värk

Ont i huvudet. Yrsel.
Jag gick hem(till mamma) från mormors födelsedagsfirande. Jag mådde inte så bra. Borde nog gå och lägga mig nu. Mm, jag ska nog göra det snart. Egentligen hade det väl varit smart att äta någonting först men jag är inte hungrig.

Träffade Emanuel när jag promenerade hit, visste inte att han bodde i denna delen av staden. Det visar sig att vi bor mucho nära varandra. Spännande, eller nått.
Vi pratade om nyårsbalen.
Jag idag köpte fina lösögonfransar med söta strassstenar. Bra meningsbygnad där! Men detta är  faktiskt min blogg så jag får bygga mina meningar hur jag vill!


Jag vet inte, men det känns fortfarande lite märkligt.
Jag tycker inte om min nya egenskap. Det ligger egentligen inte för mig att vara svartsjuk, eller misstänksam heller för den delen. Jag tycker seriöst att det är jätte jobbigt. Det är liksom inte jag, att känna såhär.
Och ja, jag tycker det är jobbigt att du ska ut ikväll. Fast det får man ju inte tycka för då är man kontrollerande och bossig och en allmänt jävlig flickvän. Men så är det och fastän jag inte får tycka det oficiellt så känner jag så. Fast jag har ju kanske en viss grund att lägga dessa bitchig-girlfriend-from-hell-fasoner på....
Men det är klart att du måste träffa honom, synd bara att ni måste supa för att kunna umgås.


Fuck off to all and to all a good fuck.

Sleepdeprived night

Jag kunde inte somna i natt. Jag tror att sömnen infann sig vid fyra ungefär.
Prick klockan nio vaknade jag och kunde omöjligt somna om.

Vid två insåg jag att jag lika gärna kunde göra något vettigt istället för att ligga och stirra upp i taket. Så jag beslöt mig för att börja importera en smart förvarings box från USA som kallas Instant Storetm. Nu har jag börjat sälja dem till butiker runt om i Sverige och min verksamhet har redan nu, blott nio timmar gammal, börjat gå med vinst. I eftermiddag lär jag vara på god väg mot min första miljon....

Eh, det var väl inte helt och hållet sanningsenligt. The truth be told så ägnade jag mig åt att importera bengaliska fusk-tigerskinn, av högsta kvalitet. Dessa skinn sålde jag till en fd porrstjärna som nu lämnat porrindustrin, men fastnat för den lite tacky inredningsstil som brukar förekomma i dessa movies. Vid denna affär så blev jag tipsad om ett företag som tillverkar en helt ny sorts glidmedel. Detta företag och deras revoltionerande produkt, som med en smula markanadsföring skulle kunna förbättra människors sexliv tusenfalt, hade råkat i ekonomiska svårigheter och hotades av konkurs. Så jag köpte företaget, redde ut deras ekonomiska bekymmer och fixade till marknadsföringen. Glidmedlet säljer nu som aldrig förr. I eftermiddag lär jag vara på god väg mot min första miljon...

Okejokej, jag la in mina cd-skivor på datorn och la över dem på iP'n. Det kändes lite löjligt att bara ha nio låtar på en mp3spelare med 30gig.

Anger management

Jag misshandlade en staketstolpe så att min fina cocacola påse gick sönder. Likaså spöade jag skiten ur vår trappa med en av mina kuddar (inte en dunkudde, en av de obekväma i syntet). Malins ögonbryn fick också lida lite.
Okej, jag erkänner, jag är nog lite arg.
Jag är så konstig, när jag blir arg så blir min kropp arg först sen efter ett tag så inser huvudet vad det är som pågår. Mig veterligen så är det väl inte många andra som får urges att skrika, slåss, stampa i golvet och smälla i dörrar utan att veta varför...så blir det för mig, sen efter ett tag förstår jag varför jag är så arg.

Men efter att ha skrikit en stund och försökt dräpa trappan med en kudde så kändes det faktiskt bättre. What a relife!

Imorgon är dagen. I'll need some answers.

Ska även träffa Mi, Li, Helena och Puff imorgon för en fika med det gamla stall crewet. Precis som back in the days. Oh yeah!

TP in the evening, jag och Sigrid kommer att kicka Jon och Millans asses!

hyllningar

Emil
Tacktacktacktack för att du hjälpte mig ladda ner Hello Saferides iPos Xmas. Det började bli lite jobbigt att behöva gå in på Myspace för att få höra den. My hero!

Du Anonyma
Du anar inte hur nyfiken jag är på vem du är! Men tack för dina söta kommentarer! (Ja det är jag på bilderna från Grace, jag är full som en kastrull vilket också syns. Inte speciellt lyckade bilder om du frågar mig... :P). Your sweet anyway.

Lillebror
Vem skulle jag annars kunna titta på 'Europs richest', iklädd mjukiskläder, en hel förmiddag tillsammans med utan att skämmas? Love you my darling!

Parabeck
För att jag älskar dig och saknar dig.

En annan dag jul

Dåligt: 

 • Jag är allergisk mot någonting i min mammas hus. Får asfula röda utslag i ansiktet varje gång jag har sovit här. Det hjälpte inte att tvätta örngotten.
 • Pappa ska flytta till ett hus jag inte tycker om.
 • Det du gjorde mot mig.
 • Att jag inte har någon aptit. De som känner mig vet att jag är beroende av ett kontinuerligt födointag för att kunna fungera properly.
 • Att jag inte kan ladda ner musik och filmer.

Tråkigt:

 • Att spela musicquiz på min nya iPod när jag bara har åtta låtar på den
 • Att jag fortfarande är ledsen.
 • Att vi ska sälja vårt växjö-hus. Jag tycker om det.
 • Att jag trots att jag är ledig borde plugga.
 • Att inte Öjaby känns som hemma.

Bra:

 • Att jag har fått många fina julklappar.
 • Att jag inte är riktigt lika ledsen och sårad längre.
 • Jag har slutat gråta.
 • Det är ju faktiskt jullov.
 • Att jag numera kan platta håret. Fick en plattång, trots allt.
 • Att det hjälpte lite att åka till Lammhult och köpa dyra rea-möbler till mammas hus.

Roligt:
Jag kan inte komma på något just nu. Tyvärr.


iPod Christmas

Hon kan så vackert sätta ord på saker: Hello Saferide

Aj som fan

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfaannfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfasnfanfanfnanfanfanafnanfanafan.

Jag säger bara aj.

Det känns inte överdrivet bra just nu.
That's all I have to say about that.

Nothing beats tröst-shopping

Jag har nu köpt ytterligare en julklapp till mig själv. ^^
Nu känns det lite bättre, jag vet ju att Montt Mardié's skiva Drama är på väg hem till mig!

Nu sk ajag fixa med julklapparna. Trots att det kanske inte är så bra julklappar så kan jag ju iaf slå in dem finare än alla andra, någon kanske har vett att uppskatta my effort.

Rock on!

visakortet was no more

Oh, en annan bra grej är att jag hittar mitt bankomatkort.
Jag hittade det när jag inte kunde hitta min mobil. Jag fick ett sms och hörde att mobilen låg i hallen men jag kunde inte hitta den. Så jag ringde till den. Telefonjäveln låg i fodret till min kappa. JAg hade haft den i bröst fickan när jag cycklade hem från stan och då hade fickan gått sönder och telefonen hde då trillat ner i fodret. När jag gjorde tappra försök att fiska upp den kände jag att det fanns något mer i fodret. Jag lyckades hala fram en knapp och mitt bankomatkort! Dock hade bankomatkortet lyckats gå sönder, i många delar. Skoj!Not.

Dan före julaftons listan på skeenden

 • Har fått jul-present från Mårten. ^^
  Emil Jensen's ljudbok Mellansnack. Hans bästa spoken word grejer.
  En mycket bra julklapp då jag när jag lyssnar på Emil direkt assosierar till den tisdagen i början på september och M var och såg herr Jensen på Musikhuset. Klad.

 • Har blivit ovän med mamma, igen.

 • Har köpt alla julklappar.
  Fast inga är bra. jag är en dålig människa. Helt galet misslyckad. Jag vill inte fira jul längre. Det kommer bli så sjukt många pinsamma tystnader när jag sitter där på julafton och alla bara tittar på mig och tänker "Va fan är det för fel på henne, hon kan ju inte mena allvar!" Men nu har jag iallafall gjort så gott jag har kunnat. Jag kan liksom inte göra mer än så.

  Jag tror inte att M blev glad för sin julklapp. Men jag förstår honom.
  Jag är dålig på allt.

 • Imorgon är det julafton.
  JAG VILL INTE VARA MED MER.
 • Nu sk ajag baka en paj som pappa ska få.

 • JAg hoppas jag inte får några fina presenter imorgon, hellst inga alls, det skulle få mig att känna mig lite mindre misslyckad tror jag. För då har ju ngen annan någon rätt att bli besvikan på mig.

Don't worry be happy

It's time to cheer up!
Det är lov nu.
Allting kommer att fixa sig!
Det brukar göra det!

Strangled by Father Christmas

Det är julafton på söndag. Det är liksom denna veckan. Jag har blirit helt omotiverad. Jag menar grejen med julen är väl att man ska visa sin uppskattning för dem man tycker om? Oxh att vara tillsammans med sina nära och kära? Inte bli påtvingad en massa släktingar och två ton mat som egentligen inte är så god. För så är det ju, man gillar ju bara julbord därför att det är så starkt ihopkopplat med presenter. Det är en klassisk betingning. Det har jag lärt mig på psykologin.
Jag är helt omotiverad att köpa julklappar, har inte bra idéer. What's happened to me?

De flesta skyller på snöbristen när de ska hitta en förklaring till varför julstämmningen inte existerar. Men inte jag. Det är skolans fel att man inte hinner få någon julsämmning. Man hinner ju knappt göra någonting. Hur ska man då hinna längta och känna efter.

Jag vill skrika och slåss.

Fan va jag är patetisk. Men seriöst palla.  Det är jullov nu och jag har fortfarande tusen saker som måste fixas, läsas, göras, köpas. Jag har panik. På riktigt.

Studentfest imorgon. Vet inte vad jag ska klä ut mig till. Är skyldig Gullan 150 spänn som jag ständigt glömmer att ta med mig till skolan. Jag borde köpa ngt att ge till Fredrik och Jonas som tack för terminen (jag är ju klass-mamma så det är ju mitt jobb att fixa en julklapp åt mentorerna).

Jag är jobbigt och tjurig mest hela tiden. Dåligt samvete har jag också. Allt är skit.

En liten bra sak är i alla fall de tre kommentarer jag fick på mitt förra inlägg. Tack Sigrid, Anna och du Anonyma! You made me smile a little. ^^

Jag blev glad, min telefon ringde. Yes, någon tänker på mig! But oh no. Det var bara mamma som hade glömt låsa knapparna. Det fick mig att känna mig ytterligare oviktig, hur kunde jag inbilla mig att någon vill ringa till mig?

två dá efte lussija

För några dagar sedan siickade Siri en bild på mig som hon tagit i våras.
siri foto
I mejlet skrev hon:
"En vacker bild som jag tagit."
Det är konstigt hur man kan se så olika saker när man tittar på bilder. Jag personligen tycker att det är en jättedålig bild av mig. Jag ser trött och allmänt risig ut. Och titta bara på gluggen mellan mina tänder! Gosh! Men tydligen tyckte Siri att den var bra, vacker till och med. Quite odd. Att man kan se så olika saker när man tittar på samma bild.

Fick idag reda på hur mitt nationella prov i svenska. Klad Unn. ^_^ Högsta betyg på alla delar! Good gosh! Och det sjuka är att jag på alla delar både korta skriftliga, långa skriftliga och muntliga delen var så sjukt missnöjd efteråt. JAg var verlkign säker på att alla mina chanser att lyckas skrapa ihop till ett mvg i svenska b var ute då jag var hundra på att inte få mer än g på någon del. Jag blev glad men mest förvånad när jag idag fick redan på mina resultat.
Jag är faktiskt lite stolt...

Nu kom pappa och även han menade att det var en fin bild....wtf?!?

Var på julfest i Ubk. Trevligt, fast jag blev fett trött och beslöt mig för att gitta tidigt och dra hem och lägga mig att sova. Tror jag hittar sängen vore fan fett nice att sova.
(Läser Ett Öga Rött av Jonas Hassan Kemiri(?) och den är ju skriven på invandrarsvenska så nu har man börjat tänka att saker är fett nice vilket kan vara fett jobbigt då det skulle låt så sjukt fel om jag skulle säga det högt.

Jag vill vara nära dig.

Kärlek

I'm a waste of time

Det finns så mycket jag vill säga men jag finner inga passande ord.

Fan vad det är jobbigt att höra det man inte vill höra, veta det man inte vill veta.
Och varför händer det så hemska saker? Saker man inte vill ska hända.

[Till dig;
Förlåt för mitt jobbiga beteende och mascaran på din tröja.
Jag hoppas att du förstår....]

Gubbfest och vackraste människor

Efter att ha shoppat i Kosta med min beloved Mormor så satte jag på mig en vit skjorta och tomteluva och i sällskap med min favorit Sigrid begav jag mig till Round Table (you know, den där herrklubben...) där det vankades julfest. Jag och S hade i uppgift att servera så mycket alkohol som möjligt till så många möjligt. Vi var mycket framgångsrika. Newbie (som de valde in på denna fest) blev så jävla full! Jag tror aldrig jag har sett en så packad vuxen människa. Poor thing.
Det var spännande att vara servitris där, man var helt osynlig tills man märkte att någon stirrade ner i ens uringning. Jag och Sigrid var ju den enda 'kvinnliga fägringen' bland tjugo fulla män så framåt kvällen fick man en hel del menande blickar. Det var jävligt grabbig stämning så jag blev väl inte direkt förvånad när någon medelålders man stoppade drinkbiljetten innanför min tröja på stripp-manér. Eh japp. Men det var lättförtjänta 400kronor. Ka-ching!

Efter att jag och Puff fudererat lite på vad vi ska säga på Lucia Showen (ja, vi råkade på något vis bli konfrancierer) så skulle jag gå hem. Då tänkte jag att jag skulle gå förbi stan och säga hej till min pojke. Det gick inte så bra, det där med att BARA säga hej. På något mystiskt vis lyckades jag få med mig min älsklig hem. ^_^ tihi. Det var ganska underhållande då han inte på något håll ens var lite nykter. Så söt! :-*

Tvingade upp honom tidigt då jag skulle iväg och hälsa på på den datakursen där jag eventuellt ska vara ledare nästa termin. Det är tio handikappade som mellan halv elva och halv ett träffas och lär sig lite om datorer. Så underbara var dom! Verkligen super härliga! Jag hoppas verkligen att jag får jobbet, det skulle verkligen vara kul! På något vis känns detta viktigt för mig. Jag vet inte vad det är som gör det men jag längtar efter att få göra något viktigt igen. Skolan känns så jävla tråkig och slenterianmässig. Som om den ändå inte har någon verklig betydelse. Jag menar, vad spelar det för roll för världen om jag får vg eller mvg? Inte ett jäva shit. Jag vill märkas och göra intrycka och hjälpa andra och inte bara vara ingen alls. För det är ju så som den där prostituerade kvinnan sa:
"Syns man inte så finns man inte. Detta är bara mitt sätt att synas."
De såg mig när jag såg dem. De var så sönt att träffa människor som är så enkla att vara med, de vill bara att man ska se dem. Så mänskligt!  Jag vill verkligen ha det där jobbet!!!
Måste bara säga att jag beundrar martin, en av de nuvarande ledarna, helt enormt mycket! Vilket genuint och oförfalskat intresse han hade för dessa människorna!

Sen ska jag gå och titta när Mårten spelar, hoppas han har nyktrat till tills dess. ^_~ Älskar dig!

Nu ska jag nog läsa lite, eller kanske städa? Vem vet, det får framtiden utvisa.


girltalk

Nu gick Malben hem. Hon skulle bara stanna en liten stund, verkligen inte hela kvällen....det gick inte så bra. Men det var mucho trevligt.

Jag måste se till att bli klar med mitt Öjaby rum. Det känns så tråkigt att ha det halv-färdigt. Ska försöka införskaffa ngn snygg tavla och se till att få spegelglas i min spegel. Det kommer att bli så stiligt! Måste komma på ett användningsområde för min STORA lila glasvas som jag köpte vid mitt senaste Ikea besök.

Malin är så söt när hon pratar om honom...hon liksom lyser lite.
Jag håller tummarna.

Jag vill nog ha en sänggavel. SEn jag läste The Other Side of the Story (ja, jag läser Marian Keys. Take it or leave it!) har jag blivit väldigt determined att skaffa en sådan.

Och på tal om sängar så var det INTE jag som hade sönder din säng!!!

Det var trevligt att träffa Malin.

Lovelovelove(love is all we need)

D-kurs

Idag var d-kurs provet. I matte då alltså, några andra d-kurser blir det nog inte för min del. Det gick inte så bra. Det skulle kunná finnas en conection mellan mitt dåliga resultat och det faktum att jag har blivit smittad av någon slags förkylningssjkudom och att min hjärna därmed är lika pigg som en kaktus.

TUr att man har en Mårten som kanfå en att må lite bättre med en Eddie Izzard-dvd och pussar. ^^

Sthlm Hrs Shw

Mina Tankar I Punktform:
 • Kungliga Huvudstaden var även vid detta besök mycket trivsamt.
 • Höjdhopp med häst är en läskig sport, vinnaren i Globen hoppade 203cm och var nära på 218. Helt galet! Att världsrekordet ligger på 247cm ska vi inte ens tänka på....det är ju som att rida an mot ett medelstort hus!
 • Jag fick en adventspresent av Ylva igår.
 • Jag har missat alla avsnitt av julkalendern utom det första.
 • Pappa sa att jag hade bytt upp mig.
 • Jag hoppas att det blir ngt mellan dem! Det skulle vara bra för mitt dåliga samvete om hon fick lite mindre fritid....(I meen this in a thoughtful way!)
 • Matte prov på torsdag, d-kurs provet. Jag är rädd.
 • Jag önskar att jag hade vetat om min sovmorgon när jag satte väckarklockan.
 • Jag vill träffa min pojke, NU! Saknar honom.
 • Vore kul med lucia-bio som Sigrid sa....hoppas jag inte har ngra prov och andra otrevligheter.
 • Borde nog hoppa in i duschen nu....mm så får det bli.
 • Lussan och Guinnes ägde Brink/Briar. Faktiskt. Synd bara att de inte fick lika höga poäng...
 • Duschen. nu!
 • Jag är trött och hungrig. Kanske man skulle äta frukost först...?
 • DUSCHA NU OMEDELBUMS!
 • Okej, okej, duschen it is.

RSS 2.0