla läget med partyplaner där dock inget svar (feel free to diss me! Sure I'm fine with that!)...oh well jag fortsätter väl snoka runt i telefonlistan.

Jag vill se Florence Valentin. Men jag är för att citera älskade Lars i Billie t v & t d "abandoned like a summercat"

synonymer

Igår var jag ute med Siri, Anna, Helena och Maggan. Det var en bra kväll. Blev dock lite väl sent. Började ju jobba klockan åtta i morse...Hej sömnbrist! Vem fan var det som kom på den briljanta idén att ha veckomötena på torsdagar? Det är ju dagen efter osndag ffs! Sjukt dålig planering!
men igår. Förfest hos Maggan där Siris nya fina kamera med extra minneskort var överallt hela tiden. Det posades mycket. jag och Siri var nog värst. ^^ Vore kul att få ta del av en del av de där bilderna. En hel del fina filmer (som tex bröstfixeringsfilmen....såå mycket bröst, hela tiden!) blev också till där runt köksbordet.Förfest är nice!
Sen precis när vi skulle dra ner till DeLu får jag ett sms från ett nummer jag inte har inlagt på mobilen men som jag känner igen. Spännade tänker jag! Sen tänkte jag inte det längre. Det visar sig vara från X. Det är jobbigt att tänka sa kråkan och började köra enhjuling i en kaffekopp. Oh well, nu ska denna kväll inte bli jobbig, ledsam och tråkig så jag stängde av den delen på hjärnan efter att ha bara nojjat och winat litelite. [tack Helena! :-* ]
På Kafé var det tydligen Stefan Sundström-tema. I hög utsträckning! De hade tom ställt en snubbe som påstod sig VARA Mr Sundström på scen. Men jag vet sanningen. Det måste ha varit en otroligt lik imposter. Så måste det vara. Anledning?
Den RIKTIGA Stefan Sundström har gjort en låt som handlar om en fisk. EN FISK! Och har man en låt som handlar om en fisk så bör, nej måste man spela den! Det är till på köpet en väldigt fin låt, en myslåt. 'Som en fisk i en skål....' så går den. men den här fejk-Stefan spelade inte den! Ha! jag synar hans bluff!
Om det mot all förmodan var den riktiga stefan sundström som spelade på DeLuxe igår så är han ett svin. Punkt slut. Men jag tror han var fejk. Vill liksom inte att SS ska vara ett svin...
Enn annan tråkig sak var att Jonas-the-perverted-teacher var på Luckan. Det som gjorde det hela ännu jobbigare för oss vara att han tog Siri på baken. Vilket Siri upprepade om och om igen. Jag förstår hennes truama.

Ikväll ska middag ätas till Annas ära. Hon åker ju iväg mot the US and A på måndag. Så Kafé DeLuxe here we come again!
Och imorgon är det Florence Valentin på utestället. Det verkar bli hattrick på KDL denna vecka. Tre dagar i rad! Tjoho liksom! Vet dock inte vem som vill gå ut med mig imorgon...får väl plocka med mig lillebror. Det kan bli hett, min bror är kool. Eller "stor och äcklig om man frågar min syster. Systern däremot är tydligen liten och knottrig. Detta diskuterade mina syskon fram när vi stod och stylade oss (samtidigt!!! hur ofta händer det?!?) framför någon av alla de tusen kvadratmeter speglar  som finns i pappsens badrum.
Jag älskar mina syskon! Dom är verkligen fantastiska människor!  I helgen tittade vi på film tillsammans. Helt spontant! Min bror satt vid min dator framför tv'n och jag slog mig ner och fick(!) kontrollen till tv'n. Typ precis då började en film på 6:an(?) Crazy/Beautiful. Efter två minuter kom lillasyster Y och slog sig ner hos oss. Så satt  vi där och snyftade framför den finfina filmen och åt resterna av kolatårtan från kusin vitamins konfirmation. Doggybag is the shit! ^^

Oh well, det får nog vara allt för nu. Kärlekkärlek (till dem som förtjänar det).

Eller jo! En sak till bara! jag har uppdaterat min wishlist! önskar mig även Regina Spectors skiva. Och Florence Valentin's dito. hellst vill jag ha florence's idag. så att jag kan lyssna in mig till imorgon. eller så satsar jag på att köpa den imorgon på luckan...de kanske säljer den där? Kanske tom till billigtbilligt pris? One can only hope! ^^

eftermiddag

Nu blir det alvestakontor för hela slanten. Nu, 26 minuter efter att jag öppnat kontoret här så jag typ gjort klart allt det jag skulle göra fram till fem, då jag stänger. Ska ju för sig springa bort till nordea och skylta om sen. Men det verkar bli en Helgon/Blogg/Bilddagboken eftermiddag med P3 som soundtrack. Och jag har ju med mig nya Fantomen! Woho! Den ska jag lätt läsa! Heja Fantomen! 
Det kanske inte bli en så dålig eftermiddag trots allt!

Precis tvärtemot gårdagen.

Igår var en riktig skitdag. Dagen började helt okej...eller egentligen inte. Men jag var på gott humör när jag vaknade! Drömde nämligen att jag hade klarat körkortet på bara en lektion. Fast i drömmen körde jag som en kratta, men på ågot vänster hade jag lyckats med uppkörningen. Så i min dröm var jag ute och körde Emils bil (den lilla röda) tillsammans med ett gäng killar från klassen. Det jobbiga var att bilen krympte hela tiden så till sist tryckte man typ på alla pedaler samtidigt med en fot. men det var en uppsluppen glad dröm. Efter att ha vaknat gick det bara utför.

Idag när jag vaknade var jag på världens värsta humör, trots att min gudfar Onkel Ola var på blixtvisit hos oss för att hämta sin bil som varit på lagning i växjö (det är inte så smart att tanka sin diesel bil med bensin).
Men imorse var verkligen allt hemskt. Jag var jätte ledsen.
Kunde inte sluta tänka på hur jobbigt det är att le X inte bryr sig längre. Det suger verkligen när någon man tyckt/tycker så mycket om inte bryr sig om en längre. "Ville du något särskilt eller?" (=vafan vill du mig?!? Jag har ju sagt åt dig att försvinna ur mitt liv!).
Så jag var ganska låg i morse.
Plus att jag idag skulle ha min första körlektion, vilket jag visste redan innan skulle gå åt helvete. Förmodligen skulle även instruktören vara ett svin.
Så jag kom till körskolan (i tid faktiskt!) vid lite innan kvart i åtta då min lektion skulle börja. men till min stora förvåning var min instruktör Anders jättetrevlig! Med glada ögon(jag gillar när människor har glada ögon....det får mig att känna mig lite tryggare what ever the situation)! Och till på köpet gick lektionen riktigt riktigt bra!!
Så det var en strålande Unn som gick ifrån körskolan med sin sprillans nya körkortbok i axelremsväskan!Oj är klockan såå mycket? Denna dagen verkar gå hur fort som hellst! Precis tvärtemot gårdagen.

inte så kul

Ungefär såhär ser mitt hår ut...fast lockigt. Lejonhjärta 
Jag vill inte se ut som bröderna Lejonhjärta!!

snipp, snipp, klipp, klipp

Var och klippte mig på lunchen. Fin, kort, lockig page med lugg.
Sen gick jag tillbaka till jobbet i vinden. Nu har jag inte fullt så fint, kort, lockigt afro. >.<
Oh well. Det är bara hår. Och jag tror att om jag ignorerar att plattat är helt ute och använder mig av min trotjänare platttången så kommer det att bli mycket fint. Helt klart en frisyr med potential. Skönt med kort också.

Good morning Vietnam!

Jag vet inte vad det är med mig! Antingen har jag drabbats av seriös sinnesförvirring, blivit knäpp, hamnat lite bakom flötet eller så är jag helt enkelt inte riktigt med på noterna. Idag skulle jag ha min första körlektion klockan kvart i åtta. Trodde jag ja. Det visade sig att det var imorgon. Så med andra ord har jag återigen stigit upp mer än en timme för tidigt. Offrat ytterligare välbehövlig nattsömn. Varför ska det vara så svårt att titta efter ordentligt i sin kalender?!?

När jag insåg att jag inte skulle vara på jobbet förrän om en timme bestämde jag mig för att gå en promenad. Så jag vimsade runt på väster i typ 50 minuter.

Så nu är jag trött, hungrig och har skoskav! Woho vilken toppen start på den här dagen!


li-li-li-lista

Jag Har:
(x) snott den här listan från nån (Blankfare@helgon)
() rökt en cigarett
x) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full/berusad
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte kännt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
(x) varit i Mexiko (i mammas mage!)
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(/) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(/) varit med i en jordbävning (minor ones living in San Francisco)

( )sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka 
(x) haft kramp
(x) kännt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) ogillat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) kännt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
(/) betalat för mat med bara mynt (varit med när sigrid betalat med 50öringar)
(x) något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest (för migsjälv)
(x) åkt rullskridskor (rollerblades)
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
(x) hoppat från en bro 
(x) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en fisk (sjärntecknet)
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(/) tror på spöken
(/) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) brutit ett ben (böjfraktur på armen efter att ha trillat av världens minsta häst)
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(/) räddat livet på någon
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
(/) haft sex på offentlig plats (tält, kinda offentligt...)
( ) legat med fler än tio personer
( ) snattat
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
(x) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt (fallskärm!)
(x) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
( ) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
( ) Jag spelar rollspel och är en fara för allmänheten

Nu är det natt!

Jag är modig. Har pratat med Mårten (på msn) för första gången sen det tog slut. Så galet weird! Bara superkonstigt och märkligt! Ojoj.
FAst det känns som att det är lika bra att ha åtminstonde ha pratat på msn innan man springer på honom någonstans...för i Växjö kan det inte ta mycket längre innan det händer. Jag säger bara Kafé DeLuxe. Det är ganska underligt att vi inte stött på varandra redan. Underligt men skönt.

Imorgon ska jag göra roliga saker! Jag ska:

 1. Ta min första körlektion! Körkort here I come!
 2. Klippa mig! VAr läänge sedan sist! Känner för att göra något ganska radikalt..får se vad Mia tänker hitta på. ^^ You never know what your gonna get! Hoppas det inte blir cookie moster bara.

Jag har en bilddagbok! bara så att alla vet. Heter unnderbar, precis som på alla andra miljoner sajter. Fast iofs ibland heter jag unnik, om unnderbar är taget. Typ på playahead och haket. menmen.


Skolstart

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Not for me! ^^

Carl frågade mig när jag börjar skolan, jag svarar:
"Om två tre år kanske.."
Carl gör obscen gest.

lunchhour

Hur svårt kan det vara att skicka ett litet sms?!?!
Har blivit uppringd HUR MÅNGA GÅNGER SOM HELLST idag. Men det funkar ju som sagt inte att ringa/ta emot samtal på min nuvarande telefon. Eller jo det funkar men den jag pratar med hör mig inte. Vilket gör samtalet liiite mindre intressant.
So please, please, please ring inte skicka ett sms!

Har lunch nu och tittar på Oprah. Det handlar om hur lycklig man är. Jag tror nog att jag är ganska lycklig egentligen. Jo, jag mår faktiskt inte dåligt. Jag är kanske ledsen ibland, men jag är inte olycklig. Det kan jag faktiskt inte påstå. Vilket är väldigt skönt. Att vara olycklig suger. Happiness rules!

Är lite nöjd med mig själv, jag har lyckats laga min cykel! Det du! I'm Bicycle Repair Man!

Kusinkonfa

Idag ska mina stora kusin konfirmera sig.

JAg har gjort en klassisk Unn grej...jag har gått upp mer än en timme för tidigt. skulle gå upp vid halv nio men det blev kvart över sju. Fast idag finns det en anledning till att jag ställde klockan helt galet mycket fel! Trodde nämligen att det var idag jag skulle ta prover för att bli blodgivare...men det var visst den 19 september, inte augusti, som jag skulle till blodgivarcentralen.
När jag tänker efter är jag nog en väldigt god människa. Jag har anmält mig till donationsregistret (gjorde det redan i tvåan, faktiskt från en av skolans datorer) och nu har jag även signat upp för att ge blod. Hoppas att my doing so kan rädda någon annan. I like the thought of being able to help. Dock har jag inte så bra blod att ge av egentligen. My bloodtype is AB positive. Vilket innebär att jag kan ta emot blod från alla blodgrupper (dvs A, B, O & AB) men jag kan bara ge till andra med AB-blod. Men det är ju bra för mig...mina chanser att överleva ökar, vilket jag tycker känns ganska tryggt! Nackdelen med att ha AB+ blod är om jag skulle kära ner mig i en snubbe med AB- i sina ådror och vilja bli med barn...tydligen ska pluset och minuset påverka varandra lite då och göra det svårare att få rediga ungar. Tur att AB är en ganska ovanlig blodgrupp. Men detta är väl inte direkt mitt största problem atm, i själva verket kvalificerar sig detta kanppt ens till listan med potenciella problem.

Nu ska jag borsta tänderna och pynta mig så att jag kanske slipper gliringar från mitt monster...eh oj förlåt jag menar moster. Äh who am I kidding? JAg kommer utan a shadow of a doubt få höra att jag är tjock och en dålig människa för att jag inte håller på med någon idrott på elitnivå (det har jag fått höra varje släktsammankomst sen jag var tolv). För HENNES barn är ju SÅÅ duktiga och SÅÅ aktiva inom SÅÅ många idrotter!
Jävla hagga...oj nu blev det ju fel..jag menar jag älskar min mo(n)ster mest av alla människor i världen! Verkligen. Ser fram emot dagens konfirmation extremt mycket.

Bedtime

Bedtime. Är ordentligt trött nu.
Idag har varit bra. Träffade Li. VAr länge sen. Det är galet hur lite man förändras, samtidigt som allt är annorlunda. Men vi kommer alltid att vara stalltjejer...Li kommer alltid att vara 16 och jag kommer alltid vara 12....det går liksom inte att komma ifrån. But I like it that way!

Shoppade lite idag. Eller kanske inte så lite. En svart ziphood(snygg sådan!), en vinröd/lila stickad tröja, en svart lång stickad tröja med korta ärmar, ett skärp, ett par gråa mönstrade tights och en Make Up Store ögonskugga fick följa med mig hem. Jag gillar att det börjar bli höst i affärerna.
Men en konstig sak slog mig idag while shopping...alla tröjor jag köpte var i storlek small. What's up with that? Jag är en medium! Alwaly have been. Och jag har då inte blivit smalare! Nej, most unlikely men tanke på hur mycket jag motionerat denna sommar och tar man med i beräkningen hur mycket glass jag förtär inser man att sannolikheten att jag gått ner i vikt är otroligt smal (haha, jag är för trött för bra humor).

produktivt, verkligen

idag har jag verkligen inte fått mycket gjort. alls. I princip nästan ingenting. men det är ganska nice. man kan ju faktiskt inte jobba varje dag! Eller va var det nu jag fick betalt för att tänka?

Snart ska jag luncha med mamma. PM, PM, PM! God mat is the shit! Undrar vad jag ska ta, inte hamburgaren iaf..är inte på humör för den idag. Och inte Cesarsalladen. Hm, vi får se vad det blir helt enkelt.

Funderar på att ha kvällens förfest i mitt rum hos pappa. Det skulle ju bli världens mest effektiva förfest! Blir vi några stycken kommer vi ju att utnyttja utrymmet maximalt! Jag menar mina 6,25 kvadrat är ju inte direkt mycket att hänga i julgranen, så det vore ju en suverän icebreaker att tvingas sitta i knät på varandra!

Nu har jag lunch. Tjingtjing!

social (åtminstonde på helgon!)

Va glad man blir när man loggar in på helgon (unnderbar that's me) och har 13 nya gästboksinlägg. ^_^
Får väl se det som någon slags kompensation för mitt bristande sociala umgänge i den riktiga världen...
Men ikväll ska jag i alla fall träffa människor! Unimaginary sådana! Great success!

Har funderat lite mer på min födelsedag och nu tror jag att jag har kommit på en ganska bra grej...ska inte avslöja för mycket nu i förväg men just nu är jag inne på ett lite annorlunda spår än jag varit so far.
Ska nog ha riktig fest, alltså med inbjudningar och sådant.. Då slipper man ju det där orosmomentet med 'kommer det att komma någon över huvutaget?!?' eller dess motsats 'Tänk om det kommer supermånga och trashar mitt hus?!?'.
Jag har en plan som jag nog ska sätta i verket. Och med denna lösning så kommer det inte göra något att jag umgås i många olika sällskap, det kan ju annars bli ganska akward i festsammanhang om de som känner varandra sedan innan sätter sig i en liten klick och vägrar prata med de övriga i gästlistan. Så boring, men det kommer jag att slippa! Hoppas nu att min idé är genomförbar...i så fall skulle det bli en grymt bra tillställning. Tror åtminstonde jag. Jag vill att mina vänner ska vara så roliga i alla fal...I truely hope they are!

Kommentar

Millan du får en massa poäng! Detta i och med att du är så bra på att kommentera min blogg! ♥ till dig!

Alla kommentarer belönas rikligt med varma tankar.

Äntligen!

Nu har jag tagit ändan ur vagnen eller av cykelsadeln och sett till att slkriva in mig på körskola. Äntligen!
Har tom bokat lektioner, seven of them. Här ska det intensivköras. Körkortet ska bli mitt asap!
Jag blir  helt sprallig av tanken på eget körkort!

Da-gens vi-sa: On the road again.

Bling bling

Bling bling

Meningen var att det skulle se ut som diamantbokstäver...det gick väl sådär...

Heja Unn

image55

Jag känner att mina Photoshop skills är enorma. Jag behärskar en look.

jobbelijobb

Jaaa!!!
Good news! Jag har jobb hela september och oktober här på Svensk Fastighetsförmedling! Wiho! Galet skönt att veta att man har jobb i alla fall ett litet tag till! Alltså blir det till att behålla titeln som mäklarassistent ett tag till. Yeah! Ingen arbetslöshet här inte!
Måste fira detta på något sätt!

Önskelista

Födelsedag stundar sig och här är min wishlist. Kommer att uppdateras! Garanterat!

 • Sjukt bra hörlurar att ha till min dator. Bra ska dom vara! Som Carls gamla. Med bra ljud. Och så ska dom vara stoora. Och sköna. Och bra.
 • Lågklackade finskor. I need!
 • CD-spelare att ha hos mamma.
 • Mobiltelefon. Behovet är desperat! I desire Sony Ericsons S500 i svart. Mums.
 • ALLA säsonger av Gilmore Girls. Detta är min nya dröm dvd-box. Jag vill leva i Gilmore-kvinnornas värld!
 • Sju Sorters Kakor
  Man kan inte flytta hemifrån utan att äga ett eget exemplar av denna bok!
 • Regina Spectors skiva
 • Florence valentins skiva 'Pokerkväll på Vårby Gård'

Jag är bäst!

Jag är så jävla bra på mitt jobb! Helt fantastisk! Misstänker att jag är världs bäst på att vika visningsmappar. Jag är så sjukt skillad!
Kände att jag ville framhäva mig själv och mina grymma skills en smula. Om ingen annan berömmer en får man väl göra det själv, aight?

Måste erkänna att jag är sjukt partysugen! I helgen blir det fest av något slag! Jag ska till DeLuxe på fredag, punktslut. (och denna vecka behöver jag inte oroa mig för att stöta på Mr X, hehe)
År det någon mer som känner för party kan ni ju slå mig en pling för då skulle vi kunna slå följe ut i fredagsnatten.

Fuck det är bara måndag.

söndags afton

Stön, pust och stånk. Flyttning är jobbigt.
Har typp gått igenom alla mina ägodelar. Har so far slängt tre hela sopsäckar med prylar. Ni som har varit i mitt rum vet att det inte är stort alls. Det är sjukt hur mycket saker som rymms i ett rum.

Igår var fun. Lyckades scora ett backstagepass och hångla med Andreas Jonson. Typ. Såg honom och hälsade. Det är ju typ som att hångla. På't ungefär. ^^
Karl-Oskar Dagarna är en ganska lame-ass stadsfest. Men det var nice att hänga med Sigrid. Det har blivit för lite quality time baby!


Jo, nu har jag bestämt mig. I shall pursue...

I'm hungry...undrar om det blir mat snart? Hörde rykten om entrecote. Mums.

The Karl-Oskar Days

Nu är jag frisk. så det så. Jobbar nu.
Vi På Svensk Fastighetsförmedling har hyrt en mekanisk tjur. Det är livat.

Jag är sjukt trött.


en liten kärleksbomb

Fan va jag älskar min bror! HAn är lätten av dom tuffaste människorna jag känner! CalleP with his fladderbum. ♥

Lyssnar på Säkert! Fröken Norlin kan sina grejer. Det har en väldigt terapuetisk effetkt att lyssna på Allt som var ditt och sjunga: den jäveln ska skjutas, den jäveln ska skjutas, skjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutas......
ich bin sehr innocent ^^

Idag ska jag äta sushi! Wiho, pappa er snel. Fast Carl är bättre för det var han som övertygade pappa om att sushi var det som ska intagas till lunch. pusspuss på honom.

Emil är också en bra människa, för han är snäll (egentligen ^_~) som fortfarande hör av sig till mig. Det är inte kul att vara sjuk men han uppmuntrar mig lite. 

Jag tycker om mina vänner! Bara så ni vet! massa kärlek till er! Man är för dålig på att uttrycka sig. Men en liten kärleksbomb är riktad till dig min vän! (ta åt dig även om du inte tycker att du förtjänar det, du är bra!)

Jag känner mig quite glad. Inte på alla plan. Men på ytan. Och ytan räknas visst! Jag tycker om att le. Det känns bättre än alternativen.

la plus belleTidigare idag fick jag en idé, en inte helt värdelös sådan. Jag har en längre tid velat vara bra på Photoshop men aldrig haft tid eller ork att skaffa skillsen. Men nu, nu när jag är sjuk på obestämd framtid (tills jag är frisk, hur lång tid det nu kan ta) tänkte jag att jag skulle öva mig lite. Idag har jag gjort den här lilla bilden, för att boosta mig en aning...
laplusbelle

Jag misstänker att det egentligen inte är speciellt svår att åstadkomma något i stil med detta, men det är utan tvekan det absolut mest avancerade jag har skapat i photoshop. Jag är bäst!

bara skit

Igår. Det var första gången jag grät since breakup. I vanliga fall gråter jag för allt. Allt och alltid.
Igår började jag gråta. Det tog två veckor.
Somethin' tells me this isn't gonna be easy. Fan.

Varför ska allt allt vara dåligt på en gång? Och varför fortsätter allt att förväras?
Mina föräldrars har skiljt sig, jag vantrivs i huset jag bor i, min morfar har cancer, killen jag älskar gör slut, jag är sjuk och kan därmed inte komma ut och träffa människor som skulle kunna få mig på bättre humör. Nu har jag säkert inte fått med allt.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Det är för mycket som är för jobbigt.

Nu ska jag nog sova. Det blir inget jobb imorgon heller.

blablabla

 • Jag har inte halsfluss! Det är bra! Däremot väntar jag på testresultat som skall bekräfta om jag har körtelfeber eller ej. Tjoho.
 • Jag behöver inte oroa mig för vampyrattacker ikväll, sköterskan på vårdcentralen tömde mig på blod. So all you vampires out there, there's nothing here to get! Nada!
 • Jag behöver inte längre fundera på hur det känns att bli dumpad. Jag vet. Jag känner det.

Äh, fuck jag pallar inte vara poistiv. Jag orkar inte. Jag är sjuk. Dessutom suger allt.


Reklam of my choice

Denna reklam för Heineken dark är sjukt kul!

Men min verkliga favoritreklam just nu är denna, för coke zero. Någor liknande scenario kommer förhoppningsvis utspela sig när jag träffar Mr X. Naturligtvis kommer jag att ha rollen som motsvarar 'Our Hero'. Oh lovely!

Seventh Heaven vs. Family Guy

During min sjukdom har jag fått mycket kvalitets tv. Daytime-tv is the shit. Eller bara shit. Man får välja. Grejen är den att jag har kolllat på Seventh Heaven några dagar i rad nu. Pretto tv! Men jag har gjort en liten jämförelse. Seventh Heaven är lite som Family Guy. Okej, likheten är väl inte direkt slående men ändå den finns!
Mina uppenbara likheter:

 1. Det finns ett ondskefullt småsyskon.
  Lillasystern, Ruthie,  och lillebror, Stewie, är båda onda. Eller hon vill ha ut alla sina syskon ur huset. Han vill utplåna alla människor i världen. De heter ju nästan likadant också! Dubbel likhet!
 2. Moral
  Båda serierna har en sensmoral i varje avsnitt. Minst en! Gärna flera.
 3. Sammhällskritik
  I Family Guy är det uppenbart. Not so much i Seventh Heaven. Men den finns där! Det är uppebart att det bara är att skrapa lite på ytan så ser man alla de vassa pikarna mot det amerikanska samhället och det framstår klart att det en av vår tids främsta samhällsgranskare!
  Eller vänta nu tänker jag verkligen på rätt program...det måste jag väl göra? De måste väl vara ironiska..eller? Ah!!
 4. Underhållande
  Kanske inte på samma sätt men ändå.
 5. Ironi
  Vad det gäller family guy står serien för det.
  Och när det gäller Seventh Heaven får jag ansvara för den biten. Ska jag räkna antalet gånger man sagt 'The One' (som i den man ska gifta sig med) i dagens avsnitt måste jag använda min nv-miniräknare (Ti-84) och de flesta av dens funktioner. Hilfe! Vem fan pratar om 'The One' Med sina föräldrar när man är i tonåren?!?!

Ni ser! Det är lika bara att vi slår ihop de bägge serierna! ^_~


Boobs

Tittade på Oprah. (Jag är sjuk, okej! Wtf jag gillar Oprah, jag tittar även när jag är frisk. My mom records every show.) Det handlade om en kvinna som operererade(lite många bokstäver där kanske...) bort båda sina bröst. Detta för att undvika bröstcancer.
Jag förstår henne, båda hennes föräldrar hade haft bröstcancer och hon hade utvecklat förstadiet till cancer så därför valde hon att ta bort båda sina bröst. Chansen att hon skulle få cancer var 40%. Men egentligen är det ju bara fettklumpar som sitter fast på framsidan av kvinnors kropp. Som Julia Roberts säger i rollen som Anna Scott i Notting Hill: "What's the thing about breasts? There just breasts! Every other person has them, your mother has them." Egentligen ingenting att hänga upp sig på. 
Hon fick ju ändå nya. Little to argue about. Kanske.

Fast, ändå. Tanken på att operera bort mina egna bröst.....eh nej tack!
Seriöst, jag skulle verkligen inte vilja förlora mina bröst. Jag har fantastiska bröst! Tanken på att ta bort dem från min kropp känns quite freaky!

Sön dag s kvä ll

Nu, först nu har baksmällan släppt. Igår kunde jag inte hålla någonting nere. Inte ens vitt bröd och läsk utan kolsyra (mammas bästa spysjuke-tips). Idag har jag faktiskt lyckats äta hur mycket som hellst! Hela fyra gafflar ris, en halv fiskbulle (förövrigt det äckligaste jag någonsin ätit, smakar ungefär som kattmat luktar), ett mariekex, en pannkaka och två mackor. Victory!
Att kräkas är så jävla obehagligt, helt sjukt äckligt! Jag är så himla tacksam att jag inte spyr så fort jag stoppar något i munnen idag. Igår kunde jag inte ens behålla dryck! Nada! Fan va jobbigt det var.
I och med att jag var ganska uttorkad (supit hårt i fredags, vilket torkar ut kroppen rätt bra och sen inte kunnat ta åt mig någon dryck igår) så drog jag på mig lite feber och halsont i morse. Febern är väl typ borta nu men halsen har inte slutat bråka med mig.
Jag har inga avsikter att upprepa en sådan fylla. Nej, fyfan. Att jobba igår var så sjukt jobbigt! Fy fan. 

Fast innan jag förlorade minnet  var festen i fredags rolig.
Det var Jag, Siri, Helena, Anna, hennes Christian, Moa, Emma, Josefin, Maggan, Dotti & Dotti's vän, minns inte vad han hette nu...men det var något ganska ovanligt...och ganska likt ett tjejnamn....jo! han heter Carmel! 
Josefin är så bra. Av någon konstig anledning visste hon precis vad jag går genom...men det var som att hon visste och sa precis vad jag behövde höra. Jag tror vi är ganska lika på en del sätt.Det är som att jag har suddat ut dig lite ur mitt universum. Som att du blivit ett spöke. Verklig men samtidigt inte. Jag är rädd för att se dig. Rädd för att träffa dig. Men så länge jag inte kan se dig så behöver jag inte tro att du finns. Då går det lite enklare. 

Dagen efter ångest

Okej.
Fan.
Det var ju fest igår. Ganska mycket så.
Siris plan var ju att bli asfull, really really sloshed. Det lyckades jag med. Sannerligen.
Det sista jag minns är att jag sitter i parken utanför Maggans och pratar med Siris spans kompis. Då var väl klockan typ nästan tolv kanske.
Sen vet jag inte vad som hände förrän klockan fyra på morgonen då jag är på väg hem från öster. Utan min väska. Fuck vad jag frös när jag var på väg hem. Det tog typ en timme att at sig hem. Anledningen till detta är att jag var för full för att cykla. Så jag gick typ hela vägen. Och trillade mycket.
Men va fan gjorde jag på öster? Var jag överhuvutaget ute? Och var är min väska?

Fan, att min väska skulle komma bort. Det var inte ett dugg bra. I den hade jag nämligen min mobil (borttappad för fjärde gången gången denna sommar?), mina nycklar (hem till gamla huset, till pappas nya hus, till mammas hus även larmgrejen till det huset, min cykelnyckel och min systers cykelnyckel), min plånbok (inga kontanter men däremot mitt kort och mitt leg) och typ det viktigaste jag äger; mina glasögon. 
Så jävla dumt!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Min väska är hittad! Jag ringde min telefon igen och det var en man som svarade. Han hade hittat min väska på sin uppfart och allt verkade vara på plats. Jag är så jävla glad att inte allt är borta!
Hm , denna man bor på öster, nära hovs bageri. Det stämmer ju med var jag tror jag har varit. 


 Jag är superglad att min väska är hittad. Men fuck va jag är bakfull. Jag har Den Hemska Sjukan, bigtime. Det värsta är att jag jobbar nu. har jobbat sen tio.
Att jag kom ihåg att ställa klockradion är verkligen ett smärre mirakel!
Sen jag kom till jobbet vid strax över tio har jag spytt tre gånger. Att jag inte ätit någonting hindrade tydligen inte min mage från att stöta upp sitt innehåll som då enbart bestod av det vatten jag lyckats dricka.
Innan låg jag på golvet i konferansrummet, bara för att det gjorde för ont i huvudet att stå upp. Stabilt liksom. Jag har nog aldrig mått såhär dåligt.
Men tur att väskan hittades. Lättnaden är påtaglig.


Om någon träffade/såg/hängde med mig igår får de gärna höra av sig med uppgifter angående vad jag egentligen gjorde mellan tolv och fyra.

Nu ska jag bara uthärda en och en halv timme till här på jobbet sen ska jag cykla till öster och hämta min väska.

Blogg, sömn & tvätt

Det verkar som att alla mina bloggande vänner har lagt ner datoranvändandet och därmed också bloggandet nu during sommaren. Det har inte jag. Jag bloggar mer än någonsin. Jag tror att det är i brist på annat intelligent att göra. Och så sitter jag ju vid en dator hela dagen så det är så lätt att bara blogga liiiiiite medans man väntar på en utskrift eller något sådant.
Men det är synd att alla vännerna lagt bloggandet på hyllan(more or less), jag menar vad ska jag läsa när jag har tråkigt här i alvesta kontoret?!?!

Igårkväll behövde jag verrkligen sova, har inte sovit ordentligt på hur länge som hellst. Typ inte sen jag kom hem från Arvika. Sov inte ordentligt på Arvika heller för den delen. Alltså har jag inte sovit ordentligt sen innan jag åkte till Arvika. Med andra ord har jag inte sovit en god natts sömn sedan i början på juli. Så igår hade jag bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt, verkligen astidigt! Typ klockan nio.
Men det gick inte så bra. Msn is a curse! Det tar ju sån jävla tid utan att man märker det! Men iaf jag kom i säng lite tidigare än vanligt. Yes!
Natten framskred. Lungt och behagligt fram till ungefär kvart-tjugo över två. Då ringer min telefon.
Det är Emil som har ringt för att berätta att han är full. :-]
Men inte nöjer han sig med att meddela detta. Det första han gör är se till att jag är ordentligt vaken genom att ställa frågor, som jag MÅSTE svara på. Smart av honom att ställa frågor som inte kan besvaras med ett sömnigt 'mhm'. Alltså vaknade jag och pratade med Emil.

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker om att få fyllesamtal från mina nära och kära. Det det går liksom inte att bli arg! Om det inte är så att man ska ha ett superviktigt prov alt. uppkörning dagen efter och den som ringer vet detta, då börjar jag koka värre och rödare än en bubblande gryta full med sötvattenskräftor. Då är det inte nådigt.
Men i övrigt tycker jag mest det är lite sweet. Förutsatt att det inte är ett hatsamtal.This evening blir det till att sammanstråla med Siri, Anna, Helena & Maggan (mfl?). Ska bli kul att träffa dem! :-*
Party in the making.
Kanske skulle man vara lite nerdy för en gångs skull och fundera på aftonens outfit/sminkning? Hm, det är fan frågan.....jag är lite skeptisk men just nu har jag så tråkigt att jag faktiskt seriöst överväger det.
Har nog aldrig lagt ner mer möda på en outfit än den kvart det tar att ta på sig första bästa plagg och sen byta ett par tre gånger och sprida ut de provade kläderna över golvet.
Men att fundera ut vad man ska ha på sig flera timmar eller kanske tom dagar i förväg har aldrig riktigt varit my way. Med undantag för typ balen och studenten. Då kändes det ju ganska smart att ha planerat lite.

kanske skulle man ha på sig studentklänningen? Den har jag inte använt sen studentdagen. Nu har den äntligen gått genom hela tvättprocessen (hos pappa). Steg för steg:

 1. Unn ska lyckas lägga plagget, i detta fallet klänningen, i tvättkorgen. Vilket inte är så lätt som det kanske verkar! Risken finns ju att klänningen försvinner ner bland stöket på golvet. Då dröjer det ju till nästa gång Unn får ett infall och städar sitt rum tills klänningen hamnar i tvättkorgen.
 2. Tvättkorgen ska tömmas av ansvarig tvättare, aka Pappa. Detta kan ta myycket längre tid än man tror.
 3. Tvätten ska sorteras färg för färg av ansvarig tvättare. Sker oftast i samband med tömmning av tvättkorgen men inte alltid. Risken finns ju att detta skuts upp då det ju är lite jobbigt.
 4. Sen gäller det att ha lite tur. Har en vit maskin precis körts kan det dröja förvanansvärt lång tid till det är dags för nästa.
 5. Tvätten stoppas in i tvättmaskinen och fläckar blir sprejade med Ta Bort.
 6. Tvättmaskinen sätts igång och tvätten blir förhoppningsvis ren.
 7. Sen ska tvätten torkas antingen i torktumlaren eller om nu plagget inte tål detta ska det lufttorkas.
 8. Nästa steg är strykning. Men hos pappa är detta tydligen överkurs.
 9. Vikning. Även detta är i stor utsträckning överkurs.

Alternativet är att man antingen tvättar själv eller lämnar in sin tvätt hos den tvättansvariga i mitt andra hus(mamma). Då får man tillbaka den nystruken och fint ihopvikt dagen efter. ^^Hjälplar vilket blogginlägg! Jag måste komma på ett nytt addiction!

Suck

Just nu saknar jag att ha pojkvän. Hur nice hade det inte varit att ha lite sex nu och sen få sova riktigt nära någon? Svar: Väldigt!

Nobelpris! Minst!

Seriöst, jag hoppas att personen som uppfann strumpebandshållaren blev snuskigt rik! Det är ju en helt genial uppfinning! Så enkel men ändå så fullständigt genial!
Inte så att jag har silkesstumpor som jag behöver hålla uppe, like in the good old day. Men dessa fantastiska små anordningar gjorde att jag slapp knyta fast fodralet på min madrass. Fantastiskt!

Låten just nu:
Today Is Such A Good Day with the one and only Anna Ternheim. Passar väldigt, vääldigt bra just nu.

Soon to be nineteen!!

Har inte tänkt på det alls förrän igår, men det är ju bara en månad kvar tills jag fyller 19! Nu är det tom mindre än en månad kvar! Första september here I come!
Selfclear ska jag ha partaj! Var vet jag ännu inte. Men det blir!
Jag ska fylla nitton lalala.
I vanliga fall brukar jag inte tycka om att fylla år, alls. Men det ska bli kul att ha fest och få paketer.
Och sitta igenom en boring familjemiddag. ^.^ Jag blir nästan lite nostalgisk vid tanken.
Jag ser fram emot min birthday utan att ha några förväntningar. Det är nog det bästa sättet!
Gladhet sprider sig över mig!

Oh! Hey Ya på radio! I lurve pethree! XD

Ny dag, nya känslor

Jag övervägde att ta bort nattens inlägg. Men sen beslöt jag att behålla det, det var ju ändå så jag kände då. Alltså tar jag inte bort det.
Dock vet jag att det inte är sant. Inte allt iaf. Det finns många människor som tycker om mig, tom älskar mig. Och jag vill be om ursäkt ifall någon blivit ledsen efter att ha läst det.
Nu känns allt inte lika jobbigt. Men inatt var jag berusad, ledsen och kände mig otroligt ensam så då blev det som det blev. Kunde inte direkt ringa till någon och bli tröstad. Det var mitt i natten, på en veckodag dessutom. Dessutom hade jag inga pengar på mobilen. Och då vi inte har någon hemtelefon i pappas hus så hade jag inte kunnat ringa någon när jag kom hem heller.

Det som fick hela världen att välta igår var att när jag hade gått från deluxe (utan att lyckas få kontakt med vare sig Mandy, Kim eller Benjamin), redan då rätt ledsen men mest uppgiven, och kom över gångbron till stället där jag placerat min cykel så hade någon väldigt rolig individ punkterat bakdäcket. Så det blev till att leda cykeln till pappas hus. När jag fick se min punkterade cykel så bara kändes det som att hela världen var emot mig.


Vill bara ge en liten eloge till mannen på gångbron. Han kom gåendes bakom mig(som gick ensam) och innan han var precis bakom mig sa han:
Jag vill inte skrämma dig!
Sen gick han förbi mig och försvann i natten. Jag tyckte det var väldigt omtänksamt! Hjärta honom.

nattsvart

Jag kan inte komma på en enda människa som tycker om mig. ingen. inte n jävel. jag är den  minst omtyckta människan i världen.
så jävla ensam.
Det blev att  jag gink ut ändå, fastän jag inte tro´dde att det skulle bli så..
Och ja jag är full. fullare än jag trodde jag skulle bli.

varför ska det vara så svårt att tycka om mig?
min pojkvän sen 11 månader dumpar mig, Tack, tack så jävla mycket för det.
B, M, K & H föraktar mig för att jag inte är tillräckligt snygg och smal. Bara för att jag har en normal klädstorlek så är jag tydligen inte en värdig människa.
jag kan verkligen inte kmma på någon som tycker om mig.

jag träffade Josefin på deluxe. hon frågade om det var okej.
blicken jag fick var en röntgenblick. "jag, vet allt! ALLT!! BAara så du vet. Försök inte ljuga för mig. jag tycker ändå inte om dig."
Det är jätte bra
, ljög jag.
jag har alltid gillat josefin, men efter att jag träffat henne bara brast allt.


Jag känner mig så jävla dålig. Så otillräcklig.
Jag  kommer aldrig kunna vara det ni vill att jag ska vara. no use trying.

Varför är jag så unlikable?
Varför kan onhen tycka om mig?

jagförsökte prata med er men ni vägrade att lyssna. ni ville inte veta av mig. så jag gick hem.
jag grät hela vägen.

Imorgon ska jag jobba. Det är bara till att sätta på sig masken igen.....

the ugly handbag

jodå, men det här känns ju kul. Verkligen!
Känner mig som en ful handväska. Ja, precis så som fula handväskor måste känna sig. Unwanted. Som att jag får följa med bara för att min ägare råkat stoppa alla sina nödvändiga saker i mig och bara väljer att ta mig med sig för att den inte hinner byta väska innan den måste springa ut genom dörren.
Känner mig sjukt ovälkommen och påflugen. Och jag kan ju inte bara försvinna lite diskret för jag har ju ändå blivit utvald att få följa med. Fast just nu har jag mycket lust att försvinna, ett tag i alla fall

civiliserad civilisation

Snart blir det civilisation för mig och mycket civiliserad sådan!
Ännu en eftermiddag i Alvesta börjar lida mot sitt slut. Idag har jag faktiskt varit super duktig och jobbat som en liten mård med att få allt jag skulle göra denna dag klart i god tid så att jag fick tid på slutet att sitta med helgon och bloggande. I'm so good!
I afton verkar det bli utgång med Benny (eventuellt även Kim och kanskekanske Mandy om vi får tag i dem....vilket kan bli svårt för mig då jag inte har deras nummer längre). We're so civilized it's almost insane.

Tyvärr har jag typ inga nummer alls längre! Nu ska jag räkna dem....
In alles har jag tio nummer i min telefonbok. In order of appearance:

Benjamin
Bästaste Malin (måste heta ngt på b i min lista annars hittar jag henne inte när jag söker, för hon hette Benne från början. Sen utvecklades det till 'Benne u 6i thing'.)
Dan (snubben som smsade mig efter att jag varit med i christer)
ICE Pappa
Illvo (=lillasyster ^^)
Magmus (blev fel när jag skulle lägga in Magnus första gången sen förblev det så)
Sigrid my love
Siri
Älsklingen Emil
Älsklingen Oscar (mina män, mina älsklingar, praktiskt att de är på samma ställe i telefonlistan)

Vore ju kul med lite fler kanske...

Meningen?

Ämnet för dagens Christer är 'Vad är meningen med livet?'.
Men finns det egentligen någon mening? Detta är väldigt olikt mig själv men just nu känns det inte som att det finns någon mening.
Det är inte så att jag vill dö. Verkligen inte! Så lätt slipper ni mig inte, men what's the point? Vi lever, alla är olyckliga, sen dör man. Sådär bara.
Lagom spännande.

Det slog mig just

att det inte längre är jag på bakgrundsbilden. tänk om det är någon annan nu?

Allt blev helt plötsligt jättejobbigt.

Sadness.

RSS 2.0