Unns husmors tips

Hej kära lyssnare!
Idag tänkte jag dela med mig av några av mina bästa husmors tips för en lyckad fest kväll!
  •  För att få silkeslena ben skall ni vid rakning smörja in benen med hårbalsam istället för tvål  och se till att smörja in dem efteråt. Då blir de helt unnderbart lena och fina!

  • Tänk dig förjande scenario: Du är på fest och uppklädd till tänderna, utstyrd i din bästa klänning. Du minglar runt på kalaset och känner dig skitsnygg. MEN så känner du hur sakta men säkert dina strumpbyxor börjar leta sig ner mot golvet. Du försöker ignorera det faktum att de förbannade strumporna inte alls är kvar där du placerade dem. När strumpbyxgrenen är i knähöjd inser du att du inte kan undvika problemet längre eftersom grenen börjar synas under kjolen. Paniken sprider sig i kroppen då du inser att det inte finns någon avskild vrå där du kan dra upp dina strumpbyxor till rätt breddgrader och kön till toaletten är kilometerlång. Känns det igen? Ja, jag trodde det.

    Lösningen på ditt problem är att ta på dig ett par stadiga trosor (dvs INTE string) utanpå strumpbyxorna. Då håller de sig på plats och du kan flirta loss med festens hunkigaste dude utan strumpbyxor runt anklarna!

  • När du har spanat in någon och gjort dina närmanden kan det ju var trevligt att ha len skön hud. Se då till att du smörjer in hela dig med en bra lotion ( personligen rekomenderar jag Nivea Q10+ bodylotion med en lätt uppstramande effekt) direkt efter du har duchat och frotterat dig en smula. Då binds fukten bättre och du får härlig persikohy. Trots att Ebba von Sydow påstår att babyolja ger bäst effekt så ska du använda lotion. Är du insmetad i olja kommer du att bli helt klibbig och det är ju inte att föredra mot att vara härligt touchable.
    Nu är du så len och mjuk att ditt span inte kan hålla tassarna borta från dig!


Vad säger ni, tror ni inte att jag kan få jobb på VR/Frida/Femina/tara/vilken dam- eller tjejtidning som hellst? Jo, så får det bli. Då skulle jag ju få betalt för att skriva sådant här! Tjena va lyxigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0