"Ser mitt hår okej ut?"

Godmorgon iNTERNET.
Idag börjar syster Y gymnasiet. Så hon sprang runt som en yr höna hemma på morgonen och frågade mig säkert ett fyrtiotal gånger hur hon såg ut eller om hennes hår var okej. Nervösa lilla gullunge!
Som före detta Katedralstudent sitter jag ju inne med en massa info om hennes nya skola. Så jag uppmuntrade henne med att berätta om alla härliga små missöden hon förmodligen skulle råka ut för såhär första dagen.
Tex att

  • under uppropet trilla ner för alla trapporna i aulan när dom ska gå ut klassvis.
  • tappa brickan i matsalen och halka i matslabbet så att hon trillar och får köttbullegojs över hela sig samtidigt som applåderna haglar över henne.
  • snubbla i biblioteket och lyckas välta en bokhylla som sedan skapar en lajbans dominoeffekt bland övriga bokhyllor.
  • lyckas gå in i en glasdörr och få näsblod på sin utstuderade ultimata-första-dagen-på-gymnasiet-outfit.

Jag känner mig som en god storasyster.

Fast jag måste medge att jag är tacksam över att jag inte måste börja gymnasiet idag. Iom gårdagens klippning så har jag ju en jädrans massa stylingprodukter i barret. Vilket ju var fint och bra igår... Men när jag vaknade insåg jag att min frisyr tyckte att tuppkam var en bra idé. Sådär kul tyckte jag. Och då jag valt att snooza en halvtimme mer än jag borde så hade jag eliminerat mina möjligheter att hinna tvätta håret OCH komma i tid till jobbet. Så det blev till att sätta upp den hårstrån som fortfarande är tillräckligt långa. Det var på allvar det galnaste morgonhår jag har sett. Någonsin.


Kommentarer
Postat av: J

Haha japp, true love =)

Bilda frillan då!

2008-08-20 @ 11:41:23
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: J

Är ju just idag man vill se den =D

2008-08-20 @ 12:24:26
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: DD

hahahaha.....det är ju verkligen en "måste-göra-lista" ...och varför har du inte fixat bild än??? ;D2008-08-20 @ 13:22:11
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=76249 bli medlem och få gratis smink på kicks genom att värva andra ! :D Härlig blogg btw !

2008-08-20 @ 13:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0