Tenta-tajm

imorgon är det tänkt att jag ska göra mig förtjänt av mina första högskolepoäng.
You guessed it, det är tenta dags.

När man aldrig har haft tenta förr så kan dagen innan en tenta vara en ganska nerve-wrecking experience. Känslan av att desto mer man läser desto mindre vet man egentligen kan då vara ganska påtaglig.
Dessutom kan det hända att man går till Konsum och tröstshoppar det fika man skall intaga under tentamen. Kanske tänker man något i stil med:
 "Om nu inte mina svar blir förstklassiga imorgon så bör ju i alla fall mina tilltugg vara det!"

Ja, kanske är det sådana funderingar man har dagen innan sitt livs första tenta.Jag är en smula rädd. Vill inte, vill inte, vill inte!
Men jag ser väldigt mycket fram emot Lindt chokladen, Granny Smith äpplena, Ballerina kexen och frallorna som ska utrustas med ost & skicka respektive räksallad!


Borås gillar mig


Jag visste inte att man kunde få brev från en hel stad på en gång.
Men tydligen så gillar Borås mig!Sitter och försöker mana mig själv till att plugga. Men det går inge vidare.
Istället leker jag med webkameran jag fick i fördelsedagspresent.
Såhär skulle jag t.ex. se ut om jag var med i en film från 50-talet:


IKEA arousal

Sablans så mysigt det blev hemma hos mig bara för att jag fick en smula möbler!
Well, att jag drämde till med en smula städning för att min pinnstolar och deras bord skulle känna sig välkomna kanske också bidrar till den allmänt goda stämningen som råder i hushållet.
Okej, ska jag vara riktigt ärlig så kanske det var en smula fjäskigt att lägga på fina överkastet jag köpte i Pushkar. Men rackarns va fint det blev!

Ett annat fenomen som kan vara värt att notera på en tankelapp (och sedan eventuellt omedelbart slänga i hjärnans papperåtervinning) är att jag blivit en fena på Ikeas hemsida!
Då kanske du tänker:
"Vaddå, hur svårt kan det egentligen vara...de har ju för tusiken ett helt bloody lag som jobbar dag och natt med den hemsidan. Varför skulle det vara någon slags bedrift??"
Well, det ska jag tala om för dig, och enbart dig.
DEN ÄR LIKFÖRBASKAT SKITSVÅR ATT HITTA PÅ!!!! Speciellt då man, som jag, redan har ett hum om vad man söker. Nej tacka vet jag Ikea-katalogen. Fick hem den idag. It was bliss! Ägnade en allt för lång stund åt att gå igenom den på min lunchrast. Pure njutning.

Har jag förresten nämnt att jag ersatt mitt sexliv med inredning?
Inte det? Då besparar jag mig besväret att berätta det då det verkar vara rätt obvious hur det ligger till...

Cheers Chairs!

Sitter nu på min uppblåsbara säng och myser med ett glas svartvinbärs Resorb. Känner mig så himla nöjd!
Disken är nydiskad och har därmed återgått till sin grundform, att bara vara tallrikar, glas, bestick, bunkar och dylikt. Det är egentligen ganska besynnerligt att ekvationen:

 mat + tallrik - mat = disk.

Man skulle tycka att en tallrik fortfarande skulle vara en tallrik när man ätit upp. Men så är inte fallet! Då förvandlas den till smutsdisk. Och all kärlek till det fina porslinet försvinner iom denna omskrivning. Det kan tom i vissa fall väckas en impuls att vilja slänga sin servis i soporna, bara för att det finns lite mat på den. Är inte det galenskap så säg?

Men nu är iaf beståndet i mina köksskåp till sin fördel. En annan vettig sak jag har gjort idag är att skruva på den nya plingklocka jag har införsskaffat till min cykel. Så hej vad jag kan plinga på irriterande pedestrianer nu!
Fast den främsta glädjekällan för dagen måste ju ändå vara att jag har köpt möbler! MÖBLER! kan ni tänka er ngt så storslaget?

Min lägenhet har varit löjligt spartansk sedan jag flyttade in den 22 augusti. Fram tom nu har mitt hem enbart inhyst en uppblåsbar säng och ett nattduksbord. I möbelväg, that is. Och det är ju inte en hel massa. Även om min luftsäng är gigantisk.
Så det ska bli totalt jävla knashärligt att få hit bordet och de fyra pinnstolarna jag har inhandlat!

Det kommer bli så himla fint! Bordet är 90x90 cm. Så det är precis lagom för att stå brevid mitt lilla kök. Och stolarna är fantastiska! Det är två olika sorter, alltså ett par av varje sort. Så det kommer bli fantastiskt och precis som jag hade tänkt mig!

Desutom skiner solen! Härligt!

Samboskap suits us

Jag har blivit sambo! Äntligen, äntligen!
Med Internet that is.
Så istället för att gå på EPP (Efter Plugget Pub) sitter jag och njuter av aktiviteten slösurfning.
Är sjukt stolt att jag lyckades installera mitt trådlösa Bredband helt själv! Eller...fick ju faktiskt lite hjälp av data-wiz-pojkvännet där i början. Men det mesta gjorde jag ju själv, som att ställa in säkerhetsgrad... och välja lösenord! Jag är iaf väldigt nöjd att jag nu äntligen har INTERNET! :D

RSS 2.0