gobshite

(=bra curseword man lär sig om man läser Marian Keyes!)

Getting better rent fysiskt. Getting worse när det kommer till allt annat. Jag har två prov denna vecka vilket jag var lyckligt ovetande om fram tills idag. Jag vill vara sjuk igen. Jag är ännu inte frisk. Jag känner mig väldigt dålig. PÅ torsdag kommer jag att vara död. Och på fredag ska jag ha begravning. Hope you all can make it! I'm sure it'll be a killer party! hahaha. IWANTTOBEDEADRIGHTNOWSOBADLY! Maybe I am dead? One can only hope...

Oh and I got my Matte C test back today. MVG hur grym är inte jag! Jag hade ju ffs feber när jag gjorde det! Jag kickar ass!

Brev till Teaterlärare

Hej Eva!
Ville bara berätta att anledningen till att jag inte var på teatern igår var för att jag var sjuk. Att jag inte var sjukanmäld finns det en mycket bra orsak till. Igår när jag vaknade hade jag feber. Min första lektion för dagen var kursprovet för matte C. Fyra timmars prov brukar inte vara speciellt underhållande men att sitta igenom ett sådant prov när man har feber och är hög på smärtstillande är ingenting jag rekomenderar (till saken hör att jag ALDRIG får feber, utom när jag är riktigt dålig...). När provet var slut orkade jag inte gå från Teknikum till Katedral för att sjukskriva mig så jag gick direkt hem och la mig. Hoppas ni klarade er någelunda utan mig! ;-P haha.

Ha det kalas!
Kram Frá Unn

Japp så ligger det till. Oh boy, the state of me now! Att jag just använde uttrycket oh boy borde säga en hel del!

Jag har knutit en filt runt mina axlar som en mantel. För har man mantel är man en superhjälte och då är man odödlig. Det får mig att känna mig lite bättre.


RSS 2.0