Cheers Chairs!

Sitter nu på min uppblåsbara säng och myser med ett glas svartvinbärs Resorb. Känner mig så himla nöjd!
Disken är nydiskad och har därmed återgått till sin grundform, att bara vara tallrikar, glas, bestick, bunkar och dylikt. Det är egentligen ganska besynnerligt att ekvationen:

 mat + tallrik - mat = disk.

Man skulle tycka att en tallrik fortfarande skulle vara en tallrik när man ätit upp. Men så är inte fallet! Då förvandlas den till smutsdisk. Och all kärlek till det fina porslinet försvinner iom denna omskrivning. Det kan tom i vissa fall väckas en impuls att vilja slänga sin servis i soporna, bara för att det finns lite mat på den. Är inte det galenskap så säg?

Men nu är iaf beståndet i mina köksskåp till sin fördel. En annan vettig sak jag har gjort idag är att skruva på den nya plingklocka jag har införsskaffat till min cykel. Så hej vad jag kan plinga på irriterande pedestrianer nu!
Fast den främsta glädjekällan för dagen måste ju ändå vara att jag har köpt möbler! MÖBLER! kan ni tänka er ngt så storslaget?

Min lägenhet har varit löjligt spartansk sedan jag flyttade in den 22 augusti. Fram tom nu har mitt hem enbart inhyst en uppblåsbar säng och ett nattduksbord. I möbelväg, that is. Och det är ju inte en hel massa. Även om min luftsäng är gigantisk.
Så det ska bli totalt jävla knashärligt att få hit bordet och de fyra pinnstolarna jag har inhandlat!

Det kommer bli så himla fint! Bordet är 90x90 cm. Så det är precis lagom för att stå brevid mitt lilla kök. Och stolarna är fantastiska! Det är två olika sorter, alltså ett par av varje sort. Så det kommer bli fantastiskt och precis som jag hade tänkt mig!

Desutom skiner solen! Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0