Vad är väl en bal.....

Jag ska gå på balen! Nu blir det till att jaga klänning...^^

Idag har jag varit kulturell. Jag och Benjamin var och såg En Midsommarnatts Dröm idag. Det var andra halvan av Benjamin (och companys) teatergrupp som hade uppspel på tc. De var duktiga. Puck och Helena var bäst. Väl på plats träffade vi Elina(?) och Katja. De var med i en Mozart uppsättning som Benjamin också var med i. Trevliga flickor.
Sen åkte vi buss hem från tattartillhållet-Teleborg. (Jag har gått på tc och har ju verkligen bara bra upplevleser därifrån, jag lovar! Ha! Usch! Högstadiet var en mörk period i mitt liv. Det skulle jag INTE vilja göra om. Så mycket skitsnack, falskhet och bullshit. Skönt att man inte är kvar i de kretsarna. Det enda som var bra var jubelspektaklet och Jan-Eije(my darling!))
Efter bussresan crashade vi Sigrid och Calles fika. Calle är en trevlig prick från göteborg.

Ska strax bege mig hem till sigrid för en movie-night. Jag hoppas att en viss vän som jag har tjatat en del på ska komma.......^^


Love you all!


Elektricitet

Jag besitter ju en viss facination för kylskåp. En del av de som känner mig kanske har märkt det. Jag vet inte. Kanske. Vad märker människor om mig? Märks jag överhuvutaget?
Men iallafall. Kylskåp.
Jag satte örat mot sidan av vårt kylskåp och lyssnade lite. Lyssnade på det ljud som det gav ut då det kämpade för att behålla en lagom sval temperatur för att maten vi väljer att förvara där inte ska ruttna bort.
Det lät som färjan vi åkte med när vi skulle åka till Åland för att fira pappas 50-års dag. Färjan som stånkade på genom det kalla vattnet för att vi skulle kunna åka dit vi ville.
Precis så lät vårt kylskåp, fast inte riktigt lika högt. Jag kunde höra precis hur mycket det jobbade för att nå upp till de krav som ställs på det. Att bevara maten som vi stoppar in där. Det är kylskåpets uppgift.
Oftast lyckas det mycket bra med denna uppgift, men ibland, ytterst sällan blir det strömavbrott en så lång stund att maten kylskåpet försöker bevara blir dålig. Hur mycket kylskåpet än försöker kan det inte göra sitt jobb efter som det inte finns någon elektricitet som kan hålla igång det.

När jag satt där på köksbänken med örat mot kylskåpsväggen kändes bra att höra att någon annan, om än ett kylskåp, också kämpade med en uppgift.

Min uppgift är att leva, men vissa dagar saknar jag bara elektriciteten som får mig att fungera.


Tidig Tisdag

Oops.
Jag kom visst inte iväg till skolan.
Jag siktar på att komma till nästa lektion.
Så får det bli.....

Igår hade jag tänkt följa med Benjamin ut o springa men jag somnade vid strax efter åtta och vaknade inte förrän klockan fyra då jag insåg att jag fortfarande var fullt påklädd, inte hade ätit någon riktig kvällsmat och inte hade borstat tänderna. Så jag gick upp och gjorde en macka med köttfärssås och tomat. Till den drack jag en mugg varm Caotina(schweitsisk o'boy). Sen borstade jag tänderna och kröp ner under mitt ännu varma (tack Ronja!) duntäcke. Så sov jag till tjugo över sex när väckarklocka nummer ett pep. Sen sov jag till halv sju när väckarklocka nummer två pep. Sen sov jag till sju då mamma kom och väckte mig. Därefter sov jag till halv åtta när pappa väckte mig. Sen sov jag till kvart i åtta när pappa kom och gav mig en macka och sa att jag började om en kvart. Fuck it, sa jag och somnade om.
Jag rekomenderar verkligen inte att sova iklädd jeans, det är ohyggligt obekvämt!


Linnet jag fick (med tillhörande mjukisbyxor)

Linne med tillhörande mjukisbyxor


The day so far

Dagens Highlights:
Köpte nya skor. De är vita tyg-sneakers. Mucho fina. Tittade på dem när jag var in town med Benjamin men då kände jag mig osäker. Så idag slog jag till. Det käns bra att ha dem i min ägo.Jag blir så glad av skor. Hur många andra har ett par skor som får dem att känna att allt kommer att bli bra? Det är bara jag så vitt jag vet....

Sigrid min älskling är tillbaka från London. Jag, som egenskap av soulmate och äkta maka, fick en kärleksgåva. Ett super tüfft linne med insriptionen:

Rock is dead
Long live paper and scissors

Denna mycket fabulösa kreation kom från David and Goliath i London. En enligt Sigrids utsago underbar affär.

Jag tittade nyss klart på Lords of Dogtown, vilken är en trevlig film. Många stiliga pojkar med långt hår som har vett att inte klä på sig. Jag har en crush på Stacey, han är het.

Dagens Lowpoints:
Jag fuskade i barnkorsordsboken.

Jag tittade på Keno.

Det  faktum att jag inte kan sätta in bilden på mitt linne! Gah!

One simple rule


There is only one rule if you want to be my friend.
Always, always, always tell me if ther's food stuck in my braces!


Det kallas tvivel, det där som stör

(Lars Winnerbäck kan så vackert sätta ord på det jag känner)

Detta är vad man ser om man gör en bildsökning på mitt namn. Syns jag så finns jag.

Kalas hos Alice igår. Jag hade kul. Fast det känns som att alla såg ner på mig för att jag var full. Det var jag, Benjamin och Alice(och till viss del Mandy)  som inte tittade på tv. Var "Super Size Me" bra? Jag vet inte efter som jag var fullt upptagen med att göra annat. Posh ringde till K. OCh jag pratade med henne efter som "du inte är blyg och är bra på att prata". Quite fun actually.
Roligaste citatet enligt Millan var när B sa till mig: Får jag bita dig i örat igen? Millan skrattade mycket åt detta. Han var nykter och kunde inte förstå logiken i de konvserationer jag, Benjamin och Alice hade. Jag tyckte det var kul att han inte förstod.

Jag drabbades just av en overklighets känsla. Finns jag verkligen? Vad ska jag göra här? Är jag osynlig? Jag känner mig ihålig, som ett skal. Otillräcklig. Varför finns jag? Jag har svårt att förstå varför jag lever. Det borde finnas en anledning.

Jag känner mig instängd 
Som en fågel i bur
Jag känner mig fängslad
Som en oskyldigt dömd
Jag känner mig vilsen
Som ett bortsprunget barn
Jag känner mig ensam
I ett hav av människor

Feng Shui

Ich höre gern: The Beatles. Underbara, underbara band! Så fort jag hör dem spritter det i mig av sommarkänslor.


Jag gillar det faktum att mitt rum är nystädat! Röjsågen blev fram plockad och nu har jag kört lite i mitt rum. Nu har jag ett golv, en säng, ett skrivbord och en mängd andra roliga saker!!
Inte nog med att jag har städat alla synliga ytor, jag har även gett mig på diverse lådor och skåp. Skräp och onödiga saker själ energi från mig och gör mig onödigt trött och nedstämd. Jag håller på att läsa om Rensa i Röran med Feng Shui av Karen Kingston. Så sjukt mkt vettiga saker står det där!

 
Nu ska jag gå och rensa lite i kärleks-delen av mitt rum så kanske jag får lite lovin. ^^

Jag hoppas mina döda poeter gör bra ifrån sig och att uppspelet blir lyckat!


Glädje ämnen

För att etablera en stabliare lycka ska jag skriva ner några saker som jag är glad över, eller som gör mig lite lättare till mods.

 1. Maia Hirasawas EP. Så glad att jag köpte den!
 2. Magnus is in town! Han är hemma från Arvidsjaur!
 3. Benjamin i sina nya Burberry solglasögon. What a hunk!
 4. Mawlin bjöd mig och Magmus på traditionsenligt födelsedagsfika.
 5. Jag fick MVG på min Mac-fucking-Beth uppsats. Jag är så djup! Som Bottenviken. Minst...
 6. Jag lyckades lämna in en fully understandable biologiuppsats.
 7. Jag ska gå på kalas på lördag! Alice your a lovely girl!
 8. Det gick bra på ridningen igår. Jag fick Carima (som var på lite tjurigt humör ska tilläggas) att gå i supersnygg förvänd galopp.
 9. Jag hade mina allting-kommer-att-bli-bra-skor på mig. Dom är så fina!!!
 10. Jag hörde ett citat som jag tyckte om: Du kan inte sätta ner foten du redan står på.
 11. Jag har köpt ett svart linne på H&M
 12. Jag har köpt ett vitt linne på H&M
 13. Jag har köpt en Feng Shui bok. Jag kommer att bli så harmonisk!
 14. Jag har testat att betala med mitt betal-bankomatkort. Jag kände mig så stor!
 15. Solen sken idag så jag kunde se tuff ut i min gubbkeps och shades.
 16. Jag har fått ett par jeans av min bror.
 17. Jag har så många underbara vänner! Love you all!
 18. Jag lyckades få ihop 18 punkter med saker att vara glad över. Livet är bra!

Min blogg

Det bästa med att ha en blogg som ingen läser är att jag kan skriva va tusan jag vill utan att någon tar illa upp eller tycker att jag är dum.

Idag ska jag gå till psykologen, eller psykopaten som Syster Yster skulle ha uttalat sig. I'm in deep shit.

Igår betedde jag mig som ett dumt litet barn. Alla är arga på mig. Jag antar att jag förtjänar det.

När jag sent igår natt satt och klottarde på min hand såg jag att det såg ut som om jag hade skrivit aj. det är nog inget bra tecken.

Ovanligt obekväm onsdag

Befinner mig nu hos mina morföräldrar. Jag är lika förvånad över detta som du, kära läsare. Att gå till skolan imorse visade sig vara svårt, så det blev inte av. Där satt jag i mjukis byxor och tittade på Oprah när min mormor kom inflygande genom fönstret på en blå kamel iklädd trikåer. Okej inte riktigt men det kunde lika gärna ha varit så för jag blev lika förvånad som om det verkligen hade hänt. Så nu är jag hos mormor och morfar. Idag har jag åstadkommit följande:

Uppstigning ur sängen. (en stor grej för mig!)

Påklädning (i själva verket har jag faktiskt klätt på mig två gånger idag. Först när jag steg upp och en andra gång när jag insett vad jag hade på mig och var tvungen att byta eftersom jag tvingades gå ut utomhus)


Intag av frukost (Special K med mjölk, ifall ngn undrar)

Promenad i det fria med hundar. Att gå ut med tre hundar på en gång är inte det lättaste, speciellt inte när dessa hundar råkar vara Love, morföräldrarnas galna Schäfer, Chippa, kusinernars falukorv till tax som drar i kopplet som om hon vore en bisonoxe, och min älskade Ronda-vovve. I vanliga fall brukar jag anse det vara påfrestande att gå med Ronja i koppel men nu ter hon sig vara en ängel att rasta.

Utvecklat min kulturella sida, dvs tittat på Richie Rich. En film från en svunnen tid, då Macauley Culkin (vem ger sin unge ett namn som är så svårt att stava till?) fortfarande var liten och söt.

Intag av Lunch, Mormor lagade utsökt äggröra med bacon.


So far so good. May the force be with you!


Kittelfjäll

Då kände jag att det var tid för ett litet blogg-inlägg.
Jag läste i Benjamins blogg och insåg att hans blogg-vanor är mkt bättre än mina. Fast jag känner inte för att sitta vid datorn så mkt alls så då blir det inte av att blogga.

Idag kom jag hem fråm Kittelfjäll. När jag klev ur bussen blev jag hög på syre. Kvalitén på luften i bussen var inte den bästa. I've got so much to tell....men det får bli en annan dag!
Tjingeling

RSS 2.0