Dagens events

 • Var med i fördomsprofilen i Christer. Jag, (22år gammal, bor i en studentlägenhet i Kalmar med min kille och tillika sambo Alex, ska bli journalist eller socionom, gillar att sy, skriva, inredning, har välfärgat hår i en tofs) erkänner att jag var lite väl generös med poängen, men det var mucho roligt!
  Lyssna själv www.sr.se gå på webradio, p3, lyssna igen, klicka på dagens christer 31/7.
 • Har varit med Rolf och visat Kvarnhagsgatan. Det var kul.
  Kändes konstigt att vara på Öster igen, att stå två kvarter ifrån så många minnen. ibland fick man nästan påminna sig om att det inte alls gick att gå förbi och plinga på när man var klar med visningen. Konstigt att vara så nära och ändå så långt bort. (klychigt, jag vet)
 • Har jag blivit sms:ad av en kille som heter Dan och som hade hört mig i radio och hittat mitt nummer i sin telefon. Det som gör det hela ännu mer spännande är att han inte vet riktigt när han fått det men det kan ha varit typ i vintras, enligt hans utsago.
  Personligen har jag ingen aning om vem människan är eller var han har fått mitt nummer ifrån, men det är lite kul!
  Jag måste ha låtit snygg i radio...^_~
 • Har träffat min bästaste malin
 • Har käkat galet mycket kebabpizza

fuck you

I afton har jag roat mig med att sminka mig. För ja, jag tycker det är roligt att klä ut mig och fula mig. Var länge sedan nu. Varför göra man inte saker man tycker är roligt lite oftare?
Och resultatet? See for your self!

smink
(Vi kan ju låtsas att mina riktiga ögonbryn inte syns...pallade inte med att redigera bort dem,
mina photoshop skills är ganska begränsade)


Nu tänker jag krypa till kojs. Har ju som sagt lite sömn jag behöver ta igen. Bifogar även en bild på en helt osminkad Unn som man kan ha att jämföra bilden ovan med. Det blir ju lite skillnad, tycker iaf jag. Fast det kanske ingen håller med mig om, vad vet jag.
fuck you Btw, alla behöver ju inte ta åt sig av min obscena gest. Nej, inte alla men heller inte ingen. Mest en faktiskt.


nattstädning och sömnbrist

Tjoho. Nu ska ännu en eftermiddag tillbringas i Alvesta på vårt lilla kontor här. jag är så sjukt opepp. Och trött. sover inte så mycket these days. Går och lägger mig på tok för sent. Anledningen till detta är att jag inte vill gå och lägga mig förrän jag är helt och hållet säker på att jag kommer att somna DIREKT när jag lägger mig ner. Detta för att slippa ligga vaken och tänka en massa. Så jag är vaken mest hela nätterna och försöker sysselsätta mg på diverse olika sätt.
Inatt så städade jag min lilla tändsticksask till rum. Sedan i torsdags har det hunnit bli fantastiskt stökigt, till och med för att vara mig. Och om JAG erkänner att ett rum är galet stökigt då måste det verkligen vara otroligt stökigt!
När mitt rum blir SÅ superstökigt finns det oftast bara två möjliga anledningar:

 1.  Att jag är så lycklig att städning helt inte känns så himla viktigt, iom att livet är så fantastiskt och jag vill ta vara på minsta lilla stund -alltså hinns städning inte med. Förekommer ofta i samband med nyförälskelse och liknande deliriska tillstånd.
 2.  Att det är någonting som är väldigt fel och att jag verkligen inte mår speciellt bra. Då orkas städning helt enkelt inte med. Stöket speglar helt enkelt röran inuti mitt huvud.

Så mitt rum brukar vara en ganska bra måttstock på hur jag mår. Och i och med att jag inte känner mig speciellt uppåt atm så antar jag att det är alternativ nummer två som stämmer nu.
Fast nu är det ju inte stökigt längre. Jag städade ju inatt för att slippa ligga och grubbla. Men det var i brist på annat att göra så jag kan väl inte direkt påstå att allt är bra just nu.
Fast jag vet inte.
Jag vet liksom inte hur jag ska reagera, så då reagerar jag inte.
Vet inte om jag hunnit förstå vad som hänt ännu.

Men jag vet att det här med att inte gå och lägga sig förräns man vet att man kommer att somna på en gång inte kommer att hålla så mycket längre. idag försov jag mig för första gången på typ ett år. Vaknade av väckarklockan som jag skulle vid halv-tjugo i åtta. Fast sen somnade jag visst om igen. Jag var helt enkelt för trött. Pappa kom in och väckte mig vid halv nio (jag börjar klockan nio). Sen fick jag lite bråttom. Kan man säga.
Måste försöka vända tillbaka mitt dygn. Rättelse! Inte vända på dygnet för jag sover inte längre än till nio på morgonen, det är bara att jag inte går och lägger mig förrän solen börjar gå upp. Så jag ska försöka sova lite mer helt enkelt.


splitter

Fan va svårt det äär att bestämma vad man ska ha kvar och vadman ska slänga. Det mesta måste ju slängas, men det är svårt. Det är ju så mycket minnen. Minnena kommer ju att finnas kvar men man kommer inte ha kvar saken som väcker minnet till liv. Fan för att flytta. Jag vill inte!!
Att ge upp sitt första riktiga hem för den här skokartongen känns som ett ganska dåligt byte om du frågar mig.

Varför ska allting fucka ihop samtidigt? Vad är poängen med det? i really don't get it! Det hade ju varit mycket skönare att må lite dåligt en stund och sen slippa den här jävla kraschen. Så känner jag nu i alla fall. Fast det är klart, när det sen (i en förhoppningsvis inte allt för avlägsen framtid) blir bättre igen så kommer det ju att  bli mycket bättre. Eller hur? Så måste det väl vara? Eller?

Det som gör det hela ännu jobbigare är att jag även förlorat en av de tre, en av mina tre bästa vänner. En av dem jag kunnat prata om precis vad som hellst med. Men det går ju inte längre. Tyvärr. Det suger verkligen.
Fuck, nu gråter jag igen.
Okej, jag antar att människan finns kvar där ute någonstans, men tanken på att träffa honom....nej. Det skulle inte gå.
I och med att jag inte har plats för en sänggavel i denna lilla tändsticksask till sovrum så ska jag nog måla en på väggen. Jag tror att det kan bli hett.
Ja, men tänk om du får lust att möblera om då?
Även om jag får lust att möblera om så finns det ingen annan möjlig position för sängen. Så trost att jag sover dåligt i det hörn sängens huvudända står i kan jag inte flytta den. Inte om jag vill kunna komma ut ur rummet alternativt komma åt kläderna i garderoben. Rummet är dåligt på det sättet.

Vad kommer att hända med vännerna? Kommer dom att vilja veta av mig nu?
Trots att vi kännt varandra länge var jag ju bara 'ingift' i vänskapskretsen. Kommer jag att få vara kvar? I truely hope so.
Det är så svårt att veta vad folk egentligen tycker om en. Speciellt nu, nu när allt är extra jobbigt och omständigt.


An unwanted sensation

 I wish it would stop prickling, this old heart of mine
I'm quite sick of the sensation
This unwanted sensation
And it bothers me that I have no way of expressing myself
At least not without using old worn-out clichés
Like the of the broken heart
I wish I could use other images and words
One's which have not been watered-down with time
But I guess I'm just like the rest of them
A heartbroken teenager.


Music Master

Magnus är utan tvekan min favorit person just nu. Inte nog med att han och Alexander underhöll mig i afton så fick jag även en skiva, och vilken skiva det var! Typ massor med låtar jag önskat mig hur länge som hellst men inte pallat/lyckats fixa. Och det var ju inte en vanlig skiva, det var till min förvåning 14 hela album på! Album med Miss Li (hennes första skiva, den jag inte hade!), The Tiny, The Shins (New Slang ÄR fantastisk), Hellsongs, Säkert, Maia Hirasawa, Jens Lekman, Billie the Vision and the Dancers (första skivan, som jag inte hade!), Calexico, Neutral Milk Hotel, 2 av Death Cab for Cutie, Susanna and the Magic Orchestra och The Arcade Fire. Som om inte detta vore nog är även duetten mellan marit bergman och salem al fakir med! Den finns inte inspelad annat än på tv!

Magnus är min hjälte! Låten han skickade till mig häromdagen Shake up your soul m Vega har på något mystiskt vis redan letat sig in p¨å en 4:e plast på mest spelade listan i iTunes.

aftonaktivitet

jo, det ska verkligen bli kul att träffa magnus igen. det var på tok för länge sedan!
Unn, Malin, Magnus, Hugo och Xander ska rocka i afton.

I'm looking forward to knocking over the world,
I won't even have to use all my might.
The merest nudge will do it.
It's all right there
So brighten up, let's get going!

Snigel (titeln stämmer även om man byter plats på vissa bokstäver)

Jag rör mig verkligen i snigel tempo. Mina fingrar är klumpiga och jag trycker ideligen fel på tangentbordet. jag får typ inget gjort. sen jag kom till alvesta kockan 12:35 har jag hunnit göra en grön mapp, en! Detta tar i vanliga fall typ 10-15 minuter, verkligenm inte två timmar. Men jag liksom hakar upp mig hela tiden, blir sittande och stirrar ut i luften som att hela mitt sinne är så upptaget med att lyssna på radio att jag inte kan göra andra saker samtiidgt.

Det är ju ändå en ganska svår omställning att göra. Ibland glömmer man liksom bort sig och då känns det helt okej. Det går liksom i vågo. Ibland är det bara glasskärvor överallt, ibland bomull så att ingenting känns, ibland tyvärr inte så ofta lättar molnen så att lite liite lite blå himmel bara skymtar fram.

So far not so good

Caroline har varit så gullig mot mig idag. Jag berättade för henne hur det låg till, typ med en gång i morse. Tänkte att det var lika bra så att det inte skulle bli en massa jobbigt situationer. Hon var så himla söt mot mig, sa att jag måste säga till om jag inte pallar med att vara på jobbet,  och när jag sa att det nog var bättre att hålla sig sysselsatt för att se till att man inte börjar tänka för mycket gav hon mig massor med uppslag på saker att göra. Sen när vi satt och fikade råkade jag nämna att jag gillar p3, då erbjöd hon att vi skulle stänga av den vanliga stereon och lyssna på p3 via webradio på hennes dator för den hade ju högtalare som vi nog skulle kunna vrida lite så att jag också skulle höra bra. Cuteness.

Du fanns bara för mig.

Slut.

bal07

Satt och tittade på bilder från balen. Det är roligt när man blir förvånad över hur snygg man själv är, liksom att man är snyggare på bilderna än man kommer ihåg att man var. Eller något i den stilen. ^^


image46
Jag och boyfriend, utanför konserthuset.

balpose
Framåt natten.

emil & unn bal
Emil and myself goes party

anna, helena, unn på bal
Anna, Helena och Jag dansar loss.

balhörn
Unn, Emil, Lynn.

snurr

Jag har så tråkigt att jag läser min egen blogg. Det är väl sådär skulle jag tro.Jag tycker verkligen inte om min pappas hus. Jag trivs inte där. Jag kan inte sova ordentligt, vaknar hela tiden och sover oroligt. Drömmer massor med sjuka drömmar och vaknar med en ångest knut i magen. Varje morgon. Jag vill inte bo där. När mamma kommer hem ska jag flytta hem till henne.
Jag tycker det är dumt att mina föräldrar bestämt att jag måste flytta ifrån mitt hem. Det var inte såhär jag tänkte mig det skulle gå till att flytta hemifrån.Jag har tänkt på en sak. Fertilitet anses ju var något positivt. när det påstods att strålningen från mobiltelefoner påverkar mäns fertilitet negativt så var det många som funderade på om det inte fanns något bättre lämpat förvaringsutrymme för mobilen än just jeansfickan. Slutsats: folk vill vara fertila.
Fast....jag och massor med andra kvinnor äter ju varje dag mediciner som ska göra oss infertila, om än tillfälligt. Men det är lite konstigt tycker jag. Liksom att jag förtrycker min kropps fuktioner.
Nu är det ju verkligen inte så att jag vill ha barn, eller jo, men verkligen inte nu. Men det hade ju blivit en unge om jag inte använt hormoner som rubbat diverse funktioner, vilket jag tycker är lite läskigt att tänka på. Att tanken på en liten människa kan vara så skrämmande för så många människor känns också lite konstigt på något sätt.
Jag vet inte riktigt vart jag försöker komma, nånstans. Kanske. Men någon slutsats får jag väl dra: Människor vill vara fertila, men bara när det passar dem. Verkligen inte annars, verkligenverkligen inte annars.Jag var så upptagen med att vara olycklig att jag glömde.

Gummistövlar

image45

På arvika kom det en tjej från playahead och tog kort på mina gummistövlar till en sveriges coolaste gummistövlar grej. Jag blev så löjligt mycket happy camper just då. Nästan lite rörd.
Tilläggas kan ju att denna bild togs innan det började regna ordentligt och geggan spred sig över festivalen.
Gummistövlar is the shit, stabilt och bra för min stukade fot. Nåväl, bättre än converse i alla fall.

Ser man till statistiken så var verkligen inte arvika min festival. Jag lyckades bli av med mobilen, vricka min fot, bli pank bra mycket tidigare än jag hade räknat med, få en glasflaska kastad i huvudet, tappa rösten och däcka i sjukhustältet. Men ändå, det braiga uppvägde dessa mindre roliga faktum....så ni kan ju själva tänka hur trevligt det faktiskt var. ^.^

dentalfloss

En bra grej med att inte ha kvar tandställningen är att jag kan återgå till att använda tandtråd igen! Okej , jag har ju en liten stump ståltråd kvår på framtänderna, men the sensation of freshness mellan kindtänderna är helt fantastisk! Jag förstår mig inte på dem som inte har tandställning och ändå inte använder tandtråd! Det gör verkligen sitt till andedräkten att inte använda tt.
Mina tänder är nu raka, rena, snygga och pärlvita. Blir det mycket bättre?

Fuck att min stukade fot(sen arvika) vägrar att läka! Jag tror inte det var så smart att ha högklackat på sig idag, foten svullnade upp och liknar nu åter igen en elefant-tass. Men va fan, vill man vara fin får foten lida pin.

Arvika07

I programmet man kunde köpa för tio kronor fanns en checklista som jag satt och kryssade i på bussresan hem. Jag tycker att den ger ett ganska bra intryck av hur min arvikafestival har varit. Kryss för det jag gjort/det som stämmer in på mig streck för det jag inte gjort/det som inte stämmer in på mig.

_ Sett alla spelningar som jag planerade att se.

x Sett tre av de spelningar som jag från början planerade att se.

_ Sett ett band som jag tror att jag kanske, eventuellt ville se.

x Träffat Gula Gubben.

/ Eventuellt sett bajsmannen.
Kanske inte bajsmammen in person men vi såg tre killar som endast iklädda kalsonger rullat sig i leran. Då var även ansikte och hår helt ler/bajs-brunt, så jag tycker att det räknas som ett halvt kryss.

_ Hånglat med en synthare
Nej, den poängen fick Sigrid ^_~

_Käkat langos
Njäe, det är faktiskt inte så gott.

x Bott i världens bästa camp.
Skönare männiksor än Jay, Astro, Korv-mage och Glenn (vafan hatte han egentligen.........minns inte bara för det!) (med vänner som Sallad, Skalman och Kaj) får man leta efter. They made my saturday (och alla andra dagar med för den delen) Party med vårt suveräna soundtrack (the best of Svetlana) kan ju inte bli annat än oslagbart! Nice är att vi fick med oss skivan hem!
Lite spännande är att jag pratade göteborska när jag kom hem...I wonder why...

_ Slagits med grannarna för att de aldrig ville sluta spela The Worrying Kind eller någon annan schlagerdänga.

_ Sjungit allsång till The Worrying Kind eller någon annan schlagerdänga och blivit nedslagen av grannarna.

_ Tatuerat en tribal i svanken.

_ burit hängslen.

_Burit lackkjol.

_ Inte tvättat mig på en vecka.
Missade denna poäng med bra mycket mer än vanligt. Jag och Lijsa var och tvättade håret under kranarna en morgon Lijsas kommentar var:
"Nu börjar man känna sig som en människa igen!"
Min kommentar:
"Som en människa? Jag är så ren att jag får hybris!"
Vad säger det om den normala festival hygigenen...?

/ Återvunnit skräp, hjälpt till att rädda miljön och fått en festivalkupong på köpet.
Jag slängde mitt skräp i en påse, eller iaf nästan nära påsen!

x Gått på bajamaja.

_ Varit vaken tredygn i rad
Här får jag ett tredjedels kryss! Var vaken hela natten mellan fredag och lördag.

xx Vaknat i fel tält
Detta är inte lika illa som det verkar!
Första natten som jag i fylletältet och vaknade där vid tjugo i fem = en gång.
Sista natten så hade johan däckat i vårt tält så jag la beslag på hans = två gånger uppvaknande i fel tält

x Sovit en hel natt och vaknat utvilad
dettta är iofs inte sant men jag sov en hel dag och vaknade utvilad! På lördagsmorgonen gick jag och la mig efter att ha varit och badat med dudsen och sov till typ 5. Det var nice! Tycker att jag förtjänar ett kryss för det.

x Socialiserat mig med lokalbefolkningen
Fråga: Vem socialiserade jag mig inte med?

x Varit berusad.

x Varit nykter
kan dock inte pinpointa exakt när det var, men jag var säkert nykter någon gång! Kanske...

x Sett världens snyggaste människa.
Oh yeah!

_ Hånglat med en kändis
Nästan, jag satt snett framför Maia Hirasawa på Kalle Haglund! Halv poäng?

_ Haft hårextensions i någon sprallig färg.

_ Ramlat i lera
Nej, men Sigrid fick den här poängen oxå. ^.^

_ Sett en snygg campingvärd.

_ Gått vilse och tappat bort mitt camp.
Nej, men Sigrid...

x Sett dinosaurier, på riktigt!

Ett par egna tillägg:

x Tappat rösten, helt och hållet.

x Observerat att mina manliga campmedlemmar iklätt sig mina kläder.

x Träffat någon som heter likadant som mig


Arvika i år var riktigt sweet! Lätt bästa festivalen ever!
Unn (eller Gunilla, man får välja), Sigrid unt Lijsa is the the dynamic trio. Tre-enigheten, that's us!

eftermiddag i regnet

Regn.
Japp, nu är det riktig växjö-sommar.

Lunchade med malin idag. ^.^ Det var mycket pleasant! Vi ses på tok för lite.
Hela grejen med socialt umgänge på sommaren är svår! Det hinns ju aldrig med! Ingen i min bekantskapskrets har samma arbetstider som mig, vilket gör att man springer om varandra hela tiden. Inte alls kul. Lonely, i'm so lonely...för ingen har tid med mig.
Äh, va fan jag har ju Harry nu...så vem behöver egentligen vänner?

Idag ska jag laga korvstroganoff m choritzo.

Unn S and the Deadly Hallows

Den är här! Kom i lördags men jag har inte kunnat lägga vantarna på ett exemplar förrän idag. Men nu är den min. Bara min! Moahahaha! Jag talar ju naturligtvis om Harry Potter and the Deadly Hallows. Sjunde och sista HP boken.  At the moment är jag på sida 42. Men jag lovat att inte avslöja någonting. Alls. För jag vet hur sur jag skulle bli om någon avslöjade ens en liten detalj för mig.
sitter nu i Alvesta kontoret och det är jävligt frestande att inte jobba ett skit i eftermiddag utan istället hänge mig åt mr Potters öde. Men. Jag bodre verkligen jobba. Har så sjukt mycket att göra! Fuck! jag vill ju läsa!
Fast någon timme kanske jag kan avvara? Mjo, det borde jag kanske kunna? Eventuellt... ^.^

Sommarstuge weekend

Om en stund ångar jag, min syster och Fredrik iväg till Hycklinge. Ska bli skönt att komma till Hycklinge igen! Det var galet länge sedan jag var där. Var typ inte där alls förra sommaren, men nu!
Plus att det kanske är hälsosamt med en vit helg, för att bryta av liksom.

Fuck vad jag är alkoholiserad! Men nu ska det softas! Det tråkiga med att åka just nu är att jag inte kommer kunna lägga vantarna på Nya Harry Potter förrän på måndag....Doh! Hade varit perfekt att läsa i helgen annars! Men den släpps ju inte förrän klockan 24 i natt och då kommer jag ju inte att vara i närheten av någon slags civilisation. Det som gör det hela ännujobbigare är att mamma beställt HP från Adlibris, och skulle ha fått den IDAG(!) men iom att hennes post eftersänds till sommarplejset så kommer den inte komma dit förrän på mondag. Suck.Btw så är det jättetråkigt att inte ha tandställning! Det är bara två personer som märkt att jag tagit bort den och det är Therese, en av mäklarna på mitt jobb, och Emil (som jag var och fikade/tog en öl med igår). De är de enda som får poäng. Alla andra får minuspoäng! Haha!

fikafika

Fikarast is the shit! Idag var fikat faktiskt ovanligt trevligt! Det var bara RaJ, TL och jag. Jag hade fixat fancy frallor från stans sötaste bageri Gusto (klostergatan). Det måste spanas in! Jag rekomenderar det varmt!

Uppsving!

Den här dagen började uruselt! Verkligen! Klockradion trivs inte heller i pappas nya hus så istället för att börja spela musik vid 07:30 så börjar den brusa, vilket i sin tur ger mig halvvakna mardrömmar. Not so fun. Sen var allt allmänt jobbigt på morgonkvisten (varför ska det vara så svårt att hinna med allt man ska göra på morgonen?). Till råga på allt har jag världens skabbigaste utväxt, vilket gör mitt liv så himla mycket jobbigare.
Så när jag tillslut störtat in på jobbet vid två minuter i nio (jag börjar klockan nio, sharp.), svettig efter en extremt snabb cykeltur till jobbet, så funkar inte citrix-systemet. Det är i det systemet ALLA(!) de program vi använder här på mäklarbyrån finns. Surt!
Va fan, tänkte jag. Det är väl bara att sätta på radion och förpesta sina ögon med äcklig reklamradio, suck. Men då, då sker ett mirakel! Ett mirakel! Jag trycker på radions tuningknapp och radion letar efter en lämplig kanal och plötsligt uppstår ljuvmusik, bokstavligt talat! Radioapparaten har just gjort min dag, den har valt att ta in P3! Jag är så happy worker just nu! Radioapparaten är dagens hjälte, utan ett uns av tvekan! ska någon bräcka detta får de fanimig kämpa hårt och åtstadkomma något i stil med världsfred, annars får det va!

Jag ♥ Radion

Unn är ....?

Scenariot: Sitter och slö-tittar på tv med datorn framför mig. Skärmsläckaren går igång. Den ser ut precis som vanligt -svart bakgrund med metallic bokstäver som roterar. Och texten är ju given: Unn är bäst!
Nu, när jag satt framför tv'n ser jag att skärmsläckartexten inte är riiiktigt likadan som den brukar. Någon söt liten människa har ändrat min skärmsläckare till: Unn är fest!
Jag misstänker att det gjordes när jag hade fest sist, då var datorn inkopplad till stereon som musikkälla.
Sjukt sweet komplimang! ^.^ Det är så jag tolkar det...hade jag velat övertolka hade jag ju kunnat tänka att människan i fråga menade Unn är as-kalas! (Jon, det betyder jätte full), vilket i och för sig hade varit sant men det är inte så jag väljer att tolka det.

So me right now...Seriöst jag har lyckats supa bort min mobil tregånger inom loppet av en månad...det måste vara något slags rekord!

Dagens bästa ord

"När det gäller kärlek
går tiden aldrig ut"


-Relationsrådet i ChristerJag blev så lycklig i hjärtat! Människor borde säga, tänka och känna mer vackra tankar och främst agera ut fler av dessa. ♥


Fuck you (you know who you are after reading this)!

jag fortsätter förundras och förargas över hur dålig Per Gessle är! Varje låt som spelas från hans nya jävla skiva överträffar den förra i uruselhet! De blir ju bara sämre och sämre! Jag blir så förbannad! Hade en vanlig människa spelat in hans album hade inte en enda vettig skivbolagsdirektör velat ta i den med tång!
Hans nya låt går typ såhär:
"Jag skulle vilja tänka en underbar tanke, underbar tanke, underbar tanke...."
Men gör det då för helvete! Så fucking svårt är det faktiskt inte att tänka på någonting positivt. Men om du nu behöver lite motivation sk jag peka dig i rätt riktning. 
En underbar tanke till Per Gessle: SLUTA SPELA IN SKIVOR FÖR HELVETE!!!!!!!!!!!!

Jag blir så fucking jävla irriterad av all den skitmusik som radion här på kontoret envisas med att kräkas ut över mig! Och reklam också!

Fan ta MixMegapol/RixFM!!!! Den som tillät andra radiokanaler än SR borde skutas.
Och den som beslöt att man skulle börja tillverka radioapparater där en knapp som hoppar 0,5 snäpp skulle ersätta skruvreglaget när man ska ställa in radio-frekvensen (så att man inte kan ställa in exakt rätt frekvens, vilket leder till at jag inte kan lyssna på p3 på jobbet) borde avrättas!!
Och avrättningen ska ske genom att han/hon spänns fast på ett lågt bord i ett rum där det finns jättemycket råttor, loppor, myggor, löss....i princip alla parasiter som bits och vars bett kliar. de får inte vara för giftiga bara då kommer den jävlen för billigt undan!!

twice in a month

btw.
Jag har blivit av med min telefon.
igen.

mer om helgens bravader i Arvika kommer shortly.

We were drinking all night long

Låten just nu:
Maia Hirasawa- And I Found This Boy

Maia makes me happy! ^.^


This is so unlike me. Jag förstår ingenting. Va fan liksom! Det går liksom inte att sluta heller. Det bara fortsätter.

Nu ska jag försöka fokusera lite på mitt jobb, även om det inte går så bra just nu.

Check it out!

Check it out!

I'm as purdy as I feel!

Gone for good!

Borta. Puts väck! Försvunnen! Gone for good!

Nu kan jag inte längre kalla mig för BraceFace. För i morse besökte jag tandregleringen för sista gången och då monterades min tandställning bort!!!!!!!

I am so fuckin' happy person just nu!

Mina tänder känns som tuggummi, helt lena och blanka. Och så vita! Inte nog med att allt lim slipades bort, lika så fick borrarna med sig diverse missfärgningar så nu har jag världens vitaste Hollywoodsmajl.

En sak som var lite spännande var att en av borrarna (EMS:en) lät som en droid i starwars (en r2-unit då) som var irriterad och gick på speed. Exiting!

Jag kan inte sluta le!

Festival time agian

Imorgon åks det till Arvikafestivalen. Det ska bli roligt! Jag har inte riktigt fattat att vi ska åka ännu, det har liksom inte sjunkit in ännu. Men det är jag, Sigrid och Lijsa just like last year. Och sen ska ju Benny och Hills dit med. Party on.
Fast jag är inte så taggad ännu. Jag tror det är Peace & Love som spökar. Fy fan. Bussresan upp var det värsta jag har varit med om! Fan va jag var ledsen. Och alla tankar bara snurrade och man var instängd på en buss och allting bara var ashemskt. Första dagen var också terrible så fort man såg någon eller hörde någon låt  som påminde mig om...så bara brast ju allt. Fan va dom dagarna sög!
Sen var det ju rätt så trevligt de sista dagarna men det kunde ju inte bli som det borde ha varit.

Jag ska peppa migsjälv i kväll med S o L. Det kommer att bli finfint. Måste också packa ikväll. Ska dock inte ta minegen ryggsäck denna gång. Den är faktiskt inte så bekväm! Ska ta pappas ryggsäck, jag tror att jag ät lite för lång och bredaxlad för min lilla backpackerväska, pappas blir nog bättre.

Dagens

 • Happening
  Vi har fått en ny kopiator/skrivare/supermaskin på kontoret! Den kan ta mig fan allt! Skulle inte bli ett dugg förvånad om den kom fram till mitt skrivbord och serverade mig en nybryggd cafe mocca och nybakade kanelbullar som den själv producerat samtidigt som den kopierade upp ihophäftade besiktningsprotokoll med färgtryck på bägge sidor av pappret!
 • Fråga
  Varför blir alla så flirtiga på sommaren? Eller är det bara jag som blivit ofantligt mycket snyggare (which I doubt!)? men seriöst, det är så sjukt mycket fler dudes/män/pojkar som spanar in mig och håller ögonkontakt lite längre än brukligt -på sommaren! Hur kommer detta sig? I'm clueless!
 • Craving
  Skinkmackor med senap. Lite skumt men det är typ det enda jag känner för att äta these days. Har hört att man får lite märkliga cravings när man är gravid....fast jag är ytterst tveksam till att jag skulle vara havande. Ytterst! Det går nog inte att bli mer otveksam.
 • Tack
  Min Mårten som är av en så lämplig ålder men som aldrig någonsin skulle ens drömma om att langa alkohol. ^:~

Nu ska jag hem och prepara mina stuff. Love to ya'll!


Eftermiddagen som försvann

Shit! Den här eftermiddagen har gått tokfort! Och detta trots att jag suttit i Alvestakontoret! Jag har knappt hunnit med allt det jag skulle göra. Det är helt galet! Jag är helt chockad!!

Webradio is the shit! Har lyssnat på andra halvan av Fredrik & Filips sommarprat. Lyssnade på första halvan i fredags. Har du tid(sisädär 90min) över ska du aspelut lyssna på detta! gå in på www.sr.se Sen lyssnade jag på fredagens Christer och nu är det P3 Svea som ger mig habegär efter bra musik. Är det så att någon råkar ha nån av följade låtar får dessa otroligt gärna skickas till mig!

Vapnet - Kalla mig
Laakso feat. Peter Jöback - Italy vs Helsinki
taken by trees - lost and found
montt mardié - set sail tomorrow
rastegar & patrizia - om vi inte

timo räisänen - sweet marie
lovekevins - tandem bikes


partyparty

Det är tur att vårt kontor inte videoövervakas. för det mesta när jag är ensam här så dansar jag runt och beter mig som den fjant jag egentligen är. Det är roligt att inte bete sig som man ska! ^^

Btw på lördag har jag fest! Självklart är du välkommen! Ring mig eller dra iväg ett sms för att gå vidare till nästa nivå och därmed få information och tid och location. Räds inte för att höra av dig...jag har ju inte ditt nummer längre så du får inte känna dig bortglömd!

JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Näästa måndag tar jag av min tandställning!!!  Så den 16 juli är det byebye brace face!
The happyness is palpable.

Nejdå jag har inte alls tråkigt på jobbet...


Tråk


Snart ett minna blott?
Ska till Mr Solariebrun aka Tandregleraren imorgon.
Eventuellt är amputering av munmetall på g.

Ghostly!

Lillasyster

Just nu funderar jag på om jag ska cykla ut till kronoberg och hälsa på Illvo. Mjo, det tror jag nog att jag ska. Har ju inte träffat min unge på typ toklänge! Det är så märkligt tyst hemma när inte lillasyster är där...

Me♥Lillasyster

Jobbelijobb

Mitt jobb är verkligen super exiting hela tiden!


Not!
Just nu gör jag absolut ingenting. PÅ riktigt. Jag har ingenting att göra för jag har redan lagt in alla bilder och det finns inget mer jag kan göra just nu. För jag måste sitta här och passa telefonen och le trevligt om någon skulle komma in i butiken. Jag är faktiskt väldigt bra på att le trevligt och att låta trevlig på telefon. Om jag får säga det själv! Och det tycker jag att jag får.
Man blir en jävel på att handskas med folk av mitt jobb. För nästan alltid när någon ringer så vill de prata med de av mäklarna som är ute och springer någon helt annanstans och då måste jag se till att den kunden känner sig trevligt bemött och få den att inse att jag verkligen gör mitt yttersta för att den ska få sin vilja igenom. Tyvärr är en dels människor jävligt krävande och tycker att jag borde använda mig mer av telepati och teleportering i min kontakt med de dyrkansvärda Mäklarna. Fnys! Tacka vet jag trevliga människor!

Mina nya skor [plural]

Just nu är jag väldigt mycket inne på att flytta in i mina nya nike skor. Så himla sköna! Mina über-känsliga fötter bara jublar och gör vågen. Lätt värda den slant jag la ner på dem! Och som bonus är dom grymt snygga! Wiho!
image33

Mina andra nya skor är tyvärr inte lika sköna. Snygga ja, eller nja, men de kommer att bli snygga! Och sköna, när de är ingådda och inte lyser lika vita längre dvs. Den främsta anledningen till att jag köpte dem var att de bara kostade 390 kronor. Converse har ju varit så sneaky att de höjt priserna till minst 599 kronor paret. Så när det bara fanns en 6:a kvar på InterSports rea hylla så kunde jag inte riktigt låta bli. I'm a weak person. men jag har ju faktiskt avlivat mina gamla vinröda conversisar, de repade sig aldrig efter mitt bad i floden på Siesta. Och man bör ju ha (minst) ett par Converse i sin ägo om man ska få kalla sin skogarderob för välutrustad.
image34

Men mina nya nike sneakers är bara så himla fantastiska! I'm so in love!

Jag var ju ledig igår. Och jag hade nästan bestämt mig för att köpa nike-skorna, men när jag gick där på stan så kändes mitt liv lite jobbigt så jag gav mig själv helt fria tyglar att köpa SKOR. Så då gjorde jag det. Han tyvärr inte med mer tre skoaffärer. Men två par skor i tre affärer är ändå en hel del. Tur är väl att jag hade en tid att passa, annars hade jag förmodligen fortsatt till resten av stadens skoaffärer. Fast det hade kanske inte vid närmare eftertanke varit så himla dumt-tänk så mycket skor jag hade haft nu i så fall! Min plånbok svindlar av tanken. Var inte tanken att jag skulle försöka spara ihop så mycket pengar jag kunde under detta året? Oh well. det är smällar man får ta. ^.^


Hjärta och smärta

En av mina hjältar/inspirationskällor har gått ur tiden! Hörde nyss i P3 nyheter att Alice Timander dog i natt. jag sörjer henne faktiskt en smula. Hon var en av de få människor som faktiskt hade fattat grejen! Hon hade förstått att man kan om man vill! Hon gjode allt på sitt sätt och var fantastisk!
Sveriges första kvinnliga tandläkare och dessutom vårt lands främsta premiärlejon. Både seriös och så skönt urflippad med sina galna klädkreationer. Jag beundrar fortfarande henne.


image31

Sitter återigen i vårt Alvesta kontor. Har redan gjort alla de arbetsuppgifter jag hade med mig hit för att göra. So...nu får jag göra vad jag vill! Stripptease på borden!!!! Eller ngt i den stilen...

Nu är det vi igen. Jag är glad för det. ^.^

Millan jag måste bara svara på din kommentar.
Ipod i all ära, personligen är jag är kär i min (dock vet jag inte var den är för tillfället, jag ser det dock inte som att jag har tappat bort den utan mer som att jag gett den lite frihet att gå sin egen väg. För det bör man göra med den man är kär i annars kväver man varandra. Och jag tycker för mycket om min Ipod för att vilja riskera att den gör slut med mig! Fast å andra sidan bör jag kanske lokalistera den snart så att den inte överger mig och rymmer med min klockradio eller något sådant....hm, värt att fundera på!).
Men att du likställer P3 medalla andra jävla skitkanaler gör mig utomordentligt upprörd! Du har uppenbarligen inte lyssnat speciellt mycket alls på P3, förmodligen knappt ens en millisekund!!! Jävla arroganta svin. Du skall icke uttala dig om ämnen där du inte har någon sakkunskap. Fuck off!
Och va fan ska man stoppa i sin ipod om man inte lyssnar på P3 för inspiration? image32 i mitt hjärta. För alltid!
Millan=avskum.

RSS 2.0