Min måndag


Idag har jag haft enbart slappa lektioner. Det började i morse med en lärarlös mattelektion. Iom att ingen var där och tittade på oss kostade jag och Lisa på oss en förlängd rast innan engelskan. Vi ansåg att det var välförtjänt. Väl på plats utanför klassrum 313 på Teknikum kommer engelska vikarien och säger att vi ska vara på Katedral. Tid går åt för att transportera oss tillbaka upp till Katedral. Det enda vi gör på de resterande 40 minuterna är att bestämma grupper till våra speeches och få lappen med speaking grupperna på. Speaking nationella gör jag med Siri i år igen. Det kommer nog gå bra vi lyckades väldigt bra förra året. Årets tema är jämlikhet. Speechet min grupp (jag, Lovisa och Lisa) ska göra kommer att handla om Indien. Vi fick välja ett engelskpråkigt land att prata om så vi tänkte att Indien var lätt att hitta fakta om. Att vi "råkade" just detta land är bra för mig då jag i sjuan gjorde ett arbete om just, ja du gissade rätt; Indien!
Efter engelskan hade jag ett smidigt litet hål på sisådär fyra timmar. Efter en närande lunch bestående av knäckebröd och ett smärre gruskrig med Alice, Millan och Benjamin begav jag mig ner till stan tillsammans med Anna och Helena. Där gick vi och strosade och fick inget vettigt gjort alls tills det blev dags att knata uppför kunskapens berg för att ha biologilaboration.
Denna biologilabb var den meningslösaste jag gjort sen jag började gymnasiet. Vi fick i uppdrag att rita och förklara hur vi trodde att en låtsas fågel med två vingpar skulle utvecklas över några miljoner år om man satte den på en viss imagenary kontinent. Helt pointless men det var ganska trevligt att sitta utomhus och rita på skoltid, så jag klagade inte speciellt mycket.

Nu blir det till att plugga lite psykologi inför provet jag ska få mvg på på torsdag. Sen bär det av till stallet för socialisering med min kära Sigrid och lite kel med Pb, min älsklings pojke av alla! Tur att man inte har pojkvän han hade ju blivit helt knäckt om han hade hört mig prata om Parabeck.

Bra saker:

  • På vägen hem såg jag nummer 96 två gånger!  Nu spanar jag efter 97. Snart är jag uppe i hundra, då blir det kalas!
  • Jag har kommit på att jag egentligen har ganska snygga smalben.
  • Mitt goda humör fortsätter! Glad!
  • Idag är det Alice birthday, hipphipphurra för henne!
  • Solen skiner och ger oss hopp om en stundande sommar.

Kommentarer
Postat av: kim

oh, du är snäll Unn :]
ang. dina smalben och hur hyfsade de ter sig kan jag bara säga att jag är avundsjuk. smalben är viktigare än folk tror..

2006-05-08 @ 18:48:43
Postat av: Benjamin

Unn, du har typ dom snyggaste benen i hela vääärldeeen.

Postat av: mandycandyboy

oh, härligt blogg du har :)
och dina smalben är grymma! :*

2006-05-08 @ 21:10:20
Postat av: Benjamin

Unn, klart jag talar sanning. Vad har jag att vinna på att ljuga :*

2006-05-09 @ 11:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0