P&L

Inatt ska vi åka till Peace and Love! Me and Sigrid ska rocka Borlänge!
Fast innan dess blir det kanske en svängom på DeLuxe för att fira Kimelimsans artonde. Her birthday's tomorrow.

Happy Birthday Kim, you sassy woman!


Per-fucking-Gessle

By the way Per Gessle är en jävla fjant! Händig man my ass! Jag hoppas hans fjantiga lilla sommar turné går minst fyrtioåttatusenmiljoner back så att han fattar att han ska sluta ge ut skit musik och kalla sig för "Sveriges Pop Kung"!!!!

fucking jävla kuk radio

Fy fan för mix-jävla-megapol! Jag blir så fucking sur av den här jävla skitmusiken som spelas hela jävla tiden! Varförvarförvarför går dte inte att få in p3 på jobbets fucking jävla kuk radio?
Och jag hatar radioreklam! Den är så jävla jobbig och ful och IRRITERANDE!!!! Den gör mig avtänd på att vad konsumption heter!
P3 i mitt hjärta fpr ever and ever and ever.....

List of events

 • Var på bio i förrgår och såg Death Proof med Helena, Anna, hennes Christian och Emanuel (andra gången jag träffar honom sen han kom hem från Paris :-D). Trevligt värre!
  Jag blev så glad av den filmen! Vilket är lite oväntat av en skräck/thriller/action-film.
 • Träffade Mårten på lunchen. Jag uppskattade att bli pussad på igen, även om det kanske inte gav så mycket för den bedövade motparten.  :*
 • Strax efter lunch kom M och Josefin in och hälsade på mig i butiken. Jos var blond! Kände knappt igen henne först, men hon var sweet som vanligt. Kul att träffa henne igen!
 • Idag blir det Öl-land för att fira midsommar med lads frá klassen. Det blir nog kul! I hope so...
  Ska bli spännande om jag lyckas med det svåra tasket att åka tåg, byta i kalmar och sedan fara vidare med buss till Köpingsvik -som är målet med färden.

Have a lovely midsummer my little darlings!


u

Jag saknar min pojkvän.

Det går liksom runt i mitt huvud

Det liksom går runt lite i mitt huvud. Ingenting hinner stå still så länge så att man hinner tänka igenom det ordentligt och komma fram till bra slutsatser. För som det är nu hänger inget ihop ordentligt. Jag får liksom inte rätsida på min situation. För det liksom går runt lite i mitt huvud.
Nu när tiden blir lite för mycken och klockan verkar stå still. Just nu. Nu märks det. Jag har för mycket tid och kan därför inte tänka. Det är så himla märkligt. Varför ser jag inte det självklara och sneglar på....ja på vadå egentligen? Kanske är det ingenting. Kanske bara något min fantasi har fabulerat ihop?
Eller? Finns det där på riktigt? Jag är inte säker på att jag vill veta. För vad skulle hända då?
Det går sannerligen runt i mitt huvud.

Sommar

Nu vet jag att det är sommar! Och hur vet jag det?

image30

Som alla andra somrar är detta placet jag kommer tillbringa min sommar. Cash till mig!

Denna eftermiddag tillbringar jag med att kopiera papper på Alvesta kontoret. Det är kanske inte det mest exiting jag gjort men nu får jag ju möjlighet att blogga på betald arbetstid. hell yeah!

Betyg

Jodå, jag är faktiskt riktigt nöjd med mina betyg 17,3 i snitt. Fick även stipendie i svenska. Carol Joyce Oates bok om Marilyn Monroe 'Blonde'. En bok jag faktiskt velat läsa! :-D

Det där med glassbuffé var en riktig hit. Speciellt iom att det blev massor över! Fast man får ju ingte bli overexited och bara äta en sak. Så jag ser till att försöka variera min kost ordentligt -choklad, jordgubb, dajm, pecannöt kola och vaniljglass. Det är skönt med variation!

Unn sjunger om studentens lyckliga dar....

Sådärja. Då var man nybakad studentska.
Det är fantastiskt roligt att ta studenten. Fast dett känns ganska märkligt, faktiskt.

Jag vill verkligen tacka alla som kom och uppvaktade mig! Jag blev helt överväldigad att så många kom. Helt galet!
En sak är ju i alla fall säker, jag har ju lättat trycket för mina småsyskon! Om de lyckas vara fullare, gråta mer eller få fler blåmärken än jag så blir jag rysligt imponerad.
Jag grät i princip oavbrutet från det att jag gick ut vid fyra tills sent på natten. Om jag lyckades sluta så kom det snart något nytt som jag började gråta för. tex att Maribell var där, att jag fick en fin present, att jag började tänka på min bortappade mobiltelefon, eller att någon ringde (Mårten). Det blev mycket tårar. Efter ett tag började folk fråga om jag fått en allergisk reaktion.
Jag fick supermånga fina presenter. ^^ Thanx y'all!
När jag kom hem med den lille mustangen hade jag ingen röst kvar. Men den är tillbaka idag. Så ikväll kan jag nog skråla fina ramsor som:

"Skattjaktsguld, skattjaktsguld, skattjaktsguld, skattjaktsguld, skattjaktsguld, skattjaktsguuuld,skattjaktsguld, skattjaktsguld, skattjaktsguld, skattjaktsguld, skattjaktsguld!"

"Sjung om studentens lyckliga dar...."

"Säg NV04D, säg NV04D"

"Säg O A Katedral, säg O A Katedral"

"För vi har tagit studenten..."

Je t'aime NV04D!

Idag, imorgon, framtid

Idag:
 • Skattjakt.
 • Älskling opererades. Kärlek till honom!
 • Köpte ett par vita skor som jag kommer få skav under stortån av.
 • Säkrade vilka tider jag kommer att jobba i sommar.
 • Kungsmad togf studenten, grattis Jesper!
 • "Badade" (=doppade fötterna) på arabybadet tillsammans med Sigrid, Jon och Millan. Känns ju finemang att jag har en plats i ledningen i 'Patriarkatet'...om jag vill ha den :-P
Imorgon:
 • Camebridge exam. Alla fucking delar. Lycka till Unn!
 • Teknikum tar studenten, grattis Stina, Tina och Tobbe (och alla andra som jag eventuellt känner)!
 • En dag kvar till min egen student. Feels kinda weird.
I övermorgon:
dvs torsdagen den 14 juni
 • Vad var det som skulle hända nu igen? Fasiken, jag har glömt.

Såhär

Jag förstår inte hur du kan vara rädd för att vara ensam men ändå inte vilja släppa in någon. Ja, jag är ledsen. det gör mig ledsen. Att inte få finnas. Men visst jag förstår. Jag förstår allt. Allt, allt, allt. Jag känner mig så jävla överflödig. Så sjukt onödig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller jo, det gör jag. Men ändå. Jag pallar inte med det här just nu. Varför ska det vara såhär.

Student!

image29
Ja jösses. Jag ska ta studenten. Typ nu. Hjä-älp! Kan ingen hjälpa mig! Jag är så himla stor!

Och igår var det bal. Så fina som jag och my man var har ni då aldrig sett maken till! Jag fick tom komplimanger från för mig okända människor. ^^ Det var en tjej som bara hoppade på mig och sa att hon ville ta kort på mitt hår för att det var så himla snyggt. Poäng till Mia, min frisör som är bäst i världen. 
En annan tjej sa att min sminkning var riktigt snygg, i samma andetag frågade hon var jag hade blivit sminkad. Grejen var att jag hade gjort det själv. Poäng till mig.
Balmaten var god, men portionerna var små, så framåt kvällen gick jag och Niclas till Oxgrillen och käkade köttbullemeny. En gubbe sa att jag var vacker som en morgondag. (Han köpte en mosmeny. Liten parantes bara...)
Sen var det dans till fötterna protesterade, då åkte skorna av sen fortsatte festen tills vi blev utslängda. Bokstavligt talat. Serveringspersonalen gick hem innan jag och Mårten begav oss hemåt.

ojoj, nu höll jag på att glömma det ursprungliga syftet med detta inlägg; jag ska ju ta studenten!

Plats: Växjö Katedralskola
Tid: 16:00
Sedan bjuds det på buffé at my place på söder.
I would be honoured to have you as my guest!


Klassresa KPH

52807-28

Har fått blider från Emma som togs när klassen var i Köpenhamn. På bilden oven ser vi the lady in red (aka Unn) tillsammans med alla mina svartklädda bodyguards.
Av någon konstig anledning ser jag mycket berusad ut....mycket märkligt... ^_~

Oh, min älskade klass! I don't want to leave you!

RSS 2.0