Unn har skaffat sig ett bättre minne.

Sitter nu och backar upp mina bilder.

Härom dagen damp ju min senaste lilla gadget ner i mina nävar. En kalasfin, klarblå liten hårddisk från Saegate. I is happy camper då en hel värld av nya möjligheter har öppnat sig och tagit mig i sin famn.
Inte nog med att jag kan garantera säkerheten för mina bilder. Vilket ju är ett verkligt plus då min dator har börjat bete sig skumt på sista tiden.
No offence dator....men jag känner inte riktigt att jag kan lite på dig längre.
Men nu kommer jag ju iosf ha mer plats över på datorn, då jag kan lägga över alla filmer på min 320gig's goding. Och får jag mer plats på min kära dator kanske den ökar tempot en smula. Vilket vore härligt!
För att tillsätta lite extra frosting på min magnifika-american-size-weddingcake-tårta är ju min blåa baby alldeles fenomenal när man ska ha filmkväll! Det är ju bara att plocka med sig all världens filmer, i minnet! Sen om the host har filmer jag inte har i min ägo kan man ju med ytterst enkla medel lägga in dem på hårddisken.

Jag är nöjd.
En liten smula mindre nöjd med det faktum att Oda är i stan och inte har hört av sig om när vi skulle ses. Men men, Det reder sig. Fast vem vid sina sinnens fulla bruk väljer att besöka Växjö på en regnig torsdag?!? Alla är trötta och längtar till helgen. Dessutom regnar det. Och vill man inte befatta sig med fulla studenter får man minsann hålla sig hemma i sin lilla stuga.
Nåväl, jag är ju iaf ledig imorgon. Så när på en körlektion vid halv nio. Vore skönt om man kunde ta det där sablans förarbeviset snart.

fredagkvällen

Jag är trött. Väldigt slut.
Men nu har jag hela helgen på mig att ha ledigt. Långhelg för mig. Har nämligen monday-tuesday off också.

Fast just nu är jag trött. Väldigt trött.
Och det är fredag.

ledig som en albatrauss

Idag har jag något så unikt och vackert som en ledig dag.
Men vad ska jag göra med den?

Den gångna veckan har jag jobbat sex dagar av sju. Fett mycket jobb.
Så nu idag när jag har en liten ledig dag vill jag ju göra något speciellt med den. Men vad?
Blir ju lite ångestfyllt att välja vad jag ska hitta på.
Vill jag ha sällskap, eller ska jag greppa möjligheten att få vara ensam ett tag?
Vill jag åka iväg på någon sorts utflykt, eller ska jag stanna hemma?

För en gångs skull vet jag faktiskt inte vad jag vill.
Annars brukar jag vara ganska in tune med mina viljor. Om jag är på jobbet och egentligen vill vara hemma så vet jag ju det. Och är jag hemma och egentligen vill dricka öl på deluxe i sällskap av härliga vänner så har jag ju koll på att det är det jag vill.
Men nu. Jag har inte den blekaste aningen om vad jag vill göra med min härliga måndag av frihet. Känns ganska härligt ändå!

RSS 2.0