Seriös ass-shaking på schemat

Helt seriöst, Arvika kommer att bli så sjukt party! I can knappt vänta!

Nu ska jag nog sova en stund. Hade nämligen tänkt vara frisk imorgon. Imorgon blir det party och garanterat seriös ass shaking.

i en klass för sig

Är hemma idag för att kurera mig. Det är tråkigt att vara sjuk på Biskopshagen. Här finns nämligen inte möjligheten att göra det man SKA göra när man är sjuk, nämligen titta på alla gamla härliga filmer!
Är sjukt sugen på ett Star Wars marathon någon gång snart!Okej, nu blev jag ställd. Hade en msnkonversation med Andreas där han påpekade att min "klassbakgrund" var en skrämmande tanke när vi dejtade. Min "KLASSBAKGRUND"!!!!
Jag har verkligen ingen förståelse för "klassystemet"! Jag tror inte på "klasser". I know that I've never devided people into groups based on income or social status. Så varför skulle någon skyffla in mig i ett fack? Varför finns behovet av att dela in folk i sådana diskriminerade grupper? Jag är väl inte bättre eller sämre än någon annan bara för att jag har ett visst belopp på mitt bankkonto? Varför är pengar SÅ HIMLA VIKTIGT?? Jag förstår det inte. Det är av samma anledning jag inte förstår varför man skulle få för sig att införa ett kastsystem.
Att dömma folk med deras ägodelar som grund är nog en av de sjukaste idéer mänskligheten har fått!

Okej, visst jag dömmer också människor. Men aldrig skulle jag få för mig att tycka någon var sämre än någon annan baserat enkom på dennes årsinkomst (eller brist på årsinkomst). Visst finns det både rika och fattiga idioter...men att de är idioter har ju inte med deras pengar att göra. Snarare med deras tankar om pengar.

Jag tror inte på klasser, så enkelt är det.

konversation mellan

Nu är jag lite lazyass och knycker en bit av ett fb-meddelande jag skrev tidigare ikväll (har dock gjort vissa modifikationer och ändringar) för att beskriva min situation.

Idag blev jag faktiskt också sjuk. De håller nämligen på att renovera på jobbet. Och igår och idag har de oljat samt slipat golvet. Och det verkar som att jag är lite överkänslig mot ovan nämda olja. Så när jag kom till jobbet fick jag hejdundrande huvudvärk, min hals svullnade upp, näsan började rinna och mina ögon tårades helt okontrollerbart. Helt galet och inte särskilt skoj. Så jag fick gå hem. Nu är väl läget under kontroll skulle jag tro. Hoppas det blir bättre till imorgon.

En bra sak är att jag och sigrid bestämmt när och vart vår backpackertripp blir. ♥

Skärpning!

Nu har jag egentligen as mycket att göra! Att det är kaos här i mitt tillfälligakontor hjälper ju inte direkt.
Men likväl kollar jag min facebook...I make no sense!!

Avskavt nagellack och en tom inkorg

Jag är en attentionwhore. Lite iaf. Det är nog domflesta när jag tänker efter.
Idag har jag iaf kännt mig lite extra osedd. SÅ då fick jag se migsjälv lite. Med hjälp av min kamera. Ego posing ftw! Ett par bilder blev faktisk nästan lite bra. Vilket känns bra. Dock kan jag inte publicera mina självporträtt iom att jag inte hittar min kamerasladd.
Jag skulle behöva få känna mig riktigt fin nån gång snart. Det var ganska länge sen sist måste jag erkänna. Kankse skulle man ta och dressaupp sig ordentligt på fredag när jag ska ut och shaka ass med Malin? På senaste tiden har jag typ aldrig pallat fixa mig ordentligt, inte ens när jag ska ut. Typ bara kladdat dit lite bättrapå smink ovanpå jobbmaken, om ens det. Och sen inte pallat göra ngt åt håret. Inte för att jag kännt mig ful för det...men det går ju inte riktigt samma känsla som när man verkligen VET att man ser bra ut. Vilket är en väldigt behaglig känsla.
Men den har jag inte erfarit på länge vilket onekligen känns lite tråkigt. Jag vill vara snygg snart!

Fast ett meddelande från Någon hade också fungerat väldigt effektivt för att pigga upp mig.

Uhm, would you go to bed with me?

Ungefär känns det väl. Eller jag är väl inte direkt en kåt ailien. Men det är sannerligen tråkigt att inte ha ett så aktivt sexliv.
Sorterade in mina nytvättade kläder i garderoben och insåg att jag har alldeles för mycket fina underkläder för att visa upp dem så pass sällan som jag gör. Dessutom äter jag p-piller som i princip inte gör någon annan nytta än att påminna mig om vilken veckodag det är.
Nåväl. Så kan det vara.


The Body

Liten lista. Förmodligen roligare för mig än för allmänheten (dvs de fem personer som läser min blogg), but hey, I don't really give a fuck. Allmänheten kan sluta läsa om dom vill. It's their choice! Men Allmänheten ska veta att mysisterwenttolondon-crew (dvs jag, Unn) tycker det är trevligt att ni orkar skcka lite av er dyrbara uppmärksamhet åt detta håll. <3
Så åter till listan jag har tagit av Annisbannannis, det är en liten utvärdering av min kropp. Eller iaf min kroppsbild. Jag tycker att sådant är lite intressant...för oftast stämmer inte ens egen bild så bra överens med den andra har. Med hjälp av denna fantastiska lista kan internetgeniet som skapat denna lista av "bocka av det som stämmer"-modell tydligen säga massor om mitt självförtroende. Spännande.

Jag är nöjd med min/mina:
[/] Ögon
Jag gillar färgen, grönt är coolt, men tycker att de är för små. Dessutom är högerögat mindre. To make matters worse har jag ju massor med synfel. I guess that's the biggest con about my eyes.
[X] Näsa
Jag gillar min näsa. Min lärare Fredrik Abrahamsson sa en gång att jag har en sån näsa som folk opererar sig till. I guess that's a good thing.
[X] Händer
Mina händer är faktiskt jättfina!
[X] Fingrar
Hänger inte fingrarna ihop med händerna? Oh well, de är iaf långa, smala och raka. Vilket är bra according to me!
[X] Naglar
Jag har onekligen snygg nagelform. Anser jag that is. Målade naglarna innan idag. De blev svarta, så nu ser jag dem knappt mot tangentbordet! XD
[/] Ögonfransar
De är väl relativt långa, men sköra och ljusa. Fast man kan väl inte få allt.
[/] Läppar
Jag gillar mina läppar. Speciellt formen! Men jag önskar att de hade varit lite fylligare, då hade jag passat bättre i rött läppstift. Vilket jag tycker är ashett. Men inte på mig.
[X] Öron
[X] Ögonbryn
Formen är finemang. Det som är bra med att de är ljusa är att det inte syns så väl när jag inte pallat plocka dem. Det negativa är att jag "måste" pensla dit dem varje morgon. Men det är inte så värst jobbigt.
[/] Ben
Ibland får jag för mig att mina ben är lite bredade än nödvändigt. Men oftast kommer vi väldigt bra överens.
[X] Ansikte
Jo, jag antar att jag är rätt så nöjd. Det är väl mina trötta, ojämna ögon som drar ner betyget lite. Men nöjd är jag definitivt. Jag kan faktiskt vara snygg och jag vill och försöker. Vilket känns positivt.
[/] Lår
Det skulle väl vara detta som är problemet med mina ben. Fast jag är ju inte missnöjd med mina lår...
Jag har börjat se på det på andra hållet, att mina smalben är för smala för att mina ben ska se proportionella ut. ^^
[X] Hår
Ja, iom att det är ljust av sig självt är det lätt att färga. Dessutom är det inte överdrivet svårstylat.
[/] Röst
Sångröst, nej. Pratröst, ja. När jag var med i radio i somras insåg jag att min röst var mycket finare utifrån än hur den låter innifrån huvudet.
[X] Hud
I princip inga finnar. Och min skandinaviska färgsättning har jag inget emot. Jag är snygg när jag är blek (också).
[X] Fötter
Rent utseendemässigt är jag supernöjd. Att de däremot är felkonstruerade på ett sätt som gör att jag får ont i dem i tid och otid tar jag inte med i denna beräkning.
[X] Tår
[X!] Bröst
Sannerligen! Jag har assnygga bröst! Faktiskt! Små, vilket är bra iom att jag aldrig behöver ha bh egentligen. Fast jag har det för att jag gillar pushupeffekten (what's the point with sk t-shirt behåar?!? Tråkigt värre!). Just nu har jag väldigt bra view över min clevage. It's quite a pretty picture!
[X] Rygg
[/] Armar
Nja, mina överarmar är lite slappa, trots att jag är stark och är grym på armhävningar!
[X] Rumpa
Min rumpa är snygg! See for yourself!
[/] Kläder
Unfortunately har jag väldigt mycket tråkiga vuxenkläder, iom att det krävs på jobbet. Vilket är lite trist. Önskar att det fanns mer utrymme för spex.

TOTALT: 18

0-3 - Väldigt dåligt självförtroende
4-7 - Dåligt självförtroende
8-14 - Bra självförtroende
15+ - Väldigt bra självförtroende

Så jag har tydligen väldigt bra självförtroende? Okej...jag köper det till viss del. Jag menar inte att jag har dåligt självförtroende men.....egentligen är väl självförtroende fel ord.
Skulle väl snarare smmanfatta det hela med att jag gillar min kropp och har lagt ner alla sådana nojjor. istället nojar jag över andra saker. Typ som trygghet. Fast det är nog bättre det än att bråka med mig själv om min kropp. Det blir ju inte direkt bättre av att jag trycker ner mig själv.

hemma

På plats i Växjö igen. Har packat upp och donat. Lyssnar på lw. Fick något slags återfall. Det passar helt enkelt.

Fick ett msn meddelande av my beloved Magmus, jag blev klad Unn.
Det är fint med vänner.

Tittar även på folks bilder på facebook. Tiden är märklig.

Har köpt en jättefin lampa i Schweiz, Mr P heter den. Det ver verkligen love at first sigth! 
Kunde liksom inte inte köpa den, trots att han var svindyr. Men jag menar, see for your self!
Man blir ju sjukt glad av att se på den! Och jag böhövde en sänglampa hos mamma. 
Fram tills nu har jag haft Carls gamla diosaurie lampa från usa. Känns ju lagom hett. Så nu är min lycka gjord. Mr P äger alla andra lampor! Att man tänder honom genom att vända upp "lampknappen" ärotroligt logiskt, och knappt värt att nämna. Men jag tänkte att jag ändå skulle förtydliga lite. ^^

hem igen

Sitter nu i hotellobbyn. hemväg nalkas. Jag har egentligem ingen lust, menmen. Pallar inte stanna heller. Fast jag skulle ju kunna, rent teoretiskt. Jag är ju faktiskt inte kontraktsbunden till Svensk Fast. Så egentligen...
Men jag ska inte det.
Så nu åker jag hem.

Torsdag på skidsemester

Fuck va mycket dryga svenskar det finns i denna lilla schweiziska by! Var på afterski och tog en öl innan, och hälften av dem som var där var svenskar....canada goose och backslick bestyckade sådana. Jag har noll förståelse för dem som stylar sig innan de åker skidor.
Jag har för länge sedan gett upp alla försök att se snygg ut när jag åker skidor. Ska man hålla på att oroa sig över hur  man ter sig i skidbacken kan man ju åka skidor på det sättet skidor ska åkas på. NÄr man åker skidor blir man svettig. När man blir svettig klibbar håret fast mot huvudet under hjälmen. Och ja, jag anser att man bör ha hjälm vid skidåkning. Nobody's perect, speciellt inte framåt eftermiddagen när det böjar kännas i benen att man åkt hela dagen. Man kan trilla. Om inte annat kan andra köra in i mig så att jag trillar. So numera är hjälmen obligatorisk i min skidoutfit.  Åkte förbi mitt näradöden stup idag igen. That always makes me think. För typ två år sen tappade jag kontrollen på transportsträckan mellan Greppon Blanc och Siviez och trillade utför ett stup(3-4 meters fall) och landade med huvudet före i nysnön mellan två enorma stenblock. Scary shit!
Oh, well min poäng är iaf att man inte åker skidor för att vara snygg. Inte som tjej iaf. Vilket är sjukt orättvist! Dudes blir ju typ bara snyggare av att vara rufsiga, orakade och solbrända....vilket skidåkning lätt leder till. Men vi women...eh nej. Det finns några, några få tjejer som är snygga i skidmundering. Jag hör ju tyvärr inte dit. Fast dessa unika exemplar är oftast toksnygga to start off with. Så jag känner mig inte så illa till mods av att jag inte är en av dem. Jag menar, palla nojja. Jag är rätt snygg ändå. För det mesta. Dvs när jag inte är nyligen hemkommen från backen och softar runt hemma i hotellrummet i underställ samt min "He who dies with the most vertical feet wins"-tröja..... alltså inte just nu.

Idag har ändå varit en ganska bra dag. Gorgous weather, lite nysnö (precis vad som behövdes!!) och härliga berg. Åkte rätt mkt själv idag. Det var behövligt. När man är iväg såhär får man ju aldrig vara ifred. And sometimes I need some peace and quiet när jag kan få försvinna in i migsjälv ett tag. Vilket var precis vad jag gjorde i backen idag. Det blev typ som en active meditation när jag körde utan att behöva tänka i backarna i Les Chottes. Väldigt avslappnande! Kunde reda ut mina tankar i lugn och ro. Me like. Och precis när jag började känna mig lite ensam åkte jag lift med en gullig(!) polack som försåg mig med precis tillräckligt stor dos socialt umgänge så att jag sedan kunde åka vidare i min ensamhet.
Nu ska jag duscha och smörja in mitt lätt svedda ansikte med aftersol kräm. Peace out!

huvudbry

Just nu är det inte så roligt. Jag är solsvedd på ett sätt som får mig att likna en ren vid namn Rudolf. Jag är hungrig, för familjen Stennert är sena som vanligt. Därför ska vi inte äta förrän klockan nio. Jag känner mig ensam och en smula patetisk. Patetisk av den anledningen att jag faktiskt hoppas på någon form av kärlek.

Hur kan avsaknad av någonting påveka mig så mycket som det gör just nu? Det är helt galet. Tror inte jag kan göra så mycket mer snart. Det är bara för att jag är trött och hungrig...eller inte bara därför. Men jag blir så himla mycket mer kärlekstörstande i detta bedrövliga tillstånd. Och angående the situation så känns det som att jag har försökt. Faktiskt. Men det känns inte alltid som att jag får någon respons. Fast det är just det, att ibland så...oh i don't know. Krabbigt är vad det är. Det är bara Siris bulldozer metod kvar. Det är väl inte direkt så att jag har så himla mycket dignity jag är rädd att förlora. Men ändå. Att vara patetisk är ju trots allt inte något man strävar efter. Fast skulle man vinna så vore ju det bra.
Det jag ar svårast att förstå just nu är inte huruvida han bryr sig eller ej (viket ju för tillfället är ett rather big issue i mitt huvud), det är det faktum att så många letar efter någonting. Eller rättare sagt någon.

Suck. Det enda som är bra just nu är mina klarblå Hello Kitty strumpor med silverglittriga ränder. Jag är trött.
Min hudlotion får min hud att lukta som godis. Det är väldigt distraherande.

hej hopp

hej hopp

Så här roligt kan man ha i alperna...

Verbier

Verbier, nu är vi här. Me loves Switzerland! Me loves skiing!
Har varit lite halvsegt idag...att resa när man är bakis är doable, men lite segt som sagt. Så nu är det alptoppar och fet skidåkning som gäller!
Vill man ha kontakt med mig finns ju alltid facebook.
Nu ska jag sova. Cuz I'm tired.

Right now I really could use a hug

Jag är på dåligt humör. Jag känner mig ensam och ledsen på ett irriterande sätt. Hard to explain men så är det. Har även ont i huvudet. Och ett konstant sötsakssug vilket beror på att jag knaprat mig fram till de gröna tabletterna på kartan. Jag förstår inte varför min kropp kräver snask this time of the month!
Och efterättsätandet leder i sin tur till att jag mår illa och känner mig tjock....det är verkligen inte bra för min sunda mat/kroppssyn att ha en massa viktväktare på jobbet. Och det stör mig faktiskt att jag blir påverkad av dem. I'm not fat! Så det så. Jag gillar inte när jag ifrågasätter mig själv på den punkten. känns väldigt jobbigt.
Och imorgon är det ahd. Håhåjaja. Jag har preppat mitt nightstand med ett paket till mig själv för att jumpstarta min dag som förmodligen inte kommer att bli så bra. Förutom att jag inte kommer få någon kärlek så måste jag packa min verbierväska. JAg ser ju fram emot att få komma iväg och åka skidor! Men packningen... jag får en klump i halsen bara jag tänkeer på det.
Jag tycker inte om tanken på att så många kommer att vara ofrivilligt ensamma imorgon...och att så många kommer att bli ledsna för att de tror att ingen bryr sig.

Men ändå, en liten puss hade ju ändå varit trevlig. Fast det är ju inget unikt för morgondagen.

Jag känner lite likadant inför alla hjärtans dag som inför christers moraltest. Man vill gärna tro att man skulle få höga poäng av Bengt Brygde om man hade gjort testet. Fast det hade jag förmodligen inte fått.
Just så är det nu... Jag vill väldigt gärna tro att jag ska få någon slags kärleks- förklaring/invit/meddelande. Men det kommer ju med största sannolikhet inte inträffa. Men någonstans i mig finns det en litenliten glimra romantiskt hopp som gör att jag ändå inte gett upp tanken mer än till 94,8 procent.
Hade jag varit lite modigare hade jag nog skickat ett elektroniskt be my valentine kort. Men jag är rädd att vara allt för på(frestande).
Jag har alltid velat skicka ett seriöst be my valentine kort till någon. Men det har aldrig riktigt funnits tillfälle.

Hey, min huvudvärk har släppt lite! That's gotta be a good sign!

Sexual Eruption

Jag ser fram emot Alla Hjärtans Dag. Samtidigt som jag inte gör det.
Anledningen till att jag inte gör det kan nog de flesta singlar känna igen sig i...ingen kommer ju att ägna mig någon speciell uppmärksamhet. But I'm sort of fine with that. Men det är ju ändå en ganska avgörande faktor när det kommer till att ha en åsikt om denna tvåsamhetens dag.
The reasons I might actually look forward to Valentines Day är fler. Dock vet jag ännu inte om dess argument väger tyngre. Ännu. Jag har inte bestämt mig. Här behövs nog en lista för att spalta upp det lite:

 1. Jag blir glad av att se andra människor visa kärlek gentemot varandra.
  Att se lovers holding hands eller pussas lite på stan gör mig glad. Det är en sån fin påminnelse om att kärlek finns.
 2. Any holiday som förespråkar presenter is worth celebrating!
  Fast här är jag lite kluven. Jag tycker det är jättesvårt att köpa presenter till "en pojkvän".  Men paket är ju alltid trevligt!
 3. Vissa kanske får trevliga överraskningar.
  Återigen, jag gillar när det händer kul romantiska och framförallt oväntade saker...även om det inte händer mig! Och just den 14 februari känns som en sån dag då extra många fär kärleksförklaringar ur det blå!
 4. Ingen kommer att göra mig besviken.
  I år har jag ingen pojkvän jag måste TVINGA till att fira något han anser vara en komersiell låtsashögtid. Det ska ju komma spontant annars är det ju inte kul!
 5. Vi ska ge bort paket på jobbet.
  Jag har maxat photoshopskillsen och gjort nya jättefina(!) etiketter till äggklockorna vi inte lyckades bli av med i julas. Dessa ska nu delas ut igen. Så om du är sugen på en äggklocka med svensk fast's. logga på så är det bara att step in to my office baby.
 6. Att jag in min förra punkt lyckades intergrera låttexten till min favoritlåt med belle & sebastian.
  Kanske inte har så mycket med hjärtdagen att göra ...men det rör åtminstinde denna listan och därför ansåg jag att denna punkten platsar.
 7. Antagligen finns det nån mer bra grej med den där dagen så jag lämnar punkt nr 7 öppen.

18:42 tisdag

Jag måste erkänna att jag ändå känner en viss förvirring över mitt och vissa andras beteende. Och ja, i'm talking about matters of attraction.
Jag kollar min facebook på tok för ofta.

Nu ska jag dansa. Palla tänka mer.

Vi ses utanför Linnégallerian...

På min lunch satt jag utomhus och läste i ungefär tjugo minuter för att på bästa möjliga sätt tillgodogöra mig de solminuter växjöhimlen erbjöd. Placerade mig på Växjös mötesplats nummer ett. Gröna bänken utanför Linnégallerian. Det är ett ganska bra ställe att sitta och läsa på...man blir vittne till så otroligt många möten! Vilket jag tycker är ganska spännande. Det sätter igång min fantasi iaf! Vilka är dom, vad har dom för relation till varandra, vad kan man läsa in i deras hälsningsfras...? osv. Jag gillar mänskliga relationer.

På tal om bänken utanför Linnégallerian så funderade jag och Andreas om hur många dejter som egentligen har haft sin utgångspunkt där. Hans erfarenhet var att det  i princip bara var att bestämma en tid iom att mötesplatsen alltid är den samma om man ska dejta en växjöbo...jag misstänker att det faktiskt ligger någonting i det.

att ge utlopp

Jag vet inte varför men när mitt liv känns menlöst och jag inte har lust med någonting blir det alltid lite bättre om jag bakar någonting. Jag tror det har med skapandet att göra. Att se någonting växa fram ur en massa beståndsdelar. Det är så givande! PLus att man får en god belöning! Nu efter att ha blandat ihop en äppelsockerkaka känns allt lite roligare igen. Dessutom blir folk så glada av att få smaka. Helt seriöst, det hjälper mot håglöshet att baka!
Och så har jag märkt att det hjälper att rita när man  är ledsen/arg. Men inte om man bara är ledsen...man måste vara lite arg också. Är man bara arg så funkar det bäst att skrika och misshandla trappan eller annat tåligt föremål med en kudde.
Det enda som jag säkert vet INTE fungerar som reaktion på jobbiga känslor är att stänga det inne. Min familj börjar faktiskt bli bättre på det där med att reagera på sina känningar. Detta resulterar ju visserligen i ganska många fler gräl. Men sen blir allt så mycket bättre! Vi rensar luften och sen är det liksom bra med det! Fast det är ju naturligtvis förbjudet att använda dåligt samvete som vapen. Det är inte schyst.
Följden av att vi grälar lite mer hemma är att vi också ber om ursäkt mer. Vilket är ännu positivare! Härom dagen bad min lillebror mig om ursäkt för att han låtit för arg och skrkit lite på mig...den ursäkten gjorde mig jätte glad! Det blir så bra stämning!
Jag gillar att det grälas mer hemma. Det känns sunt. Man ska ta itu med saker och ting på en gång och inte låta dem växa till någon jättegrej. Det är en sån skillnad mot innan när alla bodde tillsammans...då var det ALDRIG bråk. Inte bra sådana iaf. Tror aldrig jag hört mamma och pappa bråka...och det märkte man ju hur det gick med det.
Så I'm all for produktiva gräl/diskutioner/bråk/samtal som faktiskt leder till att man får ge utlopp för grejer man känner gentemot varandra! Och att sen bli vänner igen.

good vs bad

Nackdelen med att ha ett litet rum är att det blir stökigt väldigt snabbt.
Fördelen med att ha ett litet rum är att det går nästan lika snabbt att städa det som det gick att stöka ner.

En annan bra grej är att min lyx-dörr nu är klar! Fasen vilken skillnad lite guldfärg kan göra!
En annan dålig grej är Pirate Bay. Nu hade jag bestämt mig för att lära mig hur man laddar ner saker så funkar inte hjälpsidan! Dålig stil!

grått ras

Jag lyssnar faktiskt på Lasse W just nu. Det var riktigt länge sen sist. Verkligen flera år sen. Men just nu är det Winnerbäck som passar mitt humör. Vet inte ens hur eller ens om jag kan beskriva mitt humör. Har kommit in i ett ganska jobbigt tillstånd. Har helt tappat motivationen. Eller nej det har jag inte. För jag fungerar precis som jag ska. Har inte kraschat eller råkat ut för någonting dramatiskt alls. Det är bara livets existens och mening som spökar.
För jag förstår faktiskt inte hur människor har kunnat finnas så länge och ändå inte lyckats hitta den stora Lyckan. Flummig tanke perhaps. Men det är detta som gnager mig.
Mina tankegångar är så pesimistiska, vilket är väldigt otypiskt mig. Jag känner inte igen tonen på mina tankar. Eller jo, det gör jag. Men det är en ton jag har förträngt. En ton som för mig är förknippad med det djupaste svarta. Men nu är ju tankarna annorlunda. Jag antar att det är därför jag inte är ledsen. Frågan är bara hur kan det låta likadant.

Jag tror inte att kärleken är svaret. Inte kärlekkärlek som man känner till någon annan i alla fall. Inte hela lösningen åtminstonde. Annars kan man ju lätt tro det. Den påverkar ju oss alla på sitt otroligt kraftfulla sätt. Det är väl därför alla låtar handlar om just love förmodar jag. Det är ju så mycket enklare att tro att allt kommer att lösa sig när man väl hittat, vunnit och har den där personen.
Just nu vet jag inte ens om jag tror på kärleken. Vilket är ett väldigt märkligt uttalande för någon som faktiskt upplevt den. Men det känns lite så för tillfället. Förmodligen går det väl över snart. Som en förkylning. Eller hicka. Jag antar att det är föräldrarnas skiljsmässa som gör sig påminnd. Det är hemskt att vissa saker får påverka en så mycket.

Det märkligaste av alltihop är nog att jag ser till att distrahera mig med just kärlek. Eller potentiell kärlek åtminstonde. Fast det tror jag det är ganska många som gör. Man får ju genom någon annan chansen att fly från sin egen verklighet ett tag. Man känner mer och bättre känslor, med hjälp av någon annan. Det är vackert och kraftfullt. Otroligt kraftfullt. Mitt problem är att jag aldrig känner mig så trygg som när jag ligger i någons famn. Jag vet inte exakt varifrån det kommer. Jag har definitivt mina aningar. Men jag kan konstatera att det inte är så snällt mot mig själv att behöva någon annan för att känna mig så tillfreds. Inte för att jag mår dåligt när det inte finns någon. Absolut inte! Jag kan ärligt säga att jag mår bättre ensam än jag gjorde i min senaste relation. Och det är däri mitt program ligger. Att jag villigt offrar det  bra förhållande jag har till mig själv när jag är ensam mot en dålig känslomässig relation med några få minuters total trygghet. Det är inte så logiskt. Samtidigt vet jag inte hur jag ändrar på det. Men jag ska komma på det.

Förutom allt det funderar jag på om jag ska klippa mina naglar eller måla dem i en annan färg.

WOHO!

Arvikafestivalen here I come! Nu är min biljett säkrad och det känns mucho bra! Hoppas att mina festivalladies också köpt/köper sina snart!
Natten kallar, jag tror det har blivit dags för sömn.

Miipmiip

Känns fint att jag har så bra relation till mina ex. Denna helgen har bägge de senaste inkluderats i mitt sociala umgänge.

Nu ska jag strax jobba. är trött och inte slla sugen på att vara social och trevlig , vilket ju krävs av mig om jag ska jobba. Men men, nu är det väl bara att leta upp jobbnycklarna och cykla iväg.

Miip, jag hade egentligen viljat blogga jättelångt. Men det hinns inte med.
Ska bara tillägga att jag är stolt över Emma. You go girl! Strumpbyxjakten lönade sig! :-D

Claes Olsson är en jävla skitaffär!

Helt seriöst, det är ju en jävla skitaffär! It's a poo-shop! Everything there is made of poo!
För det första är det bara en massa snorungar som jobbar där! Och inte kan dom någonting! Inkompetenta är bara förnamnet! Funderar på att trycka upp fina namnskyltar till ALLA som jobbar där där det står något i stil med:

"Hej jag är INKOMPETENT och jag jobbar här bara för att jag inte kan få några andra jobb i och med att jag är just INKOMPETENT. Så om du vill ha hjälp med något ska du inte fråga mig för jag kan inte ett skit om någonting. Inte ens hur man manövrerar ett strykjärn så att jag kan stryka min fula jävla uniformsskjorta. Jag är ta mig fan helt oanvändbar!"

Eventuellt är det lite långt. Kanske ska korta ner det en smula. Vi får se.
Var där på lunchen för att köpa maskeringstejp. Min tog slut och jag har tre rutor kvar att tejpa på min dörr. Så maskeringstejp var mitt quest. Gick till infodisken och frågade. Förutom att jag fick en blick som tydligt indikerade att de hellst inte ville bli störda mitt i sitt trashtalkande av sina kollegor/chef/gemensamma bekanta sa de till mig att gå till en hylla som inte fanns. Bokstavligt talat. Den hyllan, F58, var nämligen nermonterad för att några svettluktande byggjobbare skulle kunna gräva runt i väggen bakom. Fun! Alltså hade någon driftig människa med välutvecklade organisatoriska förmågor slängt ner ALLT som stått på det tre nertagna hyllorna i en enorm kundvagn. Helt huller om buller. And it doesn't stop there, denne driftige man/kvinna hade inte brytt sig om att ta bort upphängningsarmarna som alla tusen tejprullar hängde på. Så när jag försökt, men misslyckats, att få hjälp av diverse arroganta ungjävlar som "jobbar" i informationsdiskarna var det bara att på egen hand försöka rota fram den tjockleken på tejp jag skulle ha. Naturligtvis låg den längst ner i mitten. Så nu är min arm typ helt uppskrapad av alla vassa upphängningsanordningar som lågi den förbannade kundvagnen.


För att bli lite gladare bjöd jag mig själv på lunch på Coretto. Unfortunately har de blivit så dåliga. Dyrt och dåligt service (what's up with all the young people without manners!?!?).  Men det var ju inte äckligt. Dessutom har jag nu köpt tillräckligt med hårnålar för att klara mig till världens sista andetag. Det var rea på deluxa. Billigt är bra. Iaf när det gäller hårnålar.


Promotion!

Yay! Jag har typ blivit befodrad! Eller egentligen inte kasnke...men jag väljer att se det så! För det känns ju lite positivare att ha den outlooken på den kommande förändringen i min arbetssituation.
Mina arbetsköpare har helt enkelt genomskådat mig...fast på ett bra sätt! De har, på samma sätt som jag, insett att ordning och reda samt kontorstråket inte riktigt är det jag är bäst på. Och så är det ju. Faktiskt. Men det trevliga är att de samtidigt har sett min potential vad det gäller att vara kreativ, handskas med folk och att sälja in saker. XD Så nu kommer jag i fortsättningen slippa den tråkiga ansvarsbiten och bara få hålla på att sälja lån, driva våra kampanjer och vara med på stora visningar. Alltså helt klart en befodran i mina ögon. Improved arbetsuppgifter bör ju anses vara en befodran. Tycker jag. Så jag är happy camper!

Fast jag är hungrig. Tur att jag har lunch nu vid tolv!

Inbox

inbox

Man blir ju glad! Det bara är så. ^.^

Off the top of my head

Jo, lite besviken är jag faktiskt. Vilket stör mig en smula.
Nu vet jag liksom inte vad jag ska göra. 
Jag hatar meens of communication som lämnar utrymme för tolkning...och därmed missförstånd. För ingen tycker ju likadant. Hon tyckte att ett svar var givet men jag håller inte alls med. Eller jag höll iaf inte med innan. Och nu är det ju lite sent. Det spelar ingen roll hur jag gör just nu. Världen är förvirrande och jag är trött.

Det känns som att jag behöver some kind of push. Ge mig nått liksom. Fast jag vill egentligen inte träffa någon. Ingen jag känner iaf. Jag vill sova tusen år. Eller vara vaken för alltid. Jag vill känna någonting som inte har samma färg som ett blåmärke. Jag vill skriva min livshistoria i omaka ord från ett kylskåpspoesi. Att bli avtrubbad måste nog vara världens hemskaste öde. Avtrubbad och instängd i ett liv man aldrig ville ha. För just nu i denna lilla stund känns det som att hur jag är gör så kommer jag att förlora. Så egentligen spelar det ingen roll.

Det kommer aldrig bli någon poet av mig. Inte för att jag någonsin strävat efter det. Kan bara konstatera att det inte kommer bli så. Jag kan inte skriva i gåtor. Inte skriva någonting annat än just de ord som passar mig. Jag kan inte skriva i gåtor. Jag kan inte bli tolkad. Jag har ju redan skrivit det som skulle bli framtolkat. Och ska man vara poet ska det inte vara så. Då ska inte en jävel förstå. För ingen kan förstå en poet. En poet är djup och svår och bygger sig en stor skyddande borg med sina ord. Så att ingen ska kunna komma in. Komma nära och kunna trösta poetens sårade själ. Nej, fy fan. Släpp inte in en jävel. Det är ju bättre att vara ensam i ett rum fyllt av människor med en slöja av ord mellan sig och alla andra, som eventuellt skulle kunna finnas där för en. Men nej. Då är det ju bättre att vara poet och stark. Eller svag? Hursom helst, varför inte sänka garden och vara mänsklig? Eller betyder orden så mycket? Jag vet inte. Jag vet bara att ord förvirrar mig. Speciellt om de finns till bara för att jag inte ska förstå dem. Det kommer aldrig bli någon poet av mig.

Jag anser att Regler krånglar till allt väldigt mycket. Just nu har jag inte speciellt mycket positiv energi att lägga på någonting. Samtidigt vill jag inget hellre än att göra just det. Just det. Kärlek. Varför kan aldrig saker och ting vara lite lätta för omväxlings skull? Nu tänker jag göra det enklare. Jag ska sluta tänka. Just do it.

Så. Då var det gjort. Bara sådär. This is actionblogging for you.

Lyssnar på p3 planet. Känns bra med perspektiv. Tjejen som pratar färdas på en väg som heter Death Road i Bolivia som är världens erkännt farligaste väg. I en sketen minibuss med fyra doftgranar vars driver luktar svett. Jag gillar tanken på att min värld är så otroligt liten. Och att det därmed finns så himla mycket mer där ute.

RSS 2.0