FUCK!

Tappade just min mobil i toalettjäveln!!!
Fuck, fuck, fuck!!!!

The birth of a Band

Jag kom just på vad mitt band skulle heta om jag hade ett: In Alphabetical Order.
Ett fantastiskt bra bandnamn om du frågar mig. Synd bara att jag inte är så värst kompetent med några andra instrument än munjiga. Men jäklarns vilka spexiga ljud jag kan åstakomma med en sådan liten rackare!
.
Blev just snuvad på en jättefin spegel jag hittade på blocket. Men jag hoppas att iaf få åka och titta på den här teakhyllan som jag har eyeballat. Behöver faktiskt lite mer förvaring här i mitt lilla bo. Och den här nätta hyllan skulle do the job utomordentligt bra.
.

Läsa VS. Internets tidskrävande järngrepp

Började läsa lite i boken till Berättartekniken, The Design of Everyday Things. Kom på att jag har ett arbete som är due att redovisas i veckan som kommer. Så det är tur att boken är bra!
Men efter ett antal tiotal sidor fick jag ett mms som påkallade min uppmärksamhet. Och då mobileo låg brevid datorn hamnade jag snabbt i Internets tidskrävande järngrepp.
Men nu ska jag försöka skärpa mig och se till att få lite läsning gjord innan kvällen kröker av mot festligare aktiviteter.

Scrubskoma

Håller på att förbereda mig mentalt för ännu en spänningshuvudvärkgivande natt på luftsängen. Ska bli så vansinnigt skönt när ikea lyckas pull their act together och levererar min blivande säng. Bliss I tell you!

Befinner mig förtillfället i ett ljuvligt tillstånd av Scrubs intoxication. Mitt marathon har nu sträckt sig så pass långt som till början på sjätte säsongen, and I'm loving it! Scrubs får mig att må bra.
Nightynight internet.

Unn målar om!

Hejdå gamla designen!

RSS 2.0