wow

Pratade med Andreas i lite drygt en och en halv timme. Kom fram till många bra saker bla att:

World of Worcraft är som en kindnappare
It takes perfectly good men and ruins them.

En sak att skriva upp på min att göra lista; Se SouthPark avsnittet Make Love Not World of Warcraft.

replik tack

Imorgon åker jag till Stockholm. Sjukt skönt med a change of scenery.
Har inte varit iväg på år och dar känns det som. But I guess that's what happens när man jobbar lördagar."Har du sett Mårtens nya flickvän? Hon ser precis ut som du! Eller så som du såg ut innan, mörk page liksom. Typ lika stor och allting. Fast mer emo. Och han verkar vara typ likadan mot henne som han var mot dig, alltså att han liksom inte riktigt bryr sig hela tiden, eller liksom är närvarande. Det var helt sjukt att se!"

Ibland vet man inte riktigt vad man ska svara.
"Eh, okej? Jaha."substitut

Jag är på dåligt humör. Jag pallar inte med nånting just nu. Jag vill fly in i en famn. Känna att någon är nära nära. Det känns bättre då. I alla fall för stunden. Kanske inte over time. Men just nu pallar jag inte riktigt. Kan inte förklara det heller. Det är liksom bara inte så skoj just nu, inte nånting faktiskt.
Jag vet inte vart jag vill eller hur jag vill att det ska vara. Jag vill bli sedd och bekräftad bara. Lite, en stund åtminstonde. Såg att någon hade chippat mitt tandborstglas. Det gjorde mig ledsen, för jag tycker om mitt tandbortsglas. Vill inte bo här eller där. Jag blir så trött. And the guilt. Allt hade ju varit så mycket enklare om jag bara hade hjälpt till mer och varit sådär bra som man borde vara.
Synd bara att jag inte kan det. Inte längre.

Jag försöker stanna i det jobbiga. Då kanske jag kan förstå det och få det att försvinna. SÅ att det inte förvandlas till påökning i mitt p2. Ingen förstår mitt flumm. För jag vill inte förklara det. För jag kan inte hjälpa er ändå. det måste göras självmant. Tuff skit men va fan. Det är väl bara att göra så gott det går.

Jag tycker om min blogg. Jag tycker inte om att försvara mig. Jag vet ju vad jag tycker om, låt mig. Orka falska människor. Och varför ska jag bry mig om allt det där? Det har jag ingen lust med. Det är liksom inte det som är grejen. Hata yta och odjup. Jag vill ju bara ha tryggheten. den som kommer från kärleken. Den oändliga käleken. För mig själv. Det andra är bara substitut.

Idag har jag:

 • Köpt porriga underkläder. Egentligen är det ganska basic, fina underkläder med spets. Matchande bh och trosor. Men röda. Därav porrigheten. Men de var snygga och jag behövde en ny bh och då är det lika bra att köpa matchande trosor för man känner sig så fin då. Och om man så ofta som möjligt har snygga, gärna matchande, underkläder så minskar riskerna att man hamnar i situationer där snygga underkläder hade varit att föredra (framför de där fula, noppriga, reserv-trosorna man har kvar för att de är bekväma att sitta till häst i).
  Egentligen hade jag tänkt att jag skulle köpa en vit bh. För om man skulle ha sex i uv-ljus och inte tar av mig bh'n så vore det väldigt coolt. Inte för att jag aktivt planerar att ha sex på något dansgolv eller i Lisebergs motsvarighet till kärlekstunneln. Men det hade varit en häftig effekt!
  Eller så var det bara så att jag känner behover av en vit bh då det ju är en praktisk färg.
  Man får välja vad man vill tro. The search for a smaching white bra goes on!
 • Dansat. Puh!
 • Pratat med Sigrid. hjärta henne.
 • Pratat med Siri. Oväntat värre! Men hon kände tydligen för att ringa mig så då gjorde hon det. Från Australien. HOn hade en koala och en kakadua i trädet utanför fönstret.
 • Kommit på en sak som jag önskar mig i julklapp. Jag önskar mig en pojkvän som håller mig i handen och kallar mig för älskling. Jag har alltid velat bli kallad för älskling av någon som faktiskt är kär i mig. Det blir alltid bara att vänner kallar mig för det. Vilket är trevligt i och för sig. Men. Det är liksom inte riktigt samma sak.
  Annars kan det va, det där med pojkvänneriet.
 • Insett att jag blivit väldigt bra på att läsa av busstidtabeller. 

pussycat

Nu är jag frisk. Efter en veckas sjukdom, saturday-saturday. Men nu jälvar är jag frisk.
Igår hade jag soft hemmakväll (igen). Denna tillbringade jag all by my lonesome. Åt pizza, sminkade mig som en katt och tittade på The Wizard of Oz.
Sen, strax innan jag skulle gå och lägga mig, ringde min telefon. It was a bonna fide booty call.
Men det var praktiskt, för då fick jag skjuts till jobbet idag.


osjukdomssymptom

Jag tror jag håller på att tillfriskna. Symptomen? Jag har börjat äta glass igen. Häromdagen förfärade jag Sigrid när jag sa att jag inte ville ha någon glass. Men jag åt tiramisuglass med varma hallon innan. Jag har även börjat äta mat. Vilket också är väldigt otypiskt mig att inte göra. I förrgår levde jag på samoayoghurt och isvatten, not really my thing normally.
Likaså har jag börjat lyssna på musik igen. Min musik. Och slutat tycka Carola är fantastisk. Jag vet inte vad det är, men när jag är sjuk genomgår min hjärna några märkliga kromosomförändringar så att Carola blir my number one person. Det är helt knäppt, jag vet! I vanliga fall brukar jag vara ganska väldigt allergisk mot människan. Men häromdagen när jag låg på soffan och zappade (okej zappa är väl fel ord, jag hatar att zappa, speciellt när jag är sjuk...it makes my brain hurt!) så slog jag över till fyran och såg slutet på reprisen av fredagens Idol. Och just i fredags hade tydligen Carola agerat coach och extra jurymedlem. Hade jag varit vid mina sinnens fulla bruk hade jag ju naturligtvis bytt kanal direkt...men febern härjade min kropp, jag hade ont överallt och var hög på alvedon samt diverse halstabletter med smärtstillande effekt, så kanalen förblev densamma. Och Carola och hennes gospelframförande tilläts att ta över min hjärna. Och jag gillade läget.
Det läskiga är att PRECIS samma sak hände sist Madame Häggkvist var med i Melodifestivalen. Jag låg hemma i soffan med feber och blev helt betagen av hennes sång, framträdande, vindmaskiner och allt.
Så fort jag tillfrisknade återgick jag till min ursprungliga åsikt att hon är en ganska läskig, ogenuin, i det närmaste falsk människa. But try telling me that when I'm sick! DET om något är SJUKT.

Cha Millionaire!

Okej! Underhållande!
Japp. Idag fick jag ett brev. Skall nu citera en bit ur detta:

Inbjudan till informationsträff
Avanza Private Banking är ett enkelt och effektivt sätt för dig med en placerbar förmögenhet på över 3 miljoner att få tillgång till....
blablabla....vi är bäst...du kan bli ännu rikare...supportteam...yadayadaya...
Du inbjuds därför att tillsammans med en vän delta under en informell informationskväll den (datum) (klockslag) på Elite Stadshotellet. Vi bjuder samtidigt på något gott att äta och dricka.

Okej, jag har jobbat som fan i sommar men några tre miljoner i "placerbar förmögenhet" har jag då verkligen inte tjänat ihop! Förutsatt att Ulrika inte fick fnatt när hon skulle betala ut senaste lönen...hm, maybe worth checking up?
Men jag är en smula skeptiskt till att jag utan min vetskap blivit, inte bara miljonär, utan till på köpet mångmiljonär.
Nåväl, det är väl bara att gilla läget och se det som universums sätt att trösta mig för att jag i och med min sjukdoms olägenhet missade min release fest igår. Att helt enkelt göra mig till mångmiljonär med en placerbar förmögenhet på över tre miljoner. Dessutom missade jag min uppskrivning på Vägverket due to my evil disease. Men om jag är rik nu så behöver jag ju ingen körkort, kan ju bara anställa någon som kan köra mig överallt! Perfa! Det är roligt att ha masor med miljoner!

Jag älskar när folk har koll på läget!!

Och nej, jag är inte frisk ännu.

fever


Innan när jag åt yoghurt så hade det kommit lite på kanten. Det såg ut som en delfin som hoppade över en stubbe. Cuz that's what delfiner gör, mest hela tiden. Hoppar över stubbar.

Jag tycker inte om att vara sjuk. Jag kan inte äta pga min hals. Jag´fryser och svettas om vartannat.
Nu går jag på både Ipren och Alvedon. Det är olika aktiva substanser så man kan göra så...en stund. Sen säger levern ajsingvajsing och säger upp sig. Då får man klara sig bäst man kan.

Jag tänker så bra när jag är sjuk. Feberyra kallas det visst.

Note to self

Jag ska aldrig gifta mig med någon som heter Schnappi.
För om jag skiljer mig från denne skulle kanske mina grannar spelar den låten jättehögt när jag har balkongdörren öppen, som hämd för att jag möblerar om på nätterna.


Pang Prego i mitt hjärta. <3

teardrops make my eyes greener

This day just took a turn for the lesser, again.
Varför är inte känslor lika okomplicerade som tankar? Det hade gjort så mycket så mycket enklare.
Okej att jag är en fjant. Men ändå. Det är inte så lätt.
Det var ju en sak innan men liksom...nu är det ju...känslor som sagt.
Jag tror jag behöver äta frukost igen. Det hjälpte när jag kände mig terrible innan idag. Och enligt en film jag gillar kan man äta pancakes any ol' time. So why not. Frukost är the solution till allt. Got to be!
Det är nog därför man har så mycket problem med krig och hemskheter i länder som är svältdrabbade. Man kan ju inte förvänta sig att folk ska vara snälla mot varandra och INTE elda upp byar, anordna massakrer och bete sig allmänt dumt om de inte ätit en ordentlig frukost.Lunch med Erik var iofs väldigt trevligt. Bra initiativ!Skulle behöva en lista med My Favorite Things i sann Sound of Music-anda, men jag orkar inte.

Ordspråka

Imorse när jag gick över torget och småpratade med SEB-mannen jag suttit brevid på den fullsmockade öjaby-bussen såg jag registreringsnummer 230! JAg har faktikst kommit ganska långt tycker jag!! Ser det som universums små tecken på att jag gör något bra. Att jag faktiskt är på rätt ställe vid rätt tidpunkt ibland. Om inte annat så är det ett väldigt bra sätt att bli lite gladare på, att hitta en skylt man letat efter länge. Eller okej jag ska inte ljuga, jag blir sjukt glad om jag ser en skylt jag letat länge efter! Men 230 hade jag inte letat efter så länge. Men jag blev glad.

Och en annan sak I've been cured from my ridiculus obsession with love (for Grey's Anatomy). Gårdagens dubbelavsnitt var droppen som fick höstacken att explodera! Tjugo minuter in i avsnitt nummer två slutade jag titta i ren protest för att det blivit så sjukt djävla dåligt!! Jag blir så arg att man inte bara kan avsluta serier när de fortfarande är bra!!! JAg har varit tveksam till GA  sen avsnittet där Meredith var död (hallå, bara det!?!). Men hoppades in i det sista att det bara var en svacka. Men nu är den sista potatien i kistan och spiken satt!! Så det så!

Total Banane!

Ookej...what the fuck just happened?
I was just asked out! Bara sådär liksom!
Eh...?

Satt och snackade skit med Micke, aka Björnen, innan dansen (han var tidig till sin gitarr). Och nu ringde han mig och frågade om jag hade lust att ta en fika eller nåt...ifall, quote, "du kommer på att du inte vill ha han den där Andreas...".
Eh, jaha.
Ja, han frågade om jag hade pojkvän och jag berättade att jag dejtade en som hette Andreas men att jag inte riktigt visste om vi var tillsammans eller ej. Sen var det inte mer med det.
Men...I got to give it to him, he's got balls!
Va galet allting blev helt plötsligt!


gif mi strängth

Varje gång jag går till/från kopiatorn skrivaren går jag förbi inte mindre än fyra värmeljus. Och idag har jag, speciellt vid två av dessa, fått undertrycka mycket powerful urges att elda upp pappret jag håller i handen.
Kanske inte så bra grej att elda upp kontoret. Misstänker att jag skulle bli ganska arbetslös då. Men hade jag gjort det så hade det ju i alla fall blivit lite värme här på kontoret....en stund åtminstonde.

att göra. För

Jag känner mig lite cranky. Men bara lite.

Det var helt fantastiskt skönt att prata med Malin igår!
Var på tok för länge sen.
Hon är så bra för vi har ganska så lika experiences och så förstår hon mig. Det var så skönt med lite support. Var precis vad jag behövde då. Tror vi pratade i 45 minuter helt utan andrum. Så det blev inte mycket teori-plugg igår....men det gjorde ingenting. För det behövdes.

Jag blir så trött. På att jag bryr mig.

Synd att jag har så mycket att göra. För jag vill inte. Eller jo kanske. Jag mår illa.

Det är jobbigt med covers. Min hjärna fick kortslutning innan. Då hörde jag nämligen en låt (på Gold) som jag kunde melodin på men inte texten. JObbigt! Fast när refrängen kom så insåg jag att det var Moneybrothers Dom vet ingenting om oss, fast i orginal på engelska med nått gammalt band. Den hette They don't know anything about us. Quite the surprice!

sådetså

Jag är en svag människa. Naturligtvis skickade jag ett sms. Och ringde...
Resonerade som så att det är min enda lediga veckodag och jag ville träffa honom. Inte så märkligt kanske.
Egentligen den naturligaste sak i världen att ringa någon om man vill träffa den. Men i alla fall. det var inte det jag skulle komma till.

Jag förstår mig inte på människan i fråga. Alls.
Which kinda sucks!
Okej, du är/varit sjuk och det är synd om dig and all that. Men jag förstår dig inte ändå! Det är verkligen ingen logik involverad. Ingen jag kan lokalisera åtminstonde. Inte vad det gäller det jag vill veta, so to speak.
Nu tänker jag backa.
Vill han ha mig får han väl ta och visa det också. I deserve it!
Det är på något konstigt vis ovant för mig att tänka på vad jag faktiskt vill ha. Brukar oftast bara vara concerned ang vad han tycker. Om han vill träffa mig. Om han vill ha mig. Om jag duger åt honom. 
Och tyvärr är det ett generellt påstående. But not no more! Jag är trött på att söka bekräftelse hos män. Cuz that's what I do. Jag gör det ju så mycket bättre själv! Faktiskt. Det är inte hälsosamt att lägga över sin trygghet på någon annan. Man blir så himla sårbar. Which I've also noticed from time to time...
 Men nu räcker det. Den viktigaste frågan är inte längre 'vill han ha mig?' utan 'vill jag ha honom?'. Och visar det sig sedan att han vill ha mig så får han väl ta och demonstrera det också.
Från och med nu är jag a prize to be won.
Och ja, jag har svårt att se på mig själv på det viset.

to call or not to call

Just nu sitter jag och nojjar över sms. Jag vill skicka ett sms/ringa/höra av mig på något sätt, men är rädd att jag skulle uppfattas som tjatig då. Vilket jag inte vill. So what to do?
Jag tycker detta är svårt, när man gillar någon men inte vet hur mycket/hur ofta det är okej att höra av sig. För att förutsätta att alla fungerar likadant som jag är nog inget säkert sätt att tänka på. 
För skulle jag anta att alla tänker som mig så skulle inga spel existera. När jag väl gillar någon funkar inte sånt, för när jag tänker på personen i fråga så får jag en urge att prata med denne på något vis, om det är sms eller ett samtal spelar inte någon roll. Men så är det iaf.
Så iom att allas hjärnor inte verkar vara kopplade på detta sättet så blir det lite komplicerat för mig.
Jag tänker ju som följande: vill någon prata med mig så hör de av sig till mig. Och hör de inte av sig vill de väl helt enkelt inte ha med mig att göra (just då). Så enkelt är det.

Eller är det inte det? Det är här det blir svårt, för om någon inte hör av sig fastän den kanske visst vill veta av mig så blir jag lite konfunderad. Hur ska jag kunna veta det liksom? Så det blir ju lätt att jag antingen drar slutsatsen att jag inte är önskad eller bortser från den totala tystnaden och skickar iväg ett mess, bara för att jag vill.
Men efter ett tag blir det ju tjatigt att alltid vara den som tar initiativ, som alltid hör av sig först. Och jag vill ju inte tvinga mig på någon som inte vill ha mig! Det blir ju bara pinsamt. Faktiskt. Jag har inga ambitioner om att uppfattas som en galen stalker-individ, det är bara att jag tycker om att höra av den jag har feelings för. Är det så konstigt egentligen?

Snöfall

Det snöade nyss, vackra vita flingor
Jag gillar snön. Den gör liksom allt lite enklare, lite finare.

sängsängsäng

Nu ska jag sova för sleepdeprivation är inget jag vill dra på mig mer än nödvändigt.
FAst först får jag nog göra något åt mitt kök. SOm det ser ut nu finns det inte ens tillräckligt med plats för att bre en macka imorgin frukost iom att det står så mycket disk överallt...
Sen ska jag sova.

a mememe weekend

Jag har haft en riktigt riktigt b´ra helg måste jag säga.
Fridaynight med Pump up the Jam med min älsklingssigrid. För att sedan fortsätta till förfest hos Mårten och senvidare ut i natten till DeLuxe. Lyckades med konststycket att bli lagom full. Great success!
Sen jobb lördag morgon med datakurs. Därefter vidare ut till mitt hus i öjaby. Ensamhushålle is the grej!
Så sen jag fick helg runt lördag lunch har jag bara ägnat mig åt mig själv. Det var välbehövligt. Alone time är verkligen underskattat! JAg har sovit mycket (naptime is the best time!). Ätit mycket efterrätt (after every meal, including breakfast). Och tittat på mycket sex and the city. Och bara umgåts med migsjälv for a change.
Var egentligen bjuden på family dinner hos pappa men jag ringde och sa att jag inte kände för det. kände att jag ville vara kvar här hemma och bara vara(det är bra att mina föräldrar blivit så spirituella, de fattar saker som att göra det man känner och att vara ifred nu = good shit!!).
So, nu ska jag bjuda mig själv på middag. Får väl surfa runt lite på arla.se (recept på internet är typ bästa idén sen plastpåsen!) och se om jag hittar något som ser mumigt ut.

(det enda jag överhuvutaget kan klaga på denna helg skulle väl vara the lack of sex...oh well, I shall overcome. :-P )

btw Ben & Jerry är mina favoritpersoner just nu....skulle vara att mamma toppar dem iom att hon lämnat tre (numera två) B&J's glasspaket i frysen till mitt förfogande! Mycken kärlek!

hi, my name is

DITT ROCKSTJÄRNENAMN (första husdjur & nuvarande bil) : Blitz BMW
wft ska jag bli hiphopare?!?

DITT SKURKNAMN (favorit glassmak, favorit kaka) : Phish Food Brownie
egentligen är Chokolate Chip Cookies min favorit, men brownies kommer på andra plats och jag tyckte det lät bättre!

DITT PILOTNAMN (första bokstaven i förnamnet, Första tre bokstäverna I ditt efternamn) : Uswa
Tråk, det går ju inte ens att säga! Eller skulle vara om man uttalade det [You swah]..

DITT DETEKTIVNAMN (favoritfärg, favoritdjur) : Purple Dog 
haha!

DITT TV-SÅPA NAMN (Mellannamn, stad där du föddes) : Carin Växjö
Tror inte jag vill bli såpa skådis after all...

DITT STARWARS NAMN (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förnamn) : Swaun
Skulle lätt funka!

SUPERHJÄLTENAMN ("Den/det" + din andra favoritfärg, favoritdricka) : The White Tea

VITNESSSKYDDS NAMN (mammas och pappas mellannamn) : Ingrid-Cathrine Einar

DITT NAMN SOM VÄDERPRATARE PÅ TV (Din 6:e klasslärares efternamn, En stad som börjar med samma bokstav) : Gustafsson Gamleby
Tror inte Tone behöver känna sig hotad

SPIONNAMN (Din favoritårstid/månad, en blomma) : Autumn Lily
Ganska fint, låter mer som ett indiannamn dock.

SERIEFIGURSNAMN (favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ie" eller "y") : Mango Hoodie

HIPPIE NAMN (Vad du åt till frukost, ditt favoritträd) : Cereal Linden

DITT GANGSTA NAMN (första 3 bokstäverna från ditt första namn+izzle) : Unnizzle
blir coolare med mitt andranamn! Carizzle, hella tight!

DITT ARAB NAMN (två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista bokstäverna i ditt mellan namn och de fyra första bokstäverna i ditt efternamn) : Unrinswan

DITT SPÖK NAMN (svarta och namnet på ditt/dina/föredetta husdjur) : Black BusterEget påhitt:

MITT PARIS HILTON NAMN (staden du tillverkades i samt namnet på hotellet du är arvtagare/arvtagerska till): Nicosia Havsvidden (min mamma har aktier i Havsvidden så jag tycker det räknas ;-P )

and so the job was done

Då har jag strax jobbat klart för idag.
Mina sweetiesar här på jobbet är så underbara!

Sen ska jag cykla ut till öjaby. Portabel musik är en himla bra grej anser jag!

Bäst idag: Att strumporna jag tog på mig kom direkt ur torktumlaren och var varma! Sjukt skönt!

Sämst idag: två grejer:

 1. Att jag har träningsvärk i mina underarmar...bara att det inte är träningsvärk utan bara plain smärta. (Jag vete fan varför Mårten tyckte det var så roligt att slå mig igår, men det verkade han tycka iaf..ty han gjorde det MEST HELA TIDEN, fulla jävla drägg...)
 2. att andreas är sjuk. Stackars honom! :*

nu blir det planering sen cykelfärd till öjaby..


puh

JOdå, jag tror det gick bra faktiskt.
Puh!

Oh, the nerves

Fuck! I'm nervous as hell!
Om tjugo minuter ska jag på mitt livs första anställningsintervju!
HAr redan nu satt mobilen på ljudlös far att slippa missöden.
Är verkligen nervös nu.

Ska nog bättra på mitt smink, gå på toa och preppa mentalt nu.

Wish me luck!

Unn saves the day!

Vi är mitt uppe i ett krig här på jobbet.
I'm head of the rebellion. And at this very moment I believe that I've got a great advantadge against the enemy. Today I was the first to arrive at the scene of battle. I had to move quick, faster than the wind to succeed in my incredibly important, but highly dangerous -perhaps even mortal, mission.
I am happy to inform you that my mission was a great success!
At this very moment Billie the Vision and the Dancers is spinning away in the stereo, infiltrating the minds and musictastes of my coworkers.
This is a great victory in the war against the comercial-crap-radiostations!

Yesterday Aino tried a counteratack, when I came back from Alvesta she was playing a cd with Thorleifs. But I managed to replace it with Miss Li before my ears melted away in agony.
Rolf even liked it (!). Great success!

talk to me

I like him, I really do. And who knows, perhaps he likes me to. I think he might actually.
But I have this annoying feeling that if I wouldn't keep in touch or stop by his place after work I'm not sure I would hear from him. Which kind of sucks.
I really don't want this to be true. And I hope it's not, but I guess there's not much I can do about it. Only hope for the best. What ever that might be.


Det första jag gjorde i morse

När jag vaknade imorse var min första tanke: "Det kan väl inte vara morgon redan?"
Så jag snoozade i en halvtimme. Tur att min mamma var snel hest och skjutsade mig till jobbet, annars hade det blivit väldigt bråttom till bussen. Och väl vid busstationen hade jag insett att jag haft pengar varken på busskortet eller i plånboken. And it would not be good.
Men nu blev allt så bra, så bra i och med att mitt moderskap är snäll och ändå skulle till jobbet någon gång idag.

Det första jag sa imorse var: "Det ser ut som att någon lagt en massa knark överallt!"
Första snön föll i natt (Oh, nu fick jag en Lasse-låt på hjärnan! Visst är det väl Mareld som innehåller den frasen? Nån låt på vatten under broarna är det iaf!).
Hata att det skulle regna också, om den ändå skulle smälta kunde den väl ha solat bort? Tycker iaf jag. Men nu har jag iaf plockat fram vinterjackan nu, kände att det blev ohållbart med skinnjacka och regnjacka. Måste se till att införskaffa en mössa med, vet faktiskt inte var min har blivit av.
Igår lånade jag en rånarluva som jag vek upp och hade som mössa när jag skulle hem från Andreas. Och nejnej,  det såg nog inte alls misstänksamt ut när jag cycklade hem med lite stategiska hål i mössan. Hade varit kul att gå in på Samarkand och köpa nånting med en rånarluva på huvudet! Synd att det var stängt...

Bra grejer, En Lista:

 • Woho! Roligt värre! Fick precis inbjudan till releasefesten av ORD 07. Det är så roligt för varje gång jag hör av Per från tävlingsledningen har jag hunnit glömma bort att jag faktiskt blivit/ska bli publicerad. Och då blir jag liksom påminnd om det och blir glad. För det är faktiskt roligt att något jag skrivit alldeles själv anses vara tillräckligt bra för att tryckas i en antologi! Tycker i alla fall jag. Så jag är lite stolt över mig själv.
 • Ska äta lunch med pappa på Lagerlunden. Mumsigt värre! Lyx-lunch is the grej!
   Ringde precis och bokade. En cool sak var att man fick ett bekräftelse sms. High-tech!
 • Att pussas (med någon som är bra på det!).
 • So you noticed a smile on my face?
  I haven't felt like this for one thousand five hundred and fifteen days.
  I was broken hearted, down, but now I'm fine.

  Timo Räisinens Lovers Are Lonely. It makes me klad!
 • Att det snart är helg!!
  Okej det är tisdag, men jag väljer att vara positiv about it!
 • Att jag är en bra visningsassistent!
  Min senior-boss kom precis och sa att Staffan hade berömt mina visningsskills på mäklarmötet i morse och Rofl (hehe, from nu heter min chef rofl istället för rolf) ville att jag skulle veta det. Sweet av honom.
 • Att mitt hår inte ser ut som sjögräs. Det hade varit lite trist.
 • Mina tankar har en tendency to wander iväg...fast på ett trevligt sätt. Ett väldigt trevligt sätt. ^^
 • Att jag ska på min första anställningsintervju på fredag. An experience som kan vara bra att ha med sig!
 • Hit fm gold som spelar Don't stop me now m Queen just nu. Bäst!

Morötter is the grej

Det blir verkligen så himla mycket lättare att bita ihop och kämpa på med intagspärmar, värderingsmappar och säljtavlor när man har något positivt att längta till!

Fast eftermiddags kaffe är inte så dumt det heller.

two and a half hours 'til the bell sets me free

Miip. Jag är trött och känner mig allmänt inkompetent. Jag vill gå hem NU! Sömn, tack! Orkar inte ta tag i någonting och det känns som att min chef letar fel så att hon ska kunna ge mig sparken. Urk. Tråktråktråk.

Jag vill köpa en julstjärna. På Ikea så att den är billig och sen kan jag koppa de dyra fina på Växjö Elektriska och pyssla lite så att den blir likadan.

Jag vill ha körkort. Då hade jag kunnat köra långtlångt bort. till havet eller ännu längre. Blev bara så trött. Trött på att jobba, fixa och ordna. Vill bara sova. Länge, länge. Och sen vill jag vara ledig en stund. Och inte göra någonting alls. Så bra det hade varit. Solen skulle skina då.

Men nu är jag aldrig ledig och jag får aldrig sova. Plus att det är mulet.

Ge mig en kram. Sen är jag nöjd.


Sådetså

Låten just nu: Caring is Creepy - The Shins

Jag tror jag håller på att göra en Kim...kanske

eh, japp.

Nu har jag precis varit på sjukhuset och hälsat på min....eh....Andreas helt enkelt. (det här med definitioner är ju ett helvete)
Kände mig verkligen som den sämsta människan någonsin när jag dagen efter att ha anklagat honom för att vara hypokondriker får ett sms där det står att han blivit inlagd på hjärt-intensiven med en förmodad hjärtmuskelinflammation.
Oj, liksom.
Så jag var där och mutade honommed ett egenhändigt ihopsnickrat kort och choklad. Hoppas han inte tog allt för illa upp!

Ska strax åka och hämta pizza. Gott. Jag och syster bestämde att vi skulle vara modiga och prova något nytt so vi settlade för en 'Söder pizza'. Men vi kör med kebab som backup. Sen delar vi.

Enlightened perspective

Jag är av princip emot skickavidare-mejl. Detta enbart iom att de oftast slutar med "om du inte skickar detta vidare till alla människor i hela världen kommer du att drabbas av en obehaglig överraskning/bli hatad av alla/bli tjock/drabbas av otur resten av ditt liv/dina öron ramla av/aldrig finna den sanna kärleken/få allvarlig acne över hela kroppen/bryta alla ben i kroppen då du faller ut för ett stup/få generande hårväxt/dö typ snart".
Och nästan lika illa är det att man även idkar påtryckningar åt andra hållet typ i stil med "Om du gör detta kommer du att bli uppringd av någon du tycker om inom 24timmar/träffa the love of your life/förvandlas over night till supermodell/alla dina drömmar besannas/bli miljadär/få superkrafter/erhålla evigt liv/hitta en ny kontinent där invånarna börjar dyrka dig som en gud och genom deras dyrkan får du evigt liv/få en present."
Hallå liksom? Hur fan kan ett mejl diktera om jag hittar en ny kontinent där invånarna börjar dyrka mig som en gud och genom deras dyrkan får evigt liv eller inte? Det känns inte speciellt trovärdigt att ett enda mejl kan ha den auktoriteten. Faktiskt. 
Så jag väljer att inte tro på sådana mejl. Skickar inte ens vidare dem 'för säkerhets skull'.

Men. (ska sägas som Tont Irving!) Vissa människor är kloka. Och vissa kloka människor blir citerade i sk skickavidaremejl. Och så länge inga påtryckningar utövas kan det faktiskt vara värt att vidarebefodra vissa ord. Som tex de här som jag fick av min pappa idag:

ENLIGHTENED PERSPECTIVE

If you will take the time to read these, I promise you'll come away with an enlightened perspective. The subjects covered affect us all on a daily basis!


They're written by Andy Rooney, a man who has the gift of saying so much with so few words. Enjoy.......


I've learned.... That the best classroom in the world is at the feet of an elderly person.


I've learned.... That when you're in love, it shows.

I've learned.... That just one person saying to me, 'You've made my day!' makes my day.

I've learned.... That having a child fall asleep in your arms is one of the most peaceful feelings in the world.

I've learned.... That being kind is more important than being right.

I've learned.... That you should never say no to a gift from a child.

I've learned.... That I can always pray for someone when I don't have the strength to help him in some other way.

I've learned.... That no matter how serious your life requires you to be, everyone needs a friend to act goofy with.

I've learned.... That sometimes all a person needs is a hand to hold and a heart to understand.

I've learned.... That simple walks with my father around the block on summer nights when I was a child did wonders for me as an adult.

I've learned.... That life is like a roll of toilet paper. The closer it gets to the end, the faster it goes.

I've learned.... That we should be glad God doesn't give us everything we ask for.

I've learned.... That money doesn't buy class.

I've learned.... That it's those small daily happenings that make life so spectacular.

I've learned... That under everyone's hard shell is someone who wants to be appreciated and loved.


I've learned.... That to ignore the facts does not change the facts.


I've learned.... That when you plan to get even with someone, you are only letting that person continue to hurt you.

I've learned.... That love, not time, heals all wounds.

I've learned.... That the easiest way for me to grow as a person is to surround myself with people smarter than I am.

I've learned.... That everyone you meet deserves to be greeted with a smile.

I've learned.... That no one is perfect until you fall in love with them.

I've learned... That life is tough, but I'm tougher

I've learned.... That opportunities are never lost; someone will take the ones you miss.

I've learned.... That when you harbor bitterness, happiness will
  dock elsewhere.

I've learned.... That I wish I could have told my Mom that I love her one more time before she passed away.

I've learned.... That one should keep his words both soft and tender, because tomorrow he may have to eat them.


I've learned.... That a smile is an inexpensive way to improve your looks.

I've learned.... That when your newly born grandchild holds your little finger in his little fist, that you're hooked for life.

I've learned.... That everyone wants to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it.

I've learned.... That the less time I have to work with, the more things I get done.

Som sagt vissa människor har ju fattat grejen! Jag tror detta blir en bra dag.

Men då klubbar vi det då!

Suck, nu har jag tråkigt igen.
Igår, på visningen så hade vi en paus då jag kunde passa på att krypa upp i soffan och äta lite av den choklad jag hade haft med mig som blodsockerboostare. Och frågan som snurrade i huvudet då var: varför har man inte en man och bor på landet?
Okej, jag har väl inte dikekt tänkt gifta mig och flytta ut på landet nununu, finns ju lite annat man vill hinna med att göra i sin ungdom också. Men det känns lite som att det är målet. Sen. När jag ska vara vuxen på riktigt. Då ska jag bo på landet och ha man, barn, hund och häst. Fantastic!
Men då klubbar vi det då!

Bra, vad ska jag bestämma härnäst?
Att jag ska få en kärleksförklaring via sms? Det hade varit kul!
Att jag ska få sluta tidigt imorgon? Kanske tom klockan fyra?
JA, den tar vi! Härmed bestämmer jag att jag slutar vid fyra imorgon!
(hehe, jag ska faktiskt sluta vid fyra imorgon, men jag känner mig mäktigare om jag tror att jag bestämmer det själv)
Hm, kanske borde jag bestämma att jag ska vinna på triss och få minst tio tusen i tio år? Eller att jag ska komma in på arkitekt med mina gymnasiebetyg och därmed slippa plugga upp dem eller göra arkitektprovet)? Eller att jag ska komma på mitt drömyrke? Eller varför inte att någon som jag tycker om ska bjuda mig på glass? Eller att...

I could go on and on!

Bubblebath with Damien

När jag kom hem, klockan åtta (woho massa komptid!) var jag verkligen död, DÖD I tell you *hytter med näven*!
Så jag badade bubbelbad med Damien. ^^ Så sjukt jävla underbart!
Damien Rice var helt rätt avslappnings soundtrack.
Jag var så sjukt trött igår. Trött och associal. Pallade inte ens prata med mamma. Eller ens se människor på tv.
Så jag skippade, believe it or not, Grey's Anatomy igår till förmån för lite quality time med min säng. FAst mamma spelade iofs in det..så vill jag kan jag ju se det nån gång när jag får tid. ^^
Men jag tycker det har blivit dåligt nu. Vilket är synd. För jag vill at det ska vara bra! Som det var innan...I wish att jag hade säsong ett. Men tyvärr är ju det där med nedladdning inte något jag är så bra på...


Jag har tråkigt. Inget att göra här på jobbet...
Kanske skulle hitta någon spexig lista man kan svara på?
Nej, nu kom Staffan och handade över ett kontrakt jag ska tillverka.
So får det bli!

RSS 2.0