Long lost penpal

.....eller i mitt fall blogg vänner. Nu har ALLA de bloggar jag brukade följa lagt ner och jag tycker att det är oerhört tråkigt! Vad ska jag nu ha att se fram emot? Tänk om jag måste skaffa mig en hobby? Då kanske jag blir e nsån där konstig människa med hobbies. Var kommer det ifrån? Ah! Det kommer ju från Suchi For Beginners av Marian Keys. Just ja. Det är en ganska trevlig bok. Jag gillar Marians böcker trots att  jag nästan alltid kan lista ut hur de kommer att sluta. De är bara så mysiga! Riktiga tjej-sommar-böcker.

Har tilbringat helgen med Sigrid i hennes stuga. Det var mycket trevligt. Igår var vi på Lars Winnerbäck i Ronneby och det var helt amazing. Vi kom fram till att Lasses konserter är ypperligt lämpade att se med sin pojkvän. Det är vid sådana tillfällen man kinda önskar att man hade en.

Jag har nu grym träningsvärk i mida axlar/överarmar. Anledningarna till detta måste vara antingen
A) Jag åkte kneeboard hos Sigrid. Ganska jobbigt i armarna.
B) Jag var på Lasse spelningen och hade armarna i luften hela konserten. Mina hålla.händerna-i-luften-muskler har blivit mycket starka denna festivalsommar.
C) En kombination av de bägge ovanstående alternativen.

Nu ska jag till verka marinad. So long for now!

Ensam i kontoret

Jag blir så glad av mitt jobb. Jag försöker le varje gång jag svarar i telefonen för att låta trevlig och glad. Just nu ringer det VÄLDIGT mycket, så mina smilband får mycket motion. Och då kroppen inte förstår skillnaden på ett riktigt leende och ett fejkat så tror kroppen att jag är jätte glad och skickar ut ämnen som stimulerar detta. Det gör att jag blir jätte glad. Det är samma princip som skratt terapi: Fake it 'til you make it.

Idag har jag haft ännu en visning. det var på Pär Lagerkvists Väg 10 C. Och den var så jäkla snyggt inredd! Sådar stilrent och trendigt och skitsnyggt som man innerst inne vill ha det men inte riktigt lyckas uppnå. Med en hög Vouge på soffbordet. Jag blev helt inspirerad att börja köpa Vouge (amerikanska naturligtvis!) när jag såg det.


en efftermiddag i tropikerna

Jag har fattat tycke för en låt, eller två låtar rättare sagt. Den ena heter: I wish I was a punkrocker with flowers iin my hair. eler så sjunger hon i refrängen iaf. Jag vet dock inte vem som har gjort den.
Den andra heter My lips are unhappy without you. Den vet jag int heller vem som har gjort...det är lite synd.

Glass är gott. Tänkte bara inflika det. Har just mumsat i mig en skål gammeldagsvanilj med frysta hallon och nöt topping. Smaskigt värre!

Sofisticated lunch

Lunch på PM med Benjamin. Very nice! Träffade på min pappa där på uteserveringen. Han satt och åt lunch med prästen Leif som fick nobelpriset när jag satt med i nobelkommitén. Det kanske behövs tilläggas att jag gick i mellanstadiet. PM är bra. Men det kändes som att vi blev lite bortprioriterade till förmån för äldre människor. Synd. Så ska det faktiskt inte vara.

Nu ska jag fortsätta med mina visningsmappar. Fast det var ju något jag skulle skriva men det har jag glömt nu. Typiskt.

Btw så återlämnade jag Garden State och de andra filmerna till videomix igår. Eller jag lämnade inte tillbaka Vanity Fair då den hade försvunnit på något mystiskt vis. Jag letade genom hela gästrummet fyra gånger. tillslut hittar jag den längst in under soffan, utom räckhåll för mig. Tur att Syster Yster var hemma, hon har ju längre och smalare armar än mig så hon lyckades få fram den. Jag assisterade genom att hålla i lyslampan och trycka in henne under sofan. Men naturligtvis glömmer jag den förbannade skivan hemma. Men lyckligtvis skulle filmerna inte lämnas förrän idag. Det är nästan lite pinsamt att dudsen på videomix känner igen mig. En vet till och med vad jag heter. Kanske borde jag trappa ner film tittandet lite...

Skodon

Jag är konfunderad. Hur kan någon med så mycket skor som jag inte ha några skor att ha på sig?

Happy Birthday

Blir det om någon vänlig själ ger mig världens bästa film,  Garden State, på dvd.

Jag tänkte skriva det igen så att ingen missar det då jag har skrivit annat sen jag skrev det sist. ^^

wannabe arkitekt

Jag stör mig verkligen på att det krävs så höga betyg för att komma in på arkitektutbildningarna. Jag har suttit och irriterat mig i en halvtimma nu. 19.9 i lund och 20.0 på kth jag misstänker att det är något liknande på chalmers i gbg. Helt absurt!
Jag skulle kunna bli en skitbra arkitekt!

jobb

Jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor. men tyvärr verkar det som att jag mina möjligheter att komma in på denna utbildning vara pytte små. 19,9 är snittet på dem som har kommit in i år i lund. Snyft.

Önskelista

Jag fyller snart år. Ja, den första september är snart. Tycker iaf jag.
Jag har kommit på en sak som jag önskar mig jätte mycket: Garden State på dvd. Jag är helt tokigt kär i den filmen! Jag kom just på att jag måste lämna tillbaka den till videomix idag och drabbades av panik och snörp i hjärtat.


fetma

jag menar inte att jag tycker att jag är tjock. men jag vet att det finns andra som tycker jag är svag och inte har någon karaktär pga att jag gått upp i vikt. Men de som tycker det kan ju gå iväg och raka av sig valross mustaschen och ha en bra tisdag.

Kinda sweet

Jag var precis på Seb och Nordea och skyltade om. Då skyltarna på nordea sitter ganska högt var jag tvungen att låna en stol. Bank-killen som lånade ut den till mig tyckte att jag var snygg. Eller det verkade som att han tyckte det iaf. Eller jag inbillade mig att han verkade tycka det. Det är kul när någon tittar lite uppskattnade på en (trots att jag, enligt allmän utsago, blivit fet). En välbehövd självförtroende kick såhär på måndagseftermiddagen.

Halsfluss

Jag var på vårdcentralen idag, turns out I've got halsfluss. Men det är inte det värsta. Då man har en ifektion i kroppen blir man extra känslig och har lättare att få dra på sig annat. Vilket jag också har gjort. Nämligen aften. I fel slemhinna. Ouch.

Arvika was brilliat! Förutom det faktum att jag blev sjuk och inte kunde var uppe så sent som jag hade önskat och festa så mycket som jag hade önskat men all in all så var det en mycket lyckad festival!
Lijsa är nog den tuffaste männskan på länge. She's definetly a keeper!

Packlista till Arvika

  • Sigrid
  • Lijsa
  • En ryggsäck full med saker.

Så ambitiös (hur stavas [ambichös] egentligen?) packlista har jag. Och vad betyder egentligen bona fide? Kenicky säger det i Grease:
-It's a bona fide offer.
Och Carrie sa det några gånger i ett av Sex and the City-avsnitten jag såg i helgen. 

Jag har nu lagt fram allt jag ska ha med mig till Arvika. Tror jag. Förmodligen har jag glömt allt som är viktigt. Nåväl, nu ska det stuvas ner i min stora vandringsryggsäck. Jag hoppas att allt får plats.

Imorgon åker vi. Festivalbussen lämnar Resecentrum klockan 08:50 (Om nu någon känner för att offra en sovmorgon för att komma och vinka av oss så är ni hjärtligt välkomna ^^).

Ahhh! Nu är det Arvika!


Dagens komplimang

Fick jag av ne alkoholist när jag och Caroline var på väg tillbaka till kontoret efter att ha köpt glass till eftermiddags fikat. Han stannade till och sa : "Fina stövlar!"

Jag hade världens kval (ok, maybe that was a slight exxageration) när jag skulle välja skor i morse. Av sommarnattsskorna har jag fått skoskav på hälarna, så det är många skor jag inte kan ha därför. Och jag ville inte ha några öppna då det var lite kallt. Tillslut beslöt jag mig för cowboy stövlarna. Och tydligen gick det hem hos vissa.

Hycklinge helg

När jag kommer hen frá jobbet så åker vi till Hycklinge. Ska bli rätt skönt att bara softa/sova en helg. Jag måste ju vila upp mig inför Arvika. Det är bara fem dagar kvar nu! Jag har inte fattat det ännu. Jag ska åka till Arvika! Jag, Sigrid och Lijsa kommer att vara snyggast av alla och hångla med jätte många snygga Franz Ferdinand fans. ^^ Länge leve Camp Peron!


SEEEG!

Jag blev helt sjukt ´trött nu. Men det är ju bara 2½ timmar kvar till jag slutar så jag ska nog kunna uthärda. Förhoppningsvis.

Lunchade med Alice det är mucho trevligt. Vi åt sushi och impuls shoppade på HM. Eller ja, det var Alice som stod för allt impuls handlande. Hon köpte en jätte fin svart/grön rutig tröja m puff ärm. Jag tittade på sonnenbrillen men kunde inte besluta mig. valet stod mellan ett par likadana som de gamla fast bruna, eller ett par pilotisar. Fast det var lite diskret strass på pilot brillorna, så onödigt!  Jag behöver ju ett par nya solglas till Arvika. De gamla gick i kras på Hultan.

All time high

Igår ställde jag mig på vågen för första gången sen skolan slutade. Jag blev inte direkt chockad när jag såg att nålen pekade på 69 kilo. Just as I exspected, I've gained. Jag har aldrig vägt såhär mycket tidigare. Det skummaste är att jag är inte speciellt ledsen över att ha gått upp fem kilo. Jag tycker inte om det, men det är ingen big deal. Fast även jag inser att det inte är nyttigt. Mitt BMI ligger nu på 23,46. Ännu är jag inte överviktig.

Igår bladade jag och min bror 1.6 varv runt sjön. Det var trevligt. Vi pratade engelska och pratade om allt möjligt. Idag har jag faktiskt lite träningsvärk. Det känns bra! ^^

Sleepwalker

När jag vaknade imorse hade jag en verbier t-shirt på mig. Det är väl inte så konstigt att sova i en verbier t-shirt är väl första reaktionen...men det som är lite konstigt är att jag inte hade den t-shirten på mig när jag gick och la mig. Då hade jag en röd från ett scoutläger jag var på när jag var tolv.
Likaså har jag ett skrubbsår på knät som jag inte hade igår kväll.

Detta kom jag på när jag såg såret på mitt knä.

Myspace

Jag är medlem på myspace. Vill ni hitta mig där så kan ni ju söka på My Sister Went To London (same as here ^_~).

Det tuffaste med myspace är att jag är vän med både Maia Hirasawa OCH Annika Norlin aka Hello Saferide. Lite starstruck så. Jag har faktiskt mejlat bägge två, so far är det bara Maia som har svarat. Men jag skickade just mejlet till Annika så hon har ju inte hunnit logga in. Jag är en sån geek. ^^

Storm, ord och handling

Det är lugnt nu. Oroväckande lugnt. Just nu händer det ingenting på mitt jobb. Eller rättare sagt jag har inga arbetsuppgifter. Det är aldrig ett bra tecken att klockan elva på förmiddagen inte ha något att göra, då det är ett givet tecken på att allt snart kommer att vända och förvandlas till totalt kaos. Men just nu är det lugnt, lugnet före stormen. Klyschigt jag vet.

Det tog mig ganska lång tid att begripa vad klyscha betydde. Jag vet inte men kanske är det ett sådant ord man får med sig i modersmjölken? Då är det ju fullt förståligt att jag inte har snappat upp det ordet förrän på senare år då jag inte intog min modermjölk i sverige och därmed behövt lära mig detta ord The Hard Way. Jag tycker inte om att lära mig ord The Hard Way. Jag vill veta vad alla ord betyder redan från start, för då undviker man ju att hamna i en konversation där den andra parten använder ett ord man inte begriper. För det tycker jag verkligen inte om. I sådana situationer känns alltid mitt ordförråd väldigt tomt och dammigt. Sådär som det kan bli i skafferiskåpen hemma när pappa handlade förra veckan och mamma inte har hunnit åka till maxi. Det är en smula märkligt men pappa lyckas alltid handla för hälften så mycket pengar som mamma. Och på ett lika mystiskt vis tar alltid det pappa handlar slut på en fjärdedel av tiden som mammas storhandling.

My very own angel

I'm blessed, blessed with my very own angel.
An angel who knows every inch of my heart and thoughts.
An angel who understands me when nobody else does.
This angel, is a little piece of the paradise we all dream of.
The haven where you can feel free.

Her name is Sigrid and she is my very best friend.

Satc

Kim, nu kan vi starta en missbrukar grupp. Jag är nu officiellt Sex-And-The-City-inist. Som sagt köpte jag boxen igår och gårkvällen tillbringades med att titta på hela säsong 1. Det är tolv avsnitt på 25 minuter vardera. Hur hann jag med det? Det är ju ffs sex timmar!
 Jag slösade iofs ingen tid på att äta riktig middag och jag kom inte i säng förrän efter tolv någon gång. Men ändå.

Snart har jag lunch och då ska jag och mamma till Servera för att titta på porslin till det nya huset. När vi var i Köpenhamn tittade vi ut vilka handukar och lakan vi vill ha. Det ska faktiskt bli riktigt kul att inreda mammas nya hus. Att ha föräldrar som är särbor är nog ganska trevligt egentligen. Jag börjar vänja mig vid tanken.

Den är min!

De som säger att man inte kan köpa sig lycka kan ju gå och raka av sig valross-mustachen! Jag är alldeles tokglad över mitt senaste inköp: Sex And The City boxen! Alla säsonger med Carrie och flickorna! 

Detta måste firas! Vad sägs om ett Sex And The City maraton ikväll?

Ronda-vovven

Min hund har 39o feber. Det är aldrig bra när en hund är sjuk. Speciellt inte om hunden, liksom min Ronja, är 10 år gammal. Tio är mycket för en så pass stor hund. Jag är rädd.

The Ultimate Love Test

Idag har jag tittat på The Ultimate Love Test. Very fine american trash-tv. Fyra par bestämmer sig för att testa om deras förhållande verkligen står fast om den ena partnern får tillbringa tre veckor i paradiset med sin dröm dejt. Om man klarade de tre veckorna fick man 100 000 $. Idag sände de hela serien i ett sträck. Då jag inte hade något bättre för mig så tittade jag, på hela serien. 

Det var flera gånger som jag kom på mig själv med att ligga och spänna mig. Och då susade obehagskänslor genom mig. En irriterande känsla av att göra något förbjudet. Men jag gjorde ju inget fel! Okej, jag tittade på tv en massa timmar i sträck men det är ju faktiskt sommarlov! Jag får göra vad jag vill. Det är bara lite svårt att koppla av ordentligt.

Två av de fyra paren klarade sig.
Frank som hade problem med att ta beslut friade till sin Heather som tackade ja och var tvungen att säga till sitt ex C.J. (drömdejten) att hon inte ville vara tillsammans med honom.
Amber valde sin Diego framför den über härliga läkaren Roy och att kunna satsa helhjärtat på sin karriär som konstnär/fotograf.
Att de andra paren inte höll ihop förvånar mig inte ett dugg, båda killarna var asholes. Jag menar dudes som säger saker som "Det perfekta äktenskapet för mig vore det där jag har fyra fruar." och "I'm a casanova!" är oftast inte relationstyper.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting för, som Grynet skulle säga, jag har faktiskt tid med det. Hej hopp.

RSS 2.0